31.1.2009

Lausunto

En saleena äänestä Signmarkkia. -.-

15 kommenttia :

Honey Junkie kirjoitti...

Hahaha!! Oikein.

MouMou kirjoitti...

:D

Idhren kirjoitti...

:P

Joo, ei me ehkä sitä viisuvoittoa ihan heti olla uusimassa näillä eväillä ;>

SunSun kirjoitti...

Aargh! Suomen edustaja on Waldo's People!! :o
Eikö Suomen euroviisuedustajan aiheuttamalle myötähäpeälle ole mitään rajaa?

veerra kirjoitti...

hahah :D btw sun postaustahti on niin tiuha että nää postaukset pääsee aina "kasautumaan" ja sitten on kiva lukea joku kaksi sivullista kerralla ((: just sopivasti muotia, asiaa ja huumoria ^^

Idhren kirjoitti...

SunSun, mun lapsuudensuosikki ;) Mut nääh, ei tommosel peruspopil voiteta eikä toisaalta nolata itseämme sen enempää ku muutkaan peruspopittelijat ;D

Veerra, heha, nörtti mikä nörtti ;D Mut kiva, jos se ei yliraskas taakka ole ^^ Ja kaikkeahan ei aina ole pakko lukea :P

Bemary kirjoitti...

Meikä on innoissaan Waldon vuoksi, vaikken äänestänytkään ketään. :p Paremmin tolla melkein-ruotsipopilla pärjää kuin hopilla, se on varma se. :p

poster kirjoitti...

Waldo noista nyt oli selkeästi paras (lue: vähiten huono) vaihtoehto. :> En nyt lähde voittoa lupailemaan, mutta tuskin jäädään nollille pisteille tms.

Imo Viisuissa pitää olla Viisubiisi (joo, olen kaavoihin kangistunut fundamentalisti, mutta niin se vaan on!!!1 Ei perusteita :D) eikä mikään muu, vaikka olis kuinka hieno taidepläjäys tai jotain. Waldo's Peoplen biisi on Viisu isolla v:llä, joten siksi se kolahtaa. Tarttuva kertsi, hyvä meininki ja modulaatiokin (olikohan se siellä? en mene muuten vannomaan) on perinteiset Viisun tuntomerkit, ja kyllä ne tuosta Suomen edustusbiisistä löytyy.

Vuosittain jännitän kyllä Ruotsin viisuedustajavalintaa paljon enemmän kuin Suomen. Siellä on sentään valinnanvaraa!

Noora kirjoitti...

En kans tajua miten tota signmarkkia kehuttiin :D Mutta Waldo on kyllä ihan huippu.

Vendeta kirjoitti...

Meinasin kommentoida, etten salee mäkään, mutta näemmä se ratkesi jo :( Mä en olisi kyllä ilman blogeja edes tiennyt, että on mitään euroviisujuttuja käynnissä! Selaan vissiin hesaritkin nykyään jonkin suodattimen läpi.

Iina kirjoitti...

Ite olisin halunnut, että Signmark pääsis edustamaan, vaikkei se ollut mitenkään erikoinen se sen biisi. Mutta se, että siinä oli viittomankielen asiaa mukana on mun mielestä ihan älyttömän hieno juttu, koska kerrankin niitä jotka ei kuule muistettiin. :)

Idhren kirjoitti...

Iina, varmaan juuri se siinä henkilökohtaisesti ärsyttääkin - keppihevostellaan kuuroilla ja ollaan tooosi solidaarisia ja Hyviä Ihmisiä ja odotetaan menestystä ihan vaan sillä jalolla tarkoituksella, vaikka sitä varsinaista biisiä ei muistais kukaan -.- En tiedä miten kuulovammaiset asian kokivat, mutta lavaesityksessä viittojat oli puolittain jossain taka-alalla ja televisiokuvassa viittomista ei kyllä koko aikaa näkynyt, joten vähän sellanen filmausmeininki kyllä oli päällä :D Ei säälipisteitä pls vammaisille tai muillekaan, tää on laulukilpailu ;o

ironica kirjoitti...

Signmark olisi sentään ollut jotain uutta ja erilaista viisuissa. Ei tollasella perus europopilla pärjätä edes Ruotsille. Lordikin voitti suureksi osaksi sen takia että oli uutta ja erilaista.

Idhren kirjoitti...

Sen erilaisen vaan pitäs jäädä vielä mieleenkin :D Mä en jaksa uskoa mitäänsanomattomaan hiphoppiin edes säälipisteiden varjolla, kun ei edes Suomesta niitä mitenkään murskaavasti herunut ;o Se hehkutettu viittomakielikin oli lavalla tasoa yhdentekevä taustakoreografia.

Ruotsi, tuo vuosittaisen europopin luvattu maa ;)

r kirjoitti...

Mun mielestä se Signmarkin biisi oli paljon parempi kun suomihoppi yleensä, tai ehkä johtu siitä et sitä ei räpätty suomeks, suomi ei vaan mitenkään taivu hiphoppiin imo. Se laulettu kertsi oli aika leimi ja jätkällä epämiellyttävä ääni mut räppäri veti hyvin ilman häiritsevää suomiaksenttia tms. Sanoja en sentään jaksanu keskittyneesti kuunnella niin siihen en voi ottaa kovin paljon kantaa :P Itse Signmark oli kyllä todella taustaroolissa kun muut tyypit tunki sen eteen ja kuvaaja ei siihen paljon keskittynyt, eli se oli typerää.

Mutta sinänsä siinä ei mun mielestä ees ollu mitään gimmickin makua kun Signmark kuitenkin tuntee ne bassot eli ei voi ajatella ettei se voi mitään siitä musiikista ymmärtää. Tosin Euroviisuissa monet olis voinut ajatella että "jaha, ensin Lordi ja nyt kuuro, kalastellaan säälipisteitä tällä kertaa". Sitten tuo ohjaus ja kuvaus kun Euroviisuissa ei ikinä keskity vaan yhteen ihmiseen suoraan edestä koko aikaa niin mitäpä ne tv:n äärellä olevat kuurot siitä viittomisesta hyötyis kun sitä ei sielläkään paljon yhtään kuvattais.

Kohtalaisesti se varmaan olisi silti pärjännyt, ehkä paremminkin kun Waldo's People, koska milloin viimeks eurodancella on muka menestytty viisuissa? Nykyään se on heviä tai balladia tai söpöjä lihaksikkaita tanssitaitoisia poikia. Tänä vuonna voittaa varmaan joku lapsikuoro tai muu vastaava "erikoisuus". Enivei mä en oo ikinä ees tykänny Euroviisuista :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...