12.12.2008

The Videopostaus

Johan tätä on tekniikan kanssa tapellessa odotettukin. Luvattu, kyselty ja odotettu videopostaus tuli kuvattua jo aikoja sitten, mutta homma venyi, koska pitkään 1) oli puutetta dvd-asemista, jotka olisivat suostuneet tallennetta lukemaan, tiedä sitten missä oli vika 2) oli puutetta tietokoneista, jotka suostuisivat tiedostoa mitenkään käsittelemään, tiedä sitten missä oli vika. Ratkaisun toi viimein anoppikokelaan työläppäri.

Mutta tässä siis kasapäin vastauksia kysymyksiinne. Videosta tuli harvinaisen pitkä, mutta koska videon perään on niin paljon kyselty, niin täältä pesee sitten puolen tunnin edestä matskua. Jälkeenpäin tekisi mieli muuttaa monia asioita, kuten vaikkapa alun totaalisen turhan höpötyksen mihinkäänliittymättömyyksistä, ja muutaman kommentin, jotka lopulta eivät oikein kuvanneet ajatuksiani, vaan olivat lähinnä verbaaliongelmaisia päähänpälkähtymiä. Tämä ja tietysti se ikuinen "miks mää näytän noin paskalta videolla" -angsti. ;o Vaan kaikesta mentaalisesta morkkiksesta huolimatta pidän lupaukseni ja jaan itseni bittimuodossa teille. Videolla myös muuten toteutan yhden toivotuista haasteista.


Me and the questions from Idhren on Vimeo.


Ei se lopulta niin kamalaa ollut.

39 kommenttia :

Idhren kirjoitti...

...Enkä muute vieläkään ole keksinyt kuka mun piti mainita viidentenä julkkismiehenä >_<

mmoi kirjoitti...

hö! mulla ei toimi "sorry, this video no longer exists " se sanoo

Idhren kirjoitti...

Mmoi, mulla video kyllä näkyy täysin normaalisti. Koita ctrl+shift+r -yhdistelmällä päivittää koko sivu. Jotain hämäriä bugituksia voi tietysti aina kans olla >_<

nadjastrange kirjoitti...

awwww mua hymyilyttää paljon ku oot niin söpö <3

Idhren kirjoitti...

Eli video ei kuitenkaan ole täysin tuhoontuomittu näkyvyyden osalta o/ jej ^^

Oolrait, eli tästä eteenpäin mun vakioneuvoni niille, joilla on ongelmia saada videota näkyviin, on lähinnä tuo sivupäivitys välimuistista lähtien, eli ctrl+shift+r.

zache_ kirjoitti...

teknistä nillitystä: deinterlaceta video jollain editorilla ennen uppimista. (eli pääset eroon sillä tuosta nopeissa liikkeissä olevasta raidallisuudesta )

Idhren kirjoitti...

Zache_, hyvä idea, pitää muistaa se seuraavalla kerralla. Tällä hetkellä olen tuon kanssa niin lopen kyllästynyt koko tekniseen vääntämiseen, että olen tyytyväinen mihin tahansa, kunhan on ja näkyy ;D

Jinna kirjoitti...

Tykkään todella paljon puhetyylistäsi sekä elekielestäsi! Jotenkin olin kuvitellut ne aivan toisenlaisiksi, joten siinä mielessä video yllätti totaalisesti. :-)

AnnieSuperstar kirjoitti...

tykkäsin kovasti. : )

SC kirjoitti...

Mitä, oot alle 160cm? Ihan ihmeellistä, näytät PALJON pidemmältä kaikissa kuvissa :o Järkytyin.

Mutta, oot tosi söpö :) Oli jännää nähdä hermostunut Ihdren, kuvissa kun olet aina niin viileä. Kiva lisä, siusta saa sellasen oikeamman kuvan kun hölpötät videolle. Ja niinkuin Jinna sanoi, ihanaa elekieltä :D Hämmennyin muuten äänestäsi, se oli aika erilainen kuin kuvittelin.

Idhren kirjoitti...

Jinna ja AnnieSuperstar, hauska kuulla :)

SC, hehe, oon pari kertaa kuullut tuon pituusasian ennenkin ;)

Ja joo, mä oon itse khuulius kuvissa ;> Livetilanteissa musta tulee tollanen höseltäjä. :D Mäkin hämmennyn aina kun kuulen oman ääneni jossain O_O

Nomppa kirjoitti...

Ää voi vitsit, ajattelin sut ihan erilaiseks! :D Kuvittelin sulla on sellanen oikein matala ääni.
Oot niin kivan hupsu, hih :-)

Stazzy kirjoitti...

Sä kuulostat ihan Idhrenilta!
Hassua, kerrankin ääni vastaa suunnilleen mielikuvaa. Söpö oot liikkuvanakin :D

Mä ihan unohdin tehneeni kysymyksiä, hörh.

Stazzy kirjoitti...

Se piti vielä todeta, että mä jopa katsoin sen kokonaan. Melkein yhtä huvittava* kuin keskimääräinen tosi-tv -ohjelma.

*"huvittava" merkityksessä "kuluttaa hyvin aikaa".

Idhren kirjoitti...

Nomppa, sitä tuntuu olevan liikkeellä :D

Heha, onnittelut siitä, että jakoit loppuun asti ;D Mä ihan unohdin tota videota kuvatessa et säkin oot periaatteessa demittäjä :( Lisäksi unohdin, että Kalipurkin on demittäjä. Vaikka sitä en edes tunne Demin ulkopuolella. >_< Mut hei, hauskaa et jonkun mielikuva mun äänestä vastasi todellisuutta ;D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on ihan erilainen ääni ku olin kuvitellu:O

SK kirjoitti...

Hih, tulipa elokuinen (olihan se elokuun puolella?) kahvitteluhetki mieleen kun kuuli sun äänen ^^ Silloin miekin hämmennyin sun äänestä, en jotenkin yhtään kuvitellu sitä tuollaiseksi :D

Crislia kirjoitti...

Höh miks mä en oo tienny, että oot demittäjä?

Vaikutat kyllä oikein viehättävältä jne.

Tuli tossa videon aikana paljon kaikenlaista kysyttävää mieleen :D Pitäisköhän kysyä niitä nyt, vai säästää jonnekin myöhempään kyselykertaan.

Pääsitkö opiskelemaan tiedotusoppia ihan ekalla yrityksellä tai oliko helppo päästä? Tuli vain mieleen, kun tunnen yhden ihmisen, joka opiskelee myöskin Tampereella tiedotusoppia.

Idhren kirjoitti...

Crislia, joo, ekalla pääsin. Helppoudesta en tiedä - toisalta koe tuntui aika helpolta ja tein sen nopeasti ja vieläpä kuumeen kourissa, mutta toisaalta pisteeni riittivät aika täpärästi sisäänpääsyyn :D Mut no, ei siel ainakaan mun kanssa alottaneista kovin moni ollut ekaa kertaa yrittämässä.

Nella kirjoitti...

Vitsu kuvittelin äänesi ihan erilaiseksi.Mutta tää oli tosi kiva,lisää näitä :)

Nella kirjoitti...

vitsi* :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi että, oot kyllä söpö. :) IRL tietty vielä söpömpi.

-T

babooshka kirjoitti...

No ootpas kyllä söpö :)

Ja ihan hämmennyin, kun mulla on sun kanssa yllättävän paljon yhteistäkin kuten suosikkikirjat ja puoluekanta. Vaikka ootkin paljo uuberkuulimpi kuin minä ;) Mut ymmärsin ihan täsmälleen sun selityksen fiksuudestasi. Joo'o minä kanssa olen keskivertoa fiksumpi paitsi, että niitä fiksumpia kulkee ihan varmasti koko ajan yliopistolla vastaan. Hehe.

Mutta miten ei ollut yhtään kysymystä musiikkimaustasi vai enkö vain huomannut? No jos ei ollut niin sitä kovasti tiedustelisin. Wink wink postausidea.

Idhren kirjoitti...

Nella, ehkä sitä ennenpitkää tulee lisää matskua :D

T, aww, ite oot!

Babooshka, joo ylläreitä voi aina ihmisistä tulla :P Ja ihan mahtavaa, että edes joku tajusi ^^ Musiikkimakua vois taas kelailla joo :>

Anonyymi kirjoitti...

Haha, I did not understand anything at all (maybe I heard "kiitos" but that's all :D) , but your language sound sooo sweet (and you're sweet too :) Moi moi from Austria :D

Anonyymi kirjoitti...

Bravo!

Idhren kirjoitti...

Hehe thanks :) And you heard right, it was "kiitos" there :)

poster kirjoitti...

Haha, jännästi kyllä tää videon näkeminen/sun puheen kuuleminen saa tekstisi kuulostamaan mun päässä jotenkin erilaiselta kuin ennen. Meinaan siis, että nyt, kun luen sun kirjoituksia, pään sisällä se teksti ikään kuin kuuluu sun äänellä luettuna. huuui.

Idhren kirjoitti...

Poster, hehe, lähes melkein psykedeelistä ;D Mut niinhän ne jotkut sanoo, että kuulevat tekstejä lukiessaan kirjottajan äänen jos vaan ääni on tiedossa :P Ite en ikinä :D

dibb kirjoitti...

Hej, katsoin jopa kokonaan :D
Kiva video, enkä tosiaan huomannut mitään erikoista sönkötystä tai turhanpäiväistä höpinää mistä itse valitit...

Idhren kirjoitti...

Dibb, no positiivista sinänsä ;o Tuota alkua olisi imho voinut kyllä karsia reippaallakin kädellä :D

Sagrima kirjoitti...

Eee, tosi outoa nähä sut videolla, jotenkin ihan väärä ääni! Katoin kokonaan, vaikka pakko sanoa etten oo varma miks. :D Aika paljon höpöttelyä, mut mikäs siinä. Mietin et jos ite tekis, oisin niin paljon hösömpi!

(Yay, kehittävä kommentti.)

Anonyymi kirjoitti...

Ihan erilainen ääni kuin kuvittelin! Demin väittelyitä ja blogiasi lukeneena kuvittelin, että sinulla on matala ääni, pistävä katse ja überviileä olemus. Mutta sä ootkin tollanen söpö! :D

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuin just...

...SUHUN...

...<3!

Idhren kirjoitti...

Ootte te kaikki ihkui <3

Anonyymi kirjoitti...

oot tosi kaunis tässä! ihan megasöpö :)

Anonyymi kirjoitti...

hei tää oli ihana ! tee näitä lisää =) <3

Anonyymi kirjoitti...

Pisti korvaan tuo kun kysyttiin uskonnollisuudesta. Sanoit, että on tapahtunut fiksuuntuminen, kuin lapsella, joka ei enää usko joulupukkiin. Mielestäni aika huono vertaus. Onko ateistit fiksumpia kuin uskovat?

Muuten kiva video, voisit tosiaan tehdä lisää :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, riippuu ateistista. Ihminen, joka luopuu taikauskosta huomattuaan, ettei homma olekaan totta, on fiksumpi kuin se, joka ei luovu tai ei huomaa. Joulupukkiin uskova aikuinen olisi nykymittapuulla pöllö. Eniveis, toteamukseni kuvasi ennenkaikkea sitä miten yksinkertaisesti kasvoin uskosta Jumalaan ulos samalla tavalla kuin kasvoin ulos uskosta Joulupukkiin. Vertaus toimii, koska molemmat ovat satuolentoja (kunnes toisin todistetaan).

Mut ehkä pitää joo tehdä näitä lisää, kun niitä on kerran lisää toivottu tässä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...