6.1.2009

H&M-huivi jatkaa ihastuttamistaan

my shoes look like my feet

Huivista vaatteita -kokeilut jatkuvat. Tällä kertaa huivi vääntyy olkaimettomaksi, läpikuultavaksi yläosaksi, joka puolestaan taipuisi vaikkapa bilekäyttöön - varsinkin korkeavyötäröisten shortsien ja kiiltoleggingsien kanssa. Heitetään mukaan jakku ja rokkihattu (sekä mieluiten myös kengät) ja kuumaakin kuumempi luukki on valmis. Vielä kun olisi ne himoitsemani tappajakorkoplatformit... Mitkään muunlaiset kengät eivät tee yhdistelmälle asu+minä oikeutta.


rub my back

Huivi on takaa suurelle solmulle sidottu, huivin päät roikkuvat mielenkiintoisena yksityiskohtana. Sitomisen olisi toki voinut hoitaa jotenkin niin, että huivi kiertää vartaloa vähän lisää ja solmusta ylijäävät päät olisivat huomattavasti lyhyemmät.


forget i said anything

Huivi - H&M, nahkaleggingsit - Ida Sjöstedt, korkeavyötäröiset shortsit - Vila, jakku - second hand (se uskomaton Sand-löytö!11), hattu - second hand

Niukasta ja lyhytlahkeisesta jumpsuitista innostuin katseltuani Complexgeometricsin webshopin valikoimaa. Hauskaa tässä on se, että jumpsuit ei kuulu edes myynnissä olevaan mallistoon (jonka erilaiset suuret t-paidat ja geometrisiä muotoja muodostavat neuletakit ja mekot hurmaavat, niin ihanuudellaan kuin hinnallaankin...). Kaikeksi onneksi American Apparelilta löytyisi jotain, joka tyydyttäisi niukan jumpperin himoni.... Alle sukkahousut tai kiiltävät leggingsit ja himot olisi tyydytetty. Sitten tarvitsisi enää ne kengät...

Nämä avokkaat, kymmenen sentin korolla varustetut yksilöt kelpaisivat melkein loistavasti, joskin himoni kohdistuvatkin ensisijaisesti nilkkureihin ja nimenomaan piilotettuun platformiin. Nämä ovat hakemaani, särmikkääseen fiilikseen suhteuttuna ehkä kuitenkin liian... kesyt. Se on hyvin pienistä asioista kiinni!


Kuva: Halens

12 kommenttia :

tuijja kirjoitti...

Hauska idea :) jakku tuo sopivasti särmää.

Thelma kirjoitti...

Vautsi! Katsoin useampaan otteeseen tuota ensimmäistä kuvaa, että onko ylläsi oleva paita tosiaan mukamas huivi! Hieno idea! 8)

Sisustusunelmia kirjoitti...

Kiva tuo huivi ja aivan ihanat nuo kengät!

Idhren kirjoitti...

Kiitokset kaikille! ^^

nadjastrange kirjoitti...

ootko nähny nää? noissa on piiloplatform ja näyttää paljon paremmilta luonnossa :)

Idhren kirjoitti...

En ole nähnyt, kiitos linkistä ^^ Viilaussilmäni tosin havaitsee heti merkittävän vian: korko on liian jykevä ja varsi nousee iiiihan vähän turhan korkealle :( Mun uusi intohimoni on nää :P

Idhren kirjoitti...

...Surffasin ja googlasin muuten koko yön platformeja ennenkuin löysin nuo ihanuudet :D

Juliet kirjoitti...

En tiedä kengänkokoasi, ja tiedän että tämä kuulosta ihan puhelinmyyjältä, mutta noista kengistä :

http://salattu.huuto.net/fi/showitem.php3?itemid=95294680

Tykkään sun tyylitajusta.

juliet xxx

Anonyymi kirjoitti...

awwww <3 mikset enemmän käytä yhdistelmiä, joissa näkyvät olkapääsi, kätesi ja solisluusi! ovat varsin kaunista aluetta sinulla nääs :-)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kesällä sitten! Nyt talvipakkasilla vähän meinaa paleltaa tuollainen yhdistelmä :D

linda sofia kirjoitti...

ei ollenkaan näytä huivilta toi! :) kiva idea kyl!

Idhren kirjoitti...

Linda Sofia, joo, se on aika kätevää :) Senkus etsii mieleisen huivin ja vääntää siitä jos jonkinmoista vaatetta ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...