11.1.2009

Haaste: kuusi random-asiaa minusta

Täydellinen isä eli Tero viskaisi minulle haasteen. Säännöt ovat seuraavat:
  1. Link to the person who tagged you.
  2. Post the rules on your blog.
  3. Write six random things about yourself.
  4. Tag six people at the end of your post and link to them.
  5. Let each person know they've been tagged and leave a comment on their blog.
  6. Let the tagger know when your entry is up.
Siis kuusi asiaa randomisti minusta. Täältä pesee.

1. Asuin elämäni ensimmäiset kuusi vuotta Virroilla. Sitten tuli muutto Saarijärvelle, jossa asuin lopun elämäni aina 19-vuotiaaksi saakka. Olen käynyt Virroilla sittemmin ehkä kahdesti elämäni aikana.

2. Kuulun piraattipuolueeseen. Poliittista propagandaa luvassa siis vielä Heijastuspinnassakin. Muistakaa allekirjoittaa kannattajakortti, se ei sido mihinkään, se on ilmaista ja vie hyvin vähän kenenkään aikaa!

3. Olin lukiossa varsinainen aktivis... aktiivinen. Olin oppilaskunnan hallituksen jäsen koko opiskeluaikani ja kaksi vuotta tutorina. Jälkimmäisestä sain jopa lakin ohella virallisen tunnustuksen. Olen siitä hyvin ylpeä, sillä koin tutoroinnin tärkeänä ja mielessäni oli koko ajan se, miten positiivisesti itse lukion ensimmäisellä luokalla koin tutorien järkkäämät keskusteluringit ja kaikenlaiset häppeningit. Se helpotti merkittävästi sopeutumista. Tutor-jakson päätyttyä totesin: "tuo minä haluan isona olla", eli vähemmän dramaattisesti: "hakeudunpa keväällä itsekin tutoriksi".

4. En ole käyttänyt meikkivoidetta kuukausiin. Se tuntuu turhalta, koska vaikka ihoni onkin coupe rosasta kirjava, sitä ei kuitenkaan varsinaisesti erota, ellei seiso noin metrin säteellä kasvoistani. Kuvissa kirjavuutta ei myöskään näy, kiitos älyni hankkiutua sopivaan valaistukseen.

5. Monissa talouksissa taistellaan siitä missä asennossa vessanpytyn kannen tulisi oletusarvoisesti olla. Meillä ei taistella turhanpäiväisistä kannenasennoista, vaan vesihanan asennosta. Minä pesen bakteerihysteerisenä usein vessassa käsiäni, kun taas poikaystävä hörppii saniteettitiloissa vieraillessaan hanasta kylmääkin kylmempää vettä. Minä siis jäädytän aina käteni ja poikaystävä saa suuhunsa lämmintä vettä. Taistelu jatkuu.

6. En juurikaan pidä kaakaosta, toisin kuin kaikki maailmassa olevat ihmiset, jotka suinkin tiedän ja tunnen.

hohde-pola
Idhren lukioikäisenä, punaisilla hiuksilla tukka kiinni. Kuva räpsäisty muinaisella digipokkarilla - ai miten niin niillä ei voi saada hyviä kuvia? Ette vaan osaa.

Haastan eteenpäin seuraavat immeiset: MouMou, Pnkd, Anna, Rubio ja Arttu. Randomeja faktoja kehiin nyt sitten!

20 kommenttia :

pnkd kirjoitti...

Haa, kiitost! :> Tämmöset on aina kivoja :-D tartun toimeen jonain tylsänä hetkenä!

Lina ja Catti kirjoitti...

siisti blogi, tykkään kuvista! ;)
koska sulla on niin hieno tyyli niin käy katsomassa uusi nettikauppa: www.systerretro.com

MouMou kirjoitti...

Kiitos. Vastailen tässä joskus, kun ehdin!:)

Rubio kirjoitti...

Uskomatonta! Olin just äsken kirjottamassa postausta viidestä satunnaisesta faktasta, jotka jotenkin liittyy itseeni. :D Heh. Kiitos haasteesta, toteutan tän mahdollisesti vielä tänään. (:

Idhren kirjoitti...

Pnkd, oolrait ^^

Lina ja Catti, kiitos linkistä ja kehuista! Kauppanne vaikuttaa kiinnostavalta, lisään kirjanmerkkeihini ja jään seurailemaan valikoimaa :P

MouMou, ei kiirettä! :)

Rubio, haha, ajoitukseni on siis kerrankin suorastaan loistava ;P

Iina kirjoitti...

haha, luulin olevani ainut joka ei myöskään tykkää kaakaosta, mutta en onneksi näköjään ole ! :D ainut kaakao mikä mun mielestä ainakin on juotavaa on lämmin/kuuma kaakao, ja vain ulkona sekin. :)))

Idhren kirjoitti...

Iina, hehe, mä taas hyväksyn kaakaon mieluummin kylmänä kuin kuumana ;D Nooh, mikäs siinä :P

Whuha kirjoitti...

Ha! Minäkään en pidä kaakaosta :D Ja jos kaakaota niin ehdottomasti kyllä kuumana

arttu kirjoitti...

jee, kivaa kun haastoit mut ! :-)

katja kirjoitti...

Toi vessasota on kyl paras :D Kiva blogi tää :)

Tero (täydellinen isä) kirjoitti...

Well done. Mission accomplished!

Meillä se muuten olen minä, joka vaatii pytyn kannen kiinni.

S kirjoitti...

Edelliseen kommenttiin liittyen: pytyn kansi on ehdottomasti pidettävä kokonaan kiinni syystä että ruukaan tiputella mm. hammasharjoja, meikkejä ja voidepurkkeja toheluuksissani. Noukittuani hammasharjaa pytystä eräänkin kerran olen oppinut pitämään sen kannen kiinni.

Idhren kirjoitti...

Whuha, lisää kohtalontovereita o/

Arttu, nöy pröpleem! ^^

Katja, nii mustaki :D Kiitti!

Tero, loistavaa.

S, nojoo, on meilläkin se kansi useimmiten kiinni. Ehkä siksi siitä ei tulekaan ongelmaa :D

Anonyymi kirjoitti...

Herranen aika! Olet viholliskansaa! Saarijärveläinen!

Täällä yksi blogiasi ahkerasti kyttäävä ex-karstunen. Juuri perjantaina huristelin bussilla Saarijärven läpi matkalla takaisin Etelä-Suomeen. Saarijärven Halpahalli on paras paikka omituisille kenkälöydöksille. Lisäksi olen löytänyt sieltä teoksen nimeltään Uskoontulon käsikirja. :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, ommagaad, barbaarisia karstulalaisia! ;D Mä oon tiekkö niin vieraantunu jo parissa vuodessa niiltä huudeilta, etten ole koskaan edes paikallisessa Halpahallissa käynyt :D Oliko käsikirja laadukaskin teos? ;P

Stazzy kirjoitti...

Hihi, osaan eläytyä mukaan kohtaan kaksi. Mä olin jopa lukiolaisten liiton puuhissa... :D

Idhren kirjoitti...

Heah, ollaanpa me aktiiv.. aktivis... aktiiveja ;o

Shandi kirjoitti...

Mäkään en pidä kaakaosta. Itseasiassa taidan jopa inhota sitä. Ainakaan en mielelläni juo sitä.

Juliet kirjoitti...

Mä en tykkää kaakaosta kanskaan. Se vähän ällöttää. Ainut tilanne kun osaan sitä juoda on 9 viikolla ylläksellä, ja silloinkin sen pitää olla tatzaa ja huolin vaan vaahdon. Muut saa aina sitten jouda sen...

juliet xxx

r kirjoitti...

Heh vau mä oon varmaan käyny Virroilla sillon kun sä oot asunu siellä, kun pienempänä kävin aika usein siellä sukuloimassa. Aika jännää lol. Ja mäkään en kauheesti tykkää kaakaosta, en ainakaan kotitekoisesta enkä todellakaan kylmästä, mutta pari kertaa vuodessa Turussa ollessani saatan käydä juomassa Robert's Coffeen superkaloripommikaakaon. Sama paha jälkimaku siinäkin on mutta en vaan osaa vastustaa lihottavaa purkkikermavaahtoo ja isoo hintaa :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...