24.1.2009

Lex Nokiaa vastaan! Osallistu mielenosoitukseen!

Urkintalakina tunnettua Lex Nokiaa aiotaan runnoa eduskunnassa läpi vastoin kansan tahtoa. Oikeusoppineet ovat todenneet, että urkintalaki rikkoo kansalaisten perusoikeuksia ja Lex Nokia on täten perustuslainvastainen. Se muun muassa antaa yksityisille yrityksille poliisia laajemmat oikeudet valvoa ihmisten tietoliikenteen käyttöä ja vaarantaa demokraattiselle tiedonvälitykselle tärkeän lähdesuojan. Päättäjät yrittävät ohittaa lain vakavat ongelmakohdat heittämällä kaiken yhteen klönttiin ja sivuuttamalla kiusallisuudet olankohautuksella. Tämä ei käy.

Torstaina 5. 2. järjestetään Helsingissä mielenosoitus, joka vastustaa kyseistä urkintalakia. Mielenosoittajat kokoontuvat Asema-aukiolle klo 14.30, josta siirrytään Eduskuntatalolle klo 15 mennessä. Ole mukana vaikuttamassa ja näyttämässä päättäjille mitä mieltä kansa on laista!

Lue lehdistötiedoite mielenosoituksesta Valvonta.info:n sivuilta.

Lex Nokiaa vastaan kuvataan myös vastamainos, joka esitetään televisiossa. Voit olla mukana lahjoittamalla haluamasi summan rahaa mainoksen näkyvyyden lisäämiseksi. Päättäjät eivät voi sivuuttaa kansan tahtoa, jos se tunkee heidän työpaikoilleen ja jopa televisioihinsa.

4 kommenttia :

mr. blond kirjoitti...

Näin täysin asiaan liittymättömästi, blogisi on suosikkini kaikista tällä hetkellä kyttäilemistäni blogeista. Tyylisi on jo yksinäänkin astetta kuolattavampi, mutta se, että postailet tänne välillä muitakin kuin tyylijuttuja, on erittäin kiva juttu. Ei tässä sitten oikein muuta, koin vain palavaa tarvetta tiedottaa tämän.

ps. scifistelyäsi seuranneena on ihan pakko kysyä, että mistä suosittelisit aloittamaan sci-fiin tutustumisen? Jotain yleissivistäviä leffoja, kirjoja tai muuta?

Idhren kirjoitti...

Mr. Blond, kiitos! Päässä pyörii paljon kaikenlaista, mitä on välillä kiva saada "paperille", niin tulee sitten postailtua laidasta laitaan mielessä liikkuvia juttuja :)

Scifiin tutustuminen... Hmm... Leffoista klassikkoja ovat tietysti Avaruusseikkailu 2001, Alien, Star Wars -trilogia, sarjana Star Trek (itse lähtisin liikkeelle The Next Generationista, alkuperäinen sarja on jo niin kamalan vanha, että se menee jo suorastaan huumoriksi) on keskeinen. Blade Runner kuuluu myös oleellisesti genren kuninkaallisiin.

Kirjoista Frank Herbertin Dyyni on scifikirjallisuuden parhaimmistoa, poikkis kehuu tuosta vierestä Vernor Vingen töitä ja itselle mieleen tulevat myös Isaac Asimovin kirjat, erityisesti robottitarinat ovat olleet aikamoinen inspiraation lähde myöhemmille robottijutuille.

Toivottavasti tästä nyt löytyi ainakin suuntia, joita voi alkaa tutkia ja toivottavasti sitä kautta löytää muitakin kiinnostavia teoksia :>

Anonyymi kirjoitti...

Aiotko itse osallistua mielenosoitukseen?

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, koulua olisi tuona päivänä mulla, mutta täytyy katsoa saisiko järkättyä itseään tuota varten tuonne. Tärkeä asia, tärkeä asia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...