30.1.2009

Haaste: spray

Sain Lauralta haasteen esitellä kaikki spray-tuotteeni. Niitä on todella vähän, ja satsin köyhyys vetää vertoja Lauran spray-kaapille.

TEHTÄVÄNANTO:
1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Esittele päivittäiset spraytuotteesi kuvien kera, esim. vartalotuoksut, hiuskiinteet yms.
3. Haasta 3 tai useampia bloggaajia.

Jos esittelisin nimenomaan päivittäiset spray-tuotteeni, kuvia ei tulisi lainkaan, sillä en käytä joka päivä edes hajuvettä. Hiukset suoristan korkeintaan kerran viikossa, hiuslakkaa käytän erittäin harvoin ja hiuksiin suihkutettavaa hoitoainettakin vain pestyäni hiukset, ja se on korkeintaan kahdesti viikossa, yleensä harvemmin. Esittelen siis saman tien kaiken suihkutettavan, mitä kaapistai löytyy.

spay1
Joululahja minulta minulle. Esittelin Chanelin Coco Mademoiselle -tuoksua jo aiemmin postauksessa.

spay2

Schwarzkopf Bonacuren Moisture Kick -hoitoaine suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja jätetään päähän. Monet, minä mukaan luettuna, tosin käyttävät suihketta myös kuiviin hiuksiin, ja hyvin se tuntuu toimivan niinkin. Tuote on seurannut uskollisesti mukana jo yläasteelta lähtien, enkä ole sitä ihan heti toiseen vaihtamassa, vaikka poikaystävä alkaakin melodramaattisesti yskiä ja köhiä suihkutellessani tätä. Haisee mukamas myrkylle. Harkitsin Tigin vastaavaan tuotteeseen siirtymistä, mutta koska Superstar leave-in conditioner on saanut ristiriitaisia arvosteluja ja Moisture Kick vain positiivisia, tulin siihen tulokseen, että imelä mansikkajogurtti olisi luultavasti sekin poikaystävälle pitemmän päälle järkytys.


spay3

Osiksen Flatliner-seerumi on erinomainen lämpösuoja muotoilurautojen alle, miksei fööninkin. Tuttu kampaaja suositteli tätä ollessani lukiossa, ja siitä lähtien en ole muuta suoristuksen alla käyttänytkään. Tuotetta ovat tasaisesti ylistäneet myös muut kampaajat, joiden käsittelyssä olen käynyt, ja jokainen on myös käyttänyt tätä suoristaessaan tai kihartaessaan tukkaani. Vasta Viktoria käytti eilisessä hiussessiossa jotain muuta kuin tätä.


spay4

Osiksen jättiläismäinen Session Fix -hiuslakka on hurjassa alennuksessa ollut löytö viime kevään Hulluilta päiviltä. Se on samalla ensimmäinen hiuslakka, jonka olen koskaan omistanut. Olen kuitenkin käyttänyt sitä hurjan vähän, ja silloinkin useimmiten vain saadakseni hiukseni tuoksumaaan lakalta - se muistuttaa minua vanhojen tansseista ja ylioppilaspäivästä, jolloin hiukseni suorastaan uivat hiuskiinteessä. Hiuslakan tuoksu tarkoittaa minulle jotakin jännittävää ja kihelmöivää.

Haastan omista spray-tuotteistaan kertomaan Taran, Saran, Mangolisan, Emman ja Bean!

11 kommenttia :

Tara kirjoitti...

Kiitos haasteesta, olit nyt kolmas joka mulle tän iski, joten ehkä mä nyt oikeesti koitan saada kuvattua noi mun tuotteeni :D ja kiitos tosta osiksen fatliner vinkistä, täytyy kokeilla tota seuraavaks

Tara kirjoitti...

juu siis fatlinerilleki ois varmasti käyttöä, mut saatoin myös tarkottaa tota flatlineriä :D

Idhren kirjoitti...

Tara, hehe, nou hätä ;) Fatliner x)

Sara kirjoitti...

Kiitti haasteesta, teen tän varmaan huomenna tai sunnuntaina! ;)

bea kirjoitti...

Kiitos haasteesta! Kauhistuttaa jo ajatuskin mitä kaikkea kaapeistani ja laatikoistani ja purkamattomista matkalaukuistani löytyykään :D

Idhren kirjoitti...

Ei kiirettä kummallakaan :) Odotan mielenkiinnolla ;)

Emma kirjoitti...

Ohoh, ensimmäinen haasteeni, kiitoksia. :D Eiköhän lähipäivinä tule tehtyä.

Idhren kirjoitti...

Hyvähyvä :)

Jenni kirjoitti...

Moisture Kickin ja Osiksen lakan tehoon luotetaan Pupulandiassakin. ;)

Idhren kirjoitti...

Oikein ;)

mangolisa kirjoitti...

Tattista, nyt katsomaan onko minulla muuta kuin nenäsumutetta:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...