11.12.2008

Pakkaamisruljanssi osa 2: Kosmetiikka

makeup trip 2

Olen, outoa kyllä, niitä ihmisiä, jotka pakkaavat mukaansa lähes kaiken omistamansa kosmetiikan, vaikka käyttöä lopulta reissussa löytyisi vain muutamalle tuotteelle. Vaan kun koskaan ei voi tietää mitä tarvitsee!

Mukaan lähtee meikkipussi, jonka sisälle ahtautuu ripsiväri, syvästi palvomani Macin silmänrajauskynä, huulirasva, huulipunat, pillerit, pinsetit, kivipuuteri, peitevärinappi, meikinpohjustussörsseli, muutama sivellin, teroituskone ja lopulta vielä normaalisti erikseen säilyttämäni valokynä, palvottu Macin poskipuna ja sen suti.

Vaan eihän tällä vielä päästä mihinkään. Mukaan täytyy myös ottaa kynsilakkaa, irtopuuteria, hajuvettä, luomiväripaletti, monitoimirasvaa (Aqualanilla hoituu meikinpoisto, kasvopuhdistus ja kosteutus), hopeashampoota ja kenties tärkeimpänä vierraillessa missä tahansa, jossa on sauna: suoristusrauta lämpösuojasuihkuineen. (Unohdan meikkivoiteen tahallani, sillä olen paitsi täysin käsi käyttämään sitä, vielä kädellisempi saamaan meikkipohjan pysymään kaikessa pyrytyksessä ja räntäsateessa. No, ei tässä ihossa muuta vikaa kuin värin satunnainen epätasaisuus.)

Muut välttämättömyydet, kuten kynsilakanpoistoaineet ja hiustenhoitoaineet ovat aina lainattavissa, jos vain paikalla on yksikin hiuksistaan välittävä, kynsiään lakkaava ihminen. Tässä kohtaa en voi välttää kiusausta olla huomauttamatta, että käytin sanaa ihminen sanan nainen sijaan. Hoks hoks!

Helsinki, alamme pikkuhiljaa olla valmiita! Läppäri oheislaitteineen vielä reppuun ja eikun menoksi.
makeup trip 1
makeup trip 3
makeup trip 4

7 kommenttia :

pnkd kirjoitti...

Mä olen ihan samanlainen kun lähden jonnekin, enkä ainostaan kosmetiikan suhteen - kaikkeen on varauduttava :-D

Idhren kirjoitti...

Pnkd, joo, mä olisin raahannut mukanani tyyliin kumpparitkin, jos olisin jaksanut kantaa vielä ylimääräsen pussukan kaiken muiden lisäksi x) Niin, tällä hetkellä siis tosiaan kirjoitellaan Helsingistä :P

brokk kirjoitti...

Minkäs merkkinen tuo suoristusrauta on? Näyttää nimittäin aika näppärän kokoiselta. Tuommoinen voisi olla kätevä juurikin matkoilla. Onko se edes pienokokoinen, vai näkeekö mun silmät harhoja?:)

Idhren kirjoitti...

Brokk, merkki on GHD, kampaajatkin tuota käyttää :) On se ihan näppärä, siro ja kevyt, on se kooltaankin aika näpsäkkä, aika perus :)

Anonyymi kirjoitti...

mitenkäs se videopostaus? :o etkö voi kuvata sitä vaikka webbikameralla tai jotain jos ei se alkuperäinen suunnitelma onnistu?

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, edelleen ne tekniset ongelmat. Webbikamera oliskin kiva, ostatko mulle semmosen? ;o

Idhren kirjoitti...

Brokk muuten, tuota rautojen kokoa näkee paremmin postauksestani Kuinka kihartaa hiukset suoristusraudalla: http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/11/kuinka-kihartaa-hiukset.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...