27.1.2009

American Apparelin mekko melkein saa uuden tuunauksen

Olen käyttänyt tätä American Apparelin mekkoa luvattoman vähän. Syytän kaikesta kylmiä talvi-ilmoja ja sitä, että minulta puuttuu edelleen perusmallinen, pitkähihainen paita. Leikittelin kuitenkin päivän vaatteita valitessani mekon helman kanssa ja mieleeni tulvahtivat Kingdom of Stylessa ja Childhood Flamesisssa näkemäni epäsymmetriset linjat ja jännittävät leikkaukset. Tartuin muutamaan hengettömään ja näpräsin mekon helman edestä aivan lyhyeksi ja jätin sen takaa pitkäksi. Nyt kun omistaisinkin ompelukoneen! Tahdon ehdottomasti tämän mallisia paitoja ja mekkoja vaatekaappiani säväyttämään. Aidot nahkahousutkaan eivät olisi pahitteeksi.

shorty hem 1

shorty hem 2

shorty hem 3
Mekko - American Apparel, nahkamaiset leggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Tiger of Sweden, rannekoru - Stockmann

Riittävästi rappukäytävässsä hihattoman mekkoni kanssa keikkaloitua ja täristyä päädyin kääriytymään villakerroksiin ja kotona ollessani kulahtaneeseen fleecetakkiin (jota ei tulla varmasti koskaan blogissa näkemään). Palataan tähän lookkiin sitten keväämmällä.

Olen huono opiskelija. Olen lintsannut jo kahdesti luennolta, joka alkaa kymmeneltä aamulla. Ei sen aikaisemmin, mutta ilmeisesti liian aikaisin Idhrenille. Kuka jaksaa nousta pimeään aikaan lämpimästä sängystä lähteäkseen ulos kylmään pakkaseen tarpomaan lumikenttien läpi varsinkin, kun vieressä tuhiseva pehmokasa demonstroi, mitä voisi tehdä kaiken edellämainitun sijaan. Laumaeläin lammastelee laumansa mukana.

13 kommenttia :

katja kirjoitti...

Toi mekko on tosi kiva! Asu toimii :)

varpu kirjoitti...

Noi nahkaleggarit näyttää ihan uskomattoman hyvältä noitten sun Tigerien kanssa. Mun silmää miellyttää, kun ei voi nähdä tarkkaa rajaa siinä, mihin housu loppuu ja mistä kenkä alkaa... Ihan kun ois jotkut over the OTK bootsit ;)

Idhren kirjoitti...

Katja, kiitos! :)

Varpu, nimenomaan, loppumattomat otk-buutsit, jotka jatkuvat ja jatkuvat ;) Ovela silmänkääntötemppu.

Sugar Kane kirjoitti...

Jesh, hengettömät ovat oiva väline neuleisten juttujen kiinnostavuuden lisäämiseen, huomasin saman viime viikolla! Great minds jne jne.

Kate kirjoitti...

Mun mielestä tämä asu ja sit se androgyyni-kokeilu 24.päivä näyttävät mielettömän hyvältä, tyylikkäältä, trendikkäältä ja sinulta! Lisää tällaisia! :)

Idhren kirjoitti...

Sugar Kane, jepjep, näin se menee ;>

Kate, samoilla linjoilla ollaan, tää näyttää multa ;) Mäkin haluan lisää tätä! :P

llaura kirjoitti...

ompa onnistunut leikkaus tossa mekossa :> ! kelpais mullekin, tosi magee muttei kuitenkaan (mun makuun) liian villi :D näytät hyvältä!

brokk kirjoitti...

Tuo viimeinen kuva on aivan mainio, ihan kuin suoraan jostakin muotilehdestä! ^__^ Ja tosiaan, itselläkin pisti heti ensimmäisenä silmään tuo kengän ja housujen raja, jota ei tosiaan huomaa lainkaan.

Niin ja kyllä mä melkein väittäisin, että nuo ihoa myötäilevät legginsit tuovat uudet kenkäsi enemmän edukseen esille kuin esimerkiksi juuri ne nahkahousut. Toki riippuu millaiset nahkahousut on kyseessä:)

kilvia kirjoitti...

älä viitsi siellä! :D vielä en ole kertaakaan lintsannut tän vuoden puolella, ja menen kolme kertaa viikossa kahdeksaan. ja se jos jokin on mahdotonta. ehkä pitäis nukkuakin muuten jo, huomenna kun on taas puoli seiskan herätys. mutta kun blogimaailma houkuttaa lukemaan ja katsomaan... katkeransuloista.

Idhren kirjoitti...

Llaura, kiitos :)

Brokk, nahkahousut on pakkomielle ihan yleisellä tasolla, sellaset vaan olis erittäin hienot ;) Kiitos!

Kilvia, onnittelut, tuo on kyllä jo aikamoinen suoritus ;P Olisinkohan saanut itseäni edes ekoille luennoille tollases tapaukses >_<

wikke kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuunaamasi mekko ja myös (upeat) tigerin kengät, niistä pitiki kysyä että kun tilasit niin otitko normikokosi vai pienemmän / suuremman? Itellä himottais suuresti tilailla tuolta, kävin tänää stokkalla ja siellä ei kuitenkaa ollu myynnissä mitää tikrun kenkämallia mun kokosena (isojalka) niin en voinu testailla..pelottaa että on jotku ihan liian pienoiset kengurut.

mä samaistun niiin suhun tuossa heräämisasiassa! Musta 10 on ihan liian aikaisin, lähes joka päivä huomaa että sänky vei taas voiton..jutun paskempi puoli on se, että meidän alalla noita läsnäoloja kytätään, kun kurssit yleensä perustuu tunteihin eikä välttämättä oo mitään tenttejä tai tehtäviä..

Idhren kirjoitti...

Wikke, kiitos! Otin normaalikoon, eli kolmekasin (tosin minulta löytyy myös kolmeysin kenkiä), mietin sitä kyllä pitkään! Mutta hyvältä se vaikuttaa, ei ota mikään kiinni. :>

Joo, nimimerkillä herään tyypillisesti juuri kymmeneltä tai yhdeltätoista ja se on ihan jees. Läsnäolojen kyttäys riippuu meillä hirveästi luennoitsijasta ja kurssistakin, nää ei ole tuntuneet listaa pitävän, joten en ihan niin hirveästi paiseili jonkin väliinjäämisestä. Sitten vasta epäonnistunut olo onkin, kun tietää, että poissaoloja ei saisi olla, mutta on kuitenkin >_< Nämä haluaa tällä kertaa lähinnä esseitä...

Juliet kirjoitti...

Mulla (AMK) on Ma-Ke aina 8-16 ja sen jälkeen jäädään koululle tekemään itsenäisiä (vaatetusalaa....) ja kaikilla tunneilla on natsimainen 100% läsnäolopakko. Että heh...

Juliet xxx

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...