9.1.2009

Guess what - rakastuin palavasti kenkiin

Kengät - Guess

Olen löytänyt uuden pakkomielteen kohteen. Nämä Guessin piiloplatformilla ja tappajakorolla varustetut Darleigh-nahkanilkkurit ovat yksinkertaisesti täydelliset. Ryppyiset yksityiskohdat lyhyessä varressa nilkan ympärillä vain korostavat kengän kauneutta. Toistan: täydelliset.

Jos saisin suunnitella kengän, se olisi juuri tällainen, kenties ronskilla vetoketjulla varustettuna, mutta malliltaan tasan juuri tällainen. Ikäväkseni kenkiä vain ei taida virallisia tai postimyynnillisiä tahoja pitkin Suomeen juuri mitenkään saada. Katsotaan, mitä kohtalo on asiasta mieltä.

Jos joku lukijoista ihan sattumoisin koskaan törmää livenä näihin maailmaa matkatessaan, saa ilmoittautua!

Kuva ja lisää täydellisyyttä: Endless.com

5 kommenttia :

suhmura kirjoitti...

Oletko tsekannut, saako noita kenkiä Helsingistä Kampin kauppakeskuksessa sijaitsevasta Guuessin myymälästä tai Kämp Gallerian laukkuihin ja kenkiin painottuneesta Guessin myymälästä?

Idhren kirjoitti...

Suhmura, kuulin tietolähteeltäni, että ei löydy, eivätkä voi edes tilata :/

Medeia kirjoitti...

On muuten tosi kivan näköiset kengät. Tosin ne jo näyttävätkin niin upeilta, ettei varmasti ole minun kukkarolleni sopivia, (ehkä siksi huokaisenkin helpotuksesta, jos niitä tosiaan ei Suomesta saa). Jos kuitenkin saat kengät jostain käsiisi, piilota ne minulta ja väitä, että oli viimeinen pari :D

Idhren kirjoitti...

Medeia, hehe, will do :D Noiden hinta euroihin käännettynä olisi satasen hujakoilla, että arvokkaat toki, mutteivat Vagabondin talvikenkiä kalliimpia kuitenkaan :P

FashionChika kirjoitti...

Ihanat<3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...