5.12.2008

Taidehyypiöilyä Gina Tricotin jättipaidalla

kasvoton
Kasvoton, muttei posketon

Eilen pukeuduin rennon fiiliksen ja mielikuvan epämääräisistä taidegalleriahyypiöistä innoittamana yksinkertaiseen ja väljään. Fiilikseen sopiva jättiteeppari lyhentää jalkoja, kiitos pitkän helman, mutta kuka nyt sellaisesta jaksaa murehtia. Taidehyypiöt ftw. Gina Tricotin suuri paita on hankittu joskus kesän alussa, ja hyvin se onkin palvellut käytössä. Helmaa on jälleeen kurottu toiselta puolelta epäsymmetrisesti ylöspäin hakaneulan avulla.

Tarkkasilmäinen huomaa, että joku ei ole jaksanut tällä kertaa suoristaa päätään kuin hyvin osittain. Kävin raudalla läpi alimmaiset hiuskerrokset ja muutaman sojottavan suortuvan päälliosasta, muuten jätin hiukset luonnonkiharaiseen tilaansa ja sipaisin vielä muutaman tipan siloittavaa seerumia. Kuriton tapaus.

short legs 1

short legs 2
Ylisuuri t-paita - Gina Tricot, villatakki - Filippa K, leggingsit - Norlyn, ylipolvensaappaat - Ten Points, koru - Kaipaus

3 kommenttia :

Idhren kirjoitti...

Tässä oli kärpänen, josta sikisi härkänen. Se ei ollut kovin hyödyllinen härkänen, joten se pistettiin pihviksi. Ei hätää, härkänen oli ehtaa luomutuotantoa. Lämmöllä muistellen. :)

juliet kirjoitti...

Sun hiukset näyttää noin tosi hyviltä, sopii sulle sairaan hyvin.

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Tänks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...