8.1.2009

Junkers - titaanirannekello saksalaisilta lentokonetehtailijoilta

Poikaystäväni sai isältään joululahjaksi käsittämättömän upean Junkersin titaanikellon. Junkers on vanha saksalainen lentokonemerkki, joka valmisti toisen maailmansodan aikaan lentokoneita mm. Saksan ilmavoimille, sekä erilaisia lentokonemoottoreita.

Koska merkki ei varsinaisesti edes valmista kelloja, on tämä yksilö hyvin erityinen. Appikokelas kävi kellon hakemassa Sveitsistä joulun alla työmatkallaan. Tätä edelsi keskustelu, joka alkoi suunnilleen näin: "Kuule, täysin mitenkään jouluun ja joululahjoihin liittymättömästi... haluaisitko rannekellon? Millainen sen pitäisi olla? Entä tuota... kuinka paksu ranne sinulla on?"

Mysteeriksi on jäänyt se, miksi tällainen erä kelloja on valmistettu, tai miksi niihin on taviksilla ollut mahdollisuus saada näppinsä, mutta jotenkin sillä on tekemistä jonkin tietyn lentokonemallin kanssa... Yhtä kaikki, Junkersin kello on upea, titaanipinta suorastaan hohtaa taianomaisesti ja kokonaisfiilis on vain... todella särmikäs. Olen myös erityisen mieltynyt rannekeosioon, ja jos osaisin virittäytyä oikealle rannekellotaajuudelle, haluaisin ranteeseeni juuri tällaisen yksilön.

IMG_9964-pola

3 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Titaani on jotenkin mystinen materiaali. Sitkeä pirulainen mutta hämmentävän kevyttä ainetta. Eipä ihme että siitä tehdään lentokoneita ja avaruusaluksia =) entinen kihlasormukseni oli titaania. Ei tullut siitä liitosta yhtä kestävää kuin titaanisormuksestani =D

pim kirjoitti...

http://www.junkers-shop.de/index.php/cPath/1

Tuolta löytyy Junkersin kelloja, pari naisten malliakin. Ei kylläkään yhtään niin särmikästä kuin poikaystäväsi yksilö. :)

Idhren kirjoitti...

Rhia, kyllä, siinä on sitä jotain!

Pim, vautsi, ja minä kun en googletuksestani huolimatta onnistunut löytämään mitään ;D En selkeästi osaa ;) Kiitos siis linkistä!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...