15.12.2008

Strobe cream, shadestick ja eye kohl - Mac täyttää meikkilaukun

Tällä hetkellä toivon mukaan olen seikkailemassa Tukholmassa ja löytänyt itseni Weekdayhin kuolaamaan ihanuuksia. Toivon mukaan olen parantunut flunssastani ainakin sen verran, että kykenen sovituskoppeilemaan Cheap Mondayn Ice Wash -farkkujen kanssa. Samalla myös juhlitaan poikaystävän 26-vuotis synttäreitä, minkä takia siis oikeastaan koko risteilyllä ollaan.

Kuten kirjoitelinkin, ehdin jo Helsinkiin päästyäni tuhlata Macin meikkeihin. Sain reissua varten joululahjakassaa etukäteen, ja tietenkään sitä ei voi säästää VAIN reissua varten, varsinkin, kun taskussa poltteli Stockmannin "osta viidelläkympillä, saat kympin alennusta" -tarjouslaput.

Mukaan tarttui seuraavaa:

mäkit

Vaikka hehkuttamani hopeanharmaa silmänrajauskynä on yksi elämäni suurista rakkauksista, olen tullut siihen tulokseen, että kyllä sieltä meikkipussista täytyy lyötyä mustakin kynä. Koska Mac toimi hopeanharmaan kynän kohdalla, ei minulla ole syytä epäillä, etteikö se toimisi yhtä hyvin myös sysimustan kynän kohdalla.

Toinen hankintani oli kynämuotoinen luomiväri, joka on hyvin vaalean kullan sävyinen, ja jossa on aavistus kimalletta. Tällä hetkellä ainoasta omistamastani luomiväripaletista löytyy vaaleista sävyistä vain täysin valkoinen ja kylmä, vaalea violetti, ja tiedättehän, miten sitä joskus vain haluaisi luomilleen jotain aavistuksen huomaamattomampaa. Sävy Beige-ing (huomatkaa sanaleikki!) sopii tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Shadestickin miinuksiksi luettakoon testikäytön perusteella se, että tavaraa levittyy kynästä hieman vaikeanoloisesti, tai siis väripää tuntuu erittäin kuivalta, ja lisäksi shadestickin rakenne on ikään kuin hutera. Kynää kädessä liikuttaessa kuulostaa kuin osat kynän sisällä valskaisivat irtonaisesti. No, kunhan ei käteen hajoa.

Kolmas hankitani on kosteusvoide nimeltä Stobe Cream, jota en hankkinut sen ihoa kosteuttavan luonteen takia, vaan helmiäissävyisen korostusominaisuuksien vuoksi. Strobe Liquid olisi tähän tarkoitukseen ollut parempi, mutta puteli oli lopussa. Myyjä onnistui vakuuttamaan pettyneen minäni siitä että Cream on oikeastaan parempi, sisältää enemmän valoa heijastavia kappaleita, on riittoisampi ja talvella ihoystävällisempi. No, en varmaan ollut levittämässä tavaraa missään tapauksessa voimakkaammin rasvoittuville ihonpalasilleni oli kiiltonesteen koostumus mikä hyvänsä, joten rasvaisempi rakenne tuskin haittaa käytännössä. Poskipäät ja kulmaluut, olkaa valmiita häikäisemään!

mäkit2
Mac Shadestick, sävy Beige-ing

mäkit3

mäkit4
Mac eye kohl: sävyt Smolder ja Phone number

7 kommenttia :

sugarfrosted kirjoitti...

Shadestickin käyttäjänä pakko kommentoida: niinkuin kaikki muidenkin MACin ei-puuterimaisten värien kanssa kannattaa kaivaa spaattelilla (tai voiveitsellä hehheh) pala irti tuotteesta ja levittää sormella tai siveltimellä. Ei pelkästään paremman lopputuloksen takia vaan koska stickki kestää kauan ja ehtii kerätä luomeltasi kaikenlaista rasvaa ja pöpöä tai vaihtoehtoisesti murtua käytössä jos yrittää levittää suoraan tuubista. Jeejee!

Chaos kirjoitti...

Oh, löysin blogisi juuri ja rupesin ripeltämään läpi vanhoja merkintöjä heti kun tajusin, että opiskelet alaa, jota itsekin olen miettinyt. Olisi älyttömän hienoa kuulla opiskeluistasi ja siitä, kuinka päädyit juuri viestintään. Nimim. elämä hakusessa. :-D

brokk kirjoitti...

Hei paljonkos nuo Macin meikit noin suurinpiirtein maksaa? Onko ne kauheen kalliita vai saako kyseiseltä merkiltä jotain kohtuuhintaisiakin tuotteita? Itse olen ajatellut hankkia Macin huulipunan, mutta hinnasta ei ole hajuakaan. Tietysti olen valmis pulittamaan vähän enemmänkin, jos nuo Macin meikit on laadultaan parempia kuin halpismeikit. Onko sulla itselläsi kokemusta Macin huulipunista, että pystytkö suosittelemaan?

Juliet kirjoitti...

tuollaisia meikkejä munkin pussi tarvitsisi.

juliet xxx

Idhren kirjoitti...

Sugarfrosted, kiitos vinkistä!

Chaos, hehe, se tarina on suhteellisen lyhyt :D En keksinyt alaa, jota olisin mieluummin opiskellut tai ajatellut tulevaisuuteni kannalta, ja toisaalta mulla on kouluaineiden osalta historia hyvänä kirjoittajana. Monet on olleet sitä mieltä, että olen täysin omalla alallani. Itse en tiedä haluanko toimittajaksi, mutta viestintä jeejee :P Mitä haluat tietää opiskelustani? Voin vastailla toki niin paljon kuin osaan, mailiakin saa pistää :)

Brokk, huulipunista ei valitettavasti ole kokemusta. Macin hinnat pyörii vähän vaihtelevissa summissa 15 eurosta ylöspäin. Laadukkaitahan nuo tunnetusti on, ja ainakin silmänrajauskynät ja poskipuna on aika killerikamaa, noista parista muusta tuotteesta olen vielä muodostamassa syvemmän kokemuksen mielipidettäni :D

Juliet, mun meikkipussini tarvis vielä lisäksi jonkun tosi pätevän silmämeikinpohjustusaineen. Grimasilta vois hankkia sellaisen. ;o

Chaos kirjoitti...

Hyvä, että olen näin ATK-nero, että melkein löysin mailisi. Jatkan etsintöjä, nyt töppäilyni myöntäneenä hieman hämilläni.

Mutta tiedätkö, jotenkin yliopistomaailma tuntuu kaukaiselta. Ja on siksi ihana kuulla, että viestintää on päässyt opiskelemaan joku, joka vain lähti kokeilemaan. Joskus nimittäin tuntuu, että valitulle linjalle täytyy olla täysin omistautunut, että tällaiselle ihan perustypsylle yliopisto on saavuttamaton. Vaan oho, pääseehän sinnekin ihmisiä.. Heh heh.

Ja voihan sieltä tiedotusopin pohjalta lähteä tekemään vaikka mitä muutakin kuin toimittajan hommia, eikö? :) Hankalinta jatko-opintopaikkaa miettiessä taitaa kuitenkin olla nimenomaan se, ettei ole mitään hajua siitä, millaista ko. alan opiskelu on käytännössä. Yliopistojen sivujen kuvaukset tuntuvat fiineiltä ja liian korrekteilta kertoakseen jotain.

Idhren kirjoitti...

Chaos, hehe, samaa olen ajatellut joskus jälkeenpäin itsekin. Varsinkin ekana syksynä pisti ihan epäilemään, ettäpä olenko tullut oikeaan paikkaan, kun ympärillä ihmiset vaikuttivat hurjan fiksuilta ja kaikesta niin hurjan perillä olevilta. Hirvittävän hyviä papereitakin ihmiset tietysti kirjoittaneet, tosin niiden arvon on jälkeenpäin huomannut olevan aika mitätön osoitus siitä mitä ihminen oikeasti osaa/tietää tai ei osaa/tiedä. Lisäksi muutamaa tapausta lukuunottamatta samana vuonna aloittaneet olivat minua vanhempia tyyppejä. Noo, nää on pieniä. Se, että toveripiskelijat olivat kokonaisuudessaan hirmu avointa ja sosiaalista sakkia, oli kiva juttu.

Akateemisen koulutuksen ehkä kätevimpiä puolia yleisesti ottaen on juuri se, että yhdellä tutkinnolla voi päästä aika monenlaisiin hommiin, ja sivuaineista riippuen voi vaihdella aika paljonkin se mitä päätyy tekemään. Yliopistosta ei virallisesti valmistu toimittajia, vaan esim. yhteiskuntatieteiden maistereita, opinahjosta riippuen. Käytännössä tietysti ainakin Treella opiskelu on aika hyvin toimittajan hommiin valmistelevaa tiedotusopin osalta.

Kuten tuosta jo tuleekin ilmi, niin tiedotusopin opiskelu on Tampereella aika paljon käytännön hommia sisältävää. Muista paikoista en tiedä, ekana syksynä puhuttiin jotain siitä, että Helsingissä olisivat huomattavasti teoriapainotteisempia. Mutta niin, jos etsit käsiisi opiskelusivuilta opintosuunnitelmia tai katselet kurssikuvauksia, niin sieltä noita juttuja käy myös ilmi. On niin luentokursseja, joilla luetaan kirjoja, tentitään, kirjoitellaan esseitä sun muuta, että käytännön kursseja, joilla toimitetaan lehteä, tehdään televisio-ohjelmaa (joka lähetetään netissä), tehdään radiota... Lisäksi opiskeluihin kuuluu muutaman kuukauden mittainen toimitusharjoittelu, johon tosin ei pääse, jos on puoli vuotta toimittajakokemusta jo omasta takaa.

Oletan, että löysit mailini :D Sitä saa tosiaan ihan vapaasti lähetellä :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...