26.12.2008

Vinkkejä kylmälle säälle: villaiset sukkahousut pitävät jalat lämpimänä

Joulupäivänä pukeuduin lämpimästi, mutta rennosti. Oikeastaan tietty rentous kuuluu hyvin olennaisesti normaaliin pukeutumiseeni. Villatakin lisäksi lämpöä tuovat joululahjaksi saadut Falken villasukkahousut. Harmaa pari kuultaa mukavasti hieman läpi, ja sukkisten pinta näyttääkin hyvin eläväiseltä. Ehkä ne mustatkin tekevät samaa, mutta en ole vain huomannut sitä.

Joka tapauksessa, kaikki vilukissat siis kuulolle: villasukkisten voittanutta ei ole. Kuulemani mukaan kerrostamalla näitä beibejä parit päällekkäin palelevat jalat ovat muisto vain, ja hamepukeutuminen ei talvellakaan ole täysin utopistinen ajatus. Käytännössä olen huomannut, että myös saappaat toimivat erinomaisesti jalanlämmittäjinä: mitä pidemmät varret, sen enemmän suojaa kylmältä. Ylipolvensaappaat yhdistettyinä pariin kerrokseen villaisia sukkahousuja ja julistaudun pian talvi-ihmiseksi.

simplify1
Villatakki - Filippa K, t-paita - Gina Tricot, koru - Kaipaus, minihame - American Apparel, harmaat villasukkahousut - Falke

simplify4


Olen hyvin kiintynyt poikaystävältä saatuun, Paola Suhosen suunnittelemaan Kaipaus-koruun, siinä on jotain... rouheaa! Se on kuin AA:n minihameeni, se sopii kaikkien omistamani yläosien kaveriksi.
simplify2

simplify3
Toiselta mummultani sain muuten joululahjaksi villasukat. Niidenkään merkitystä ei auta vähätellä, talvikengissä kaikki villainen on aina iso plussa. Villapohjallisetkaan eivät tekisi pahaa.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vielä Weekday-ohjeista, minullakin löytyy nyt kaapista Cheap Mondayn ihana vetskarineule!

gentle-error kirjoitti...

Yksi vilukissa ilmoittautuu :D
Kiitos tästä vinkistä! Olen miettinyt pääni puhki miten voisin pitää hameita kylmemmälläkin ilmalla, enkä ollut tullut ollenkaan ajatelleeksi villasukkahousuja.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, onnittelut! ^^ Se on kyllä todella mukava neulemekko ^^

Gentle-error, ei olis tullut mullekaan mieleen :P Kiitos vaan Honey Junkielle vinkistä :D

Johanna kirjoitti...

Sulla on upea tyyli! :)
Ja osaatko kertoa mistä nuita villasukkahousuja olisi mahdollista lähteä metsästämään? Olen tietämätön juntti joten onko Falkella Helsingissä tai jossakin päin liike? Vai suosiolla netistä tilaamaan?

Idhren kirjoitti...

Johanna, Falkea löytyy ainakin satavarmana Stockmannilta sukkahousuosastolta :) Sokoksesta en ole yhtä varma, mutta voisin melkein heittää, että sieltäkin olisi mahdollista löytää. Netistäkin kyllä voi tosiaan tilata. Tampereen Stockalla nuo olivat yhdessä vaiheessa jo peräti loppukin, joten jos ei heti löydy, kannattaa rohkeasti kysyä, että milloinkahan tulee lisää :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...