20.1.2009

Jakku tuo kevään

Olisipa jo kevät! Haluaisin päästä jo eroon paksusta villakangastakista ja lukuisista villasukkahousukerrosista, en millään malttaisi odottaa, että lämpötilat sallivat jälleen rakkaaseen jakkulöytööni sonnustautumisen. Lämpötilojen kivutessa kohti hiostavaa voisi hankkia kasan t-paitoja, repiä ne mielenkiintoisiksi luomuksiksi ja nauttia lempeästä tuulenvireestä. Kyllä nyt tammikuusssa saa jo kesästäkin haaveilla. Mahtuisikohan jakku talvitakin alle...

jacket thing 5

jacket thing 2

jacket thing 1

jacket thing 4

jacket thing 6
Jakku - second hand, revitty paita - H&M + DIY, farkut - Cheap Monday, saappaat - Ten Points, riipus - Kaipaus

Olen luultavasti saavuttanut egoismin ja narsismin huipun, sillä kuolaan omia kuviani ja mietin, että juuri tuolta minäkin haluan näyttää. Kunnes tajuan, että näytän jo. Sitten etenen ajatuskuviossani kohtaan "miksen voi näyttää joka päivä tuolta". Se on niin mielentilasta kiinni.

Vaan yksi asia ainakin on selvä: tarvitsen selkeästi kesäksi liivejä ja valkoisia t-paitoja. Enhän voi helleilmoilla vuoratussa bleiserissä palloilla. Onpa muuten mielenkiintoista, miten räikeän punainen huulipuna voikin muuttaa niin paljon ilmettä. Miksi en käytä sitä joka päivä? (Huulissa Lumenen huulipuna, sävy 62, "Hymyhuulet", kynsissä edelleen Mavalan Jasper.)

Kevätsuunnitelmia on muutamalla muullakin.
Millaisia sinulla on?

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vau, toi jakku on ihan mahtava! Syytäkin kuolata omille kuvilleen :D

Idhren kirjoitti...

Haha, kiitos :D

Anonyymi kirjoitti...

sul on aina tosi kauniita kuvia <3 mikä kamera sul on ? (: Apua, oon varmaan koko kevään työharjottelussa sairaalalla. Ankeeta varmaaan kattoo sit ulos sielt sairaalan ikkunast ku ulkona paistaa aurinko ja on lämmint... Oi tulispa jo kesäkuu ja festarit ja kaikki....

Sugar Kane kirjoitti...

Hyvännäköinen jakku tosiaan, ja hyvin olet yhdistellyt! Hienoja kuvia. Ja mäkin mietin monesti, miksei tosielämän olemus vastaa kuviani, jakkua tai muita asua ja olemusta ryhdistäviä vaatekappaleita kun ainakaan mun ei tule vedettyä joka pvä päälle, niitä tarvii erikseen ajatella. No onneksi blogiin voi ajatella etukäteen ja katsoa itseltään sit mallia ;)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kiitos :) Canon EOS 350D:llä kuvailen, kittiputki. Noo, onneksi ei kuitenkaan taida ihan 24/7 tarvitse seinien sisällä olla? :) Ja keväthän on vielä vähän koleeta muutenkin, kesäkuuta kannattaa odottaa ;)

Sugar Kane, hehe, joo, olla itse oma tyyli-ikoninsa ;P ja kiitti hei!

r kirjoitti...

Mun kevätsuunnitelma on löytää kans joku tosi ihana ja rento jakku, ei vaan oo onnistanu vielä. Kuitenkin jo viime syksystä yrittäny löytää sellaista, miten voikin olla sen täydellisin yksilön löytäminen niin vaikeeta :D Onneks on vielä pari kuukautta aikaa ennen kuin tulee jakkukelit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...