3.1.2009

Herkullista

Keskellä kiristyviä talvipakkasia haaveillaan jo keväästä ja tulevasta kesästä. Mikään ei tuo kesää mieleeni paremmin kuin näissä herkullisissa kuvissa esiintyvä asia...

IMG_9968-pola

IMG_9969-pola

IMG_9965-pola

Kesäiset mansikkaleivokset espressokupposen kanssa (kahvista aiheutuvista mahanpuruista huolimatta) sen kunniaksi, että - tat-ta-ta-daa - olemme viimein päättäneet mennä naimisiin. Eikun. Palasimme viimein kotiin risteily-sukuloisiminen-joulun vietto-sukuloisiminen-uudenvuoden vietto -akselilta. Suhteellisen kiitettävästi tuo blogailukin onnistui poikkeustiloissa.

Katsottiin toissapäivänä poikaystävän yksi joululahja-dvd:eistä, Planet Terror. Viihdyttävää ja älyllisellä tavalla yliampuvaa ja (aika kesyllä) gorella höystettyä toimintaa. Pitänee jaksaessa kirjoitella arvostelua siitäkin. Olin muuten positiivisella tavalla erittäin yllättynyt Siskoni on noita -näyttelijä Rose McGowanin roolisuorituksesta. Aluksi en hirveästi innostunut edes koko leffan ideasta, onhan noita zombeilla höystettyjä survival horror -tekeleitä nähty jo aivan liikaa. Toteutus oli kuitenkin loistavan, mustan huumorin ja yllättävien tapahtumien sekä yksityiskohtien ansiosta erittäin mielenkiintoinen ja nautittava. Hyvää työtä, herrat Rodriguez ja Tarantino sen Grindhouse-projektin kanssa.

Eräs toinen poikaystävän joululahja jaksaa sekin muuten viihdyttää, viimein kun Pleikkarin ääreen on päästy. Little Big Planet on aivan mahdottoman suloinen ja nauramaan hykerryttävä tapaus! Kenties sananen siitäkin on ennenpitkää paikallaan.

Sauli Niinistö on tänään mennyt naimisiin! Onnittelut parille!

11 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Voi paljon onnea tulevasta naimisesta!:D Eikun. Paljon onnea vaan!<3

babooshka kirjoitti...

Eih Salen piti olla varattuna ihanine otsaryppyineen minulle! Olisin omistanut elämäni Salen käännyttämiselle hipiksi ja kätellyt ihmisiä Linnan juhlissa tulevan presidenttimme kainalossa. Nyyh.

Ja siis Planet Terrorhan oli ihan ässä. Ainakin siihen Tarantinon tylsään höpinäautopläjäykseen verrattuna. Mullekin konekivääri jalkaproteesiksi, pliis.

Idhren kirjoitti...

MouMou, ;))

Babooshka, en ole höpinäautopläjäystä nähnyt, mutta voin kuvitella, miten paljon rankempi ja khuulimpi konekiväärijalkaproteesi on ^^ Onkohan joku, jolta puuttuu jalka toteuttanut tuota ideaa käytännössä :DD

Voi, osanottoni unelmiesi pirstaloitumisen myötä!

Thelma kirjoitti...

Vooi, kuinka herkullisen näköisiä kuvia 8)

Stazzy kirjoitti...

Nielaisin kertaalleen naimiskohdalla. :D
Ja yritin jopa lähettää kommentinkin, mutta nähtävästi olin liian järkyttynyt.

Tarantinon autohöpinäleffa on ihan loistava :D

Idhren kirjoitti...

Thelma, ovat ^^

Stazzy, HAH, ainakin yksi todellinen reaktio :DD Eikä oo ees aprillipäivä :(

Pitänee se autoiluhöpinäkin katsoa :P

Stazzy kirjoitti...

No hei! Pitkäkoipisia naisia joiden koiville käy huonosti, australialaisia lesboja, järjetöntä väkivaltaa Tarantinon tyyliin...

leela kirjoitti...

Death proof on ihan mahtava (sori vaan Planet Terrorista tykänneet, se oli ihan plaah Tarantinon leffaan verrattuna)! Uskomatonta kyllä, mutta kyseinen väkivaltapläjäys on musta mitä mahtavin (sori tää karmea termi) tyttöenergialeffa. Plus että itseään esittävä stuntnäyttelijä Zoe Bell on ihana, aah sitä sen aksenttiakin :) Unohtamatta sitä mahtisläppää mitä naiset heittävät. Kandee tosiaan katsastaa (niin ja mun mielestä mikä tahansa autoiluhöpinä ja takaa-ajot tms on lähtökohtaisesti maailman tylsintä katsottavaa, joten leffan iskeminen yllätti todella)

Idhren kirjoitti...

Leela, hehe, kuulostaa lupaavalta :D Jakavat näemmä molemmat mielipiteitä suhteessa toisiinsa ;)

Anonyymi kirjoitti...

kuolaan kohta näppiksille, tuo kakkupala näyttää aivan liian houkuttelevalta!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, tässä tulee itsellekin uudestaan vesi kielelle :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...