17.12.2008

Palkinto: Arte my pico

Sain jo aikaa sitten Rubiolta näin hienon palkinnon, jonka olen unohtanut autuaasti laittaa eteenpäin. Sitten kun asian taas muistin, käytin paljon aikaa ja mietintämyssyä pähkätäkseni kenelle lähettää palkinto - asia, jota en tämän kohdalla ota köykäisesti.

Säännöt:

1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.

3) Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.

4) Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.

Laitan palkinnon seuraaville blogaajille:

(Swim)suit issuesin Sugar Kane on niin älyllisesti kuin visuaalisestikin inspiroiva tyyppi, että tämä palkinto on vähintään ansaittu.

Tero kirjoittaa Täydellinen isä -blogissa nasevasti ja kärkevästi isyydestä ja tasa-arvosta. Tämä koti-isä ei suostu äidin pikku apulaiseksi lasten kasvatuksessa, eikä äitiys ole tälle miehelle pyhä, kyseenalaistamaton asia. Kotihengettäret vaviskaa!

Blogissa Evil Dressmaker Rhia jakaa huomioitaan elämästä ja välistä myös tietouttaan mm. kosmetiikasta. Älykästä ja hyödyllistä matskua.

Tämä tuskin tulee yllätyksenä kenellekään: Paras aika vuodesta. Honey Junkie on paitsi tyyliltään kuolattava, myös teksteiltään neuvokas ja oikein hyödyllinen. Monta ongelmaa varsinkin vaatekaapin puolella on ratkennut tämän naisen vinkkien ja huomioiden myötä.

Josko tässä lähtisi sitten pian joululahjoja metsästämään!

3 kommenttia :

Sugar Kane kirjoitti...

Kiitos, kaunis!

Tero (täydellinen isä) kirjoitti...

Paljon kiitoksia! Kommentoin tätä hienoa elettä vielä omassa blogissani, kunhan ehdin (Olgalla on näin iltaisin kamala nälkä, joten aika kuluu tuttipullon varressa).

Rhia kirjoitti...

Kiitos =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...