6.12.2008

Tiger of Swedenin korkeavyötäröiset farkut, jotka melkein menisivät puvunhousuista

Lyhykäisyydessään asuesittely:

manly pants 2
manly pants 1
Farkut - Tiger of Sweden, villapaita - H&M: Comme des Garcons, buutsit - Global Essentials, koru - Kaipaus, vyö - second hand

Jos edellisessä asussa otettiin lunkisti, niin nyt ollaan Idhrenin asteikolla siellä toisessa päässä, astetta hienostuneemmissa fiiliksissä höystettynä ripauksella maskuliinisuutta. Korot ja punainen huulipuna antavat kontrastia korkeavyötäröisille farkuille, jotka melkein voisivat mennä puvunhousuista, sekä androgyyniselle villapaidalle. Myös söpö ilme auttaa naisellistuttamaan kokonaisuutta.

Meidän piti tänään poikaystävän kanssa litkiä punaviiniä (eteläamerikkalaiset ja afrikkalaiset ftw) itsenäisyyspäivän varjolla, mutta eilisillan kauppareissulla tuli vastaan ikävä yllätys: Alko oli mennyt Turtolassa jo kiinni. Snif. Tyydyimme ruokaoluisiin.

Myös tekotaide yllätti jälleen.

groundfloor1 groundfloor2

14 kommenttia :

Sugar Kane kirjoitti...

Hurjan hyvän näköinen asu, noi farkut on tosi pukevat!

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Stazzy kirjoitti...

Milläs ohjelmalla sä noi polaroid-kuvat teetkään?

Tässä päässä on luvassa (huonoa) punkkua, joka sopii erinomaisesti glögipohjaksi. Euron punaviiniä kun ei paljaaltaan juo...

Idhren kirjoitti...

Sugar Kane, kiitos, ja hyvää itsenäisyyspäivää sinnekin! :)

Stazzy, Poladroid on nimi, olen lisännyt tuonne sivupalkkiin "Tukemisen arvoista" -osion alle suoran linkin saitille, josta sen voi ladata.

Hoh, euron punaviiniä en olekaan koskaan maistanut. Onkohan täällä Suomessa sellaisia edes tarjolla...

r kirjoitti...

Alkothan ei olleet ollenkaan auki tänään, huvitti kun sitä mainostettiin radiossa jo parin viikon ajan etukäteen joka päivä, niin kuin se olis joku tosi vakavakin asia. Toivottavasti ei teille kuitenkaan ollut :)

Idhren kirjoitti...

R, niin, kaupatkaan eivät olleet auki tänään, joten koko kauppareissu luonnollisesti oli eilisen juttuja ;)

Idhren kirjoitti...

...Mut ehkä mä lisään tarkentavan määreen, kun puhun samassa virkkeessä tästä päivästä ja eilisestä x)

r kirjoitti...

Jaah, no sitten! En mä sitä sit tajunnu, että ruokakaupatkaan ei olleet tänään auki.. Ajatukset liikkuu vaan viinassa selvästi! Tai no en ookaan ikinä oppinut sitä, että yleisinä juhlapäivinä kaupat ei usein oo auki; yleensä en ees tiedä millon jotain juhlapäiviä on.

No mut muistaakseni niissä mainoksissa sanottiin myös, että Alkot meni pe normaalia aiemmin kiinni, kai. En käytä kyseisen ketjun palveluja niin ei voi varmuudella sanoo. Mutta jos näin oli niin siitäkin oli sit ennakkovaroituksia liikkeellä :D

linda kirjoitti...

Vähä kiva toi paita!
sais jo tulla windowsille toi poladroidjutska :C

Idhren kirjoitti...

R, (typosin ekaks E), me ollaankin silleen radioummikkoja!

linda, lupailivat jo jossain vaiheessa, että tähän mennessä olis pitänyt jo Winkkariversio tulla... No, ehkä ne työstää sitä.

Maj kirjoitti...

Jestas miten tyylikkäät housut! (Tyylikäs vaatetus muutenkin, toki.) Olen tässä hiljokseen kironnut ruumiinrakennettani kun tietyn tyylinen poikien pukeutuminen innostaa mutta lantio-vyötärölinja ei ole kovin androgyyni. Okei, olet ehkä vähän kapoisampi ihminen kuin minä, mutta aloin miettiä että joskohan monen vuoden tauon jälkeen pitäisi antaa housuille tilaisuus... Saattaa olla että meni jossain vaiheessa ohi, mutta mistä nuo housut on ostettu?

Idhren kirjoitti...

Maj, hei, ehdottomasti kannattaa vähintään sinne sovituskoppiin lähteä kokeilemaan! Yllätyksiä voi aina peilikuva antaa. Jos muuten haluaa tasoittaa tuota vyötärö-lantio-suhdetta, niin yksi konstihan voi olla valita vähemmän tiukka yläosa. Ju nou.

Housut on Helsingin Stockmannilta hankittu tuossa viime kevään puolella. Mallin nimi on Tricia.

Stazzy kirjoitti...

Ämm niin joo, se on ladattava ohjelma. En taida yrittää linuxin kanssa.

mk kirjoitti...

Uuu, tommoset melko korkeevyötäröiset housut, kuten.. arvaat varmaan kellä ;)

Aliliisa kirjoitti...

aivan ihanat housut! mäkin haluun :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...