13.12.2008

Takatukka ja etu-jeejee

Saunottiin perjantaiaamuna. Ihana sauna. Olisipa meilläkin. Sitä ennen kuitenkin hyödynsin tulevaa vedelläläträystä: muotoilin likaisista hiuksistani yyberkhuuliin tukan (kasapäin anoppikokelaan toffeelta tuoksuvaa hiusvahaa ei ehkä olisi oma ykkösvalintani tähän, pidon kanssa vähän ongelmia) ja sotkin naamaani uusilla meikeillä (,jotka kaipaisivat vielä esittelyä).

Videpostaukseni kommenteissa SC totesi, että näytän kuvisssa aina niin viileältä - olenkohan nyt jo suorastaan jäinen ;D. Peilin edessä khuulistelu nyt vaan on vähän koukuttavaa. Mutta kyllä tälläsellä ilmeellä ja tukkakonseptilla vois baanalle lähteä, vähän vaan silottelua lisää! Huomatkaa myös Macintosh-aiheinen yöpaitani.

Eläköön myös salama, valotuksen tungsten-asetus, peili ja Poladroid-ohjelma. Niin ja tietysti Gimp valmiiden droidien kääntelyssä.

hairy5
hairy3
hairy6
hairy1
hairy4
P.s. APUA oon flunssassa! Eilen yhtäkkiä alkoi ja tasaisesti paheni kurkkukipu tuossa iltapäivällä, alkuillan nukuin ja herätessäni myöhään illalla viimeistään oli jo jonkinsortin kuume. Siis huomenna lähtö risteilylle ja mä oon FLUNSSASSA?! Jumaliste ja vittujen kevät, meen vaikka hyttiin täriseen ja hikoileen, tahtoo ehdottomasti Tukholma-shopping maanantaina!11! Kehitän kuitenkin itelleni vielä jonkun sydänvian juoksemalla Tuholman keskustassa flunssasena.... Mut jos en juoksekaan! Jospa vain kävelen! HAH! Ehkä nauttimalla pari päivää kuumeesta tauti paranee sen verran että pysyn maanantaina jo tolpillani... Johan tässä lauantain puolella kurkkukin on jo vähän parempi.

9 kommenttia :

Heidi kirjoitti...

Kokemuksesta voin sanoa, että Tukholman-reissu flunssassa ei ole kivaa. :( Etenkään kun en löytänyt yhtään mitään ostettavaa...

Toivottavasti paranet kuitenkin pian! Kannattaa ottaa Buranaa tms. kuumeeseen.

Idhren kirjoitti...

Heidi, heh joo, reissu flunssassa on kivempi jos löytääkin jotain ;>

Buranaan turvaudun vasta äärimmäisessä hädässä! Tai siis jos sitä vielä meinaa maanantainakin olla. Ja kiitos ^^

SC kirjoitti...

Tuo on niin vakio että just silloin kun pitäisi olla skarppina ja elämänsä vireessä, flunssa alkaa pukata päälle. Olin uhkaavasti tulossa kipeeksi penkkareita edeltävällä viikolla, onneksi en loppujen lopuksi tullutkaan kipeäksi. Nyt vaan lepii lepii! Villasukat jalkaan, PALJON mehua sun muuta nestemäistä naamariin ja kokeile myös jotain valkosipulipitoista, vaikka se ällöä olisikin. Usein myös vanha kunnon tahdonvoima voi auttaa: Päätä että et tule kipeäksi. Polje jalkaa ja kiukuttele. Jos mikään ei auta, niin sitten vaan buranan voimalla koko reissu ja sen jälkeen himbleen huilimaan...

P.s. Söpö etujeejee, tollaset oli kaikilla meiän luokan pojilla seiskalla :D

Idhren kirjoitti...

SC, joo, jaffaa on tullut juotua ja mehujäitä imeskeltyä. Valkosipuli on oikeastaan aika hyvää ^^ Sit kans tullu torkuttua muutaman tunnin pätkiä parin tunnin välein, ihmeesti sekin jo parantaa aina fiiliksiä. Buranat kyllä lähtee reissuun mukaan ;o

Salka kirjoitti...

Höh, itse nuorempana kehitin aina jonkun saakutin flunssan ennen ulkomaan matkoja, se ei ollut kivaa :( Mitä lie matkajännitystä moinen, joka sitten päättää purkautua ikävimmällä mahdollisella tavalla..Pikaisia paranemisia toivon!

Idhren kirjoitti...

Salka, aika ikävää kyllä, jos tuppaa ennen isompia reissuja sairastella :/ Toivottavasti sekin ongelma poistuu ajan myötä kokonaan. Kiitti!

Anonyymi kirjoitti...

Sä oot aina kipeenä!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, "aina" jos kaks kertaa vuodessa sairastaa flunssan :D

Anonyymi kirjoitti...

Cool kampaus! Tuollainenkin sopii sinulle tosi hyvin. Persoonalliset kasvot nätillä nuorella naisella.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...