20.12.2008

Toppi lärpäkkeineen a´la Lindex

Epäonnistuneella joululahjanmetsästysreissulla joitakin päiviä sitten tulin käyneeksi Lindexissä. Siellä silmääni osui erittäin mielenkiintoinen lärpäketoppi. Olkaimettomassa, pitkässä topissa on molempien kainaloiden alta kulkevat kangaskaistaleet, jotka on ommeltu päistään kiinni rinnan alle ja selkään. Lopputulos on muhkea ja liehuvainen. Värivaihtoehtoina oli hailakka vaaleanpunainen ja musta. Sovitettuani vaaleanpunaista ihastuin jo itse toppiin, mutta väristä olin epävarma. Niinpä mukaan lähti musta versio, ja päätin, että jos tästä tulee suurikin hitti, hankin myös vaaleanpunaisen lärpäkevaatteen. Muhkea ja väljä yläosa saa ryhtiä napakasta jalkojen linjasta.

outfit tryouts 6 final

outfit tryouts 1 final
outfit tryouts 2 final
Villatakki - Filippa K, lärpäketoppi - Lindex, t-paita alla - Filippa K, pipo - WESC, nahkaleggingsit - American Apparel, saappaat - Ten Points, koru - Kaipaus

(Huomasitteko muuten ensimmäisessä kuvassa olevat prätkäsaappaat? Taas yksi osoitus Anoppikokelaan erinomaisesta mausta! Bronxin sisältä lämpimästi vuoratut buutsit saavat taas harkitsemaan uudelleen prätkäsaappaiden hankkimista omallakin kohdalla... Ei, ei ihminen voi hankkia kolmia talvikenkiä yhdessä talvessa, ei se vaan käy!)

Topin ehdoton juju on sen muunneltavuus. Lärpäkkeiden voi antaa lärpättää rauhassa, ne voi sitoa eteen, sivulle tai taakse suurelle solmulle, toisen lärpäkkeen voi heittää toisen olkapään yli, jolloin asusta tulee mukavan epäsymmetrinen, lärpäkkeet voi tempaista olkapäiden yli viitaksi, toppia voi käyttää mustan t-paidan kanssa tai ilman sitä.... Olemme siis jälleen sarjassa "kuinka monella eri tavalla käyttää yhtä vaatekappaletta".

Tässä toinen lärpäke heitettynä toisen olkapään yli:
outfit tryouts 3 final
Farkut - Cheap Monday

Nyt kun tässä on taas viikon sisään harrastettu varsinaista ostelumaniaa tavanomaiseen verrattuna, voikin kulutushysterian taas laittaa hyllylle ainakin hetkeksi. TOSIN, Vagabondin alet vieläkin tsekkaamatta... Aijai.

15 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

hei mist kaupast oot ostanu ne tiger of swedenin korkeet farkut? ne on ihanat !

Joy kirjoitti...

Todella pidän lärpäkkeestäsi! Harmi että rahatilanne on mikä on... *?=!&%%#¤" joulu!!!!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, Stockalta löytyivät Helsingistä viime keväänä.

Joy, joulu vähän tekee sitä lovea juu ;< Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

paljon toi makso? :)

Idhren kirjoitti...

Hintaa oli n. 25 euroa :)

Caramelo kirjoitti...

Love your lärpäke ! :-D

heini kirjoitti...

varsin upea paita!!:)

Idhren kirjoitti...

Caramelo ja heini, kiitti!

mirette kirjoitti...

Lääh, mitä noi cheap mondayn farkut oikeen maksoi? Ja miksei missään nettikaupassa myydä noita, Weep!

Idhren kirjoitti...

Mirette, hintaa oli 400 kruunua, eli vähän alle neljäkymppiä euroissa. Olen nähnyt noita jossakin nettikaupassa, koita googlata Cheap Monday tight ice wash -hakusanayhdistelmällä :>

Anonyymi kirjoitti...

Koipesi näyttävät älyttömän pitkiltä ja sorjilta noiden kenkien ja hörpäketopin kanssa! :)
Loisto-ostos, mitä myös nuo cheap mondaytkin ovat. *kuolail*

Juliet kirjoitti...

Ihana härpäkevaate!

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hörh ;D

Juliet, tänks!

Anonyymi kirjoitti...

Lindex,
olkaa hyvät ja lopettakaa mainosten lähettäminen sähköpostiini. Olen 68-vuotias, ja nuorisovaatteenne ja muut ulkomailla tehdyt lumput eivät kiinnosta minua!

eeva.honkanen@pp.inet.fi

Maria kirjoitti...

Kannattaa tehdä valitukset ja reklamaatiot suoraan putiikille itselleen, random-blogien puoli vuotta vanhoista kommenttilaatikoista viesti tuskin menee perille.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...