7.12.2008

Lisää Rick Owensia sekä Tukholma-reissupähkäilyä


Wild things by Idhren


Täällä joku on selkeästi löytänyt Rick Owensin muutaman muun ohella.

Enää viikko lyhykäiseen Tukholman reissuun! Viime kerralla näin vilaukselta Åhlensilla Essien kynsilakkoja, josko sitä vilkaisisi löytyykö valikoimista mustaa ja jotakin herkullista punaista. Jos ei, niin ainakin Mintun putiikista voisi saada valikoitua sen punaisen. En tosin tiedä, uskallanko käyttää mustaa kynsilakkaa ennen kevättä, jolloin garderoobini luultavasti astuu jälleen asteen värikkäämpään suuntaan, mutta kuka nyt voisi vastustaa sävyä, jonka nimi on licorice?

En ole uskaltanut vielä tehdä tarkempia suunnitelmia shoppailureitin suhteen, enkä oikeastaan haluakaan. Poikaystävän ollessa matkassa (saleena en muuten uskalla lähteä yksin harhailemaan vieraassa maassa tiukalla aikataululla, eksyn Tampereen keskustassakin!) pyrin kohdistamaan shoppailuviettini täsmäiskun omaisesti pariin valikoituun paikkaan ja muuten ottamaan rennosti ja vain katselemaan ja ihmettelemään mitä vastaan tulee. Liika suunnittelu vain pilaa fiilikset.

Vaan Weekdayn liike nyt vähintään on Åhlensin kierroksen ohella must-juttu, ja Beyond Retroakin olisi mukava päästä taas katsastamaan. Tämä on tehty myös poikaystävälle selväksi.

Odotan myös innolla laivan ruokia ja tax free -myymälöitä. Hajuvesiä tai kosmetiikkaa tuskin kuitenkaan ostan, ellen nyt sitten lukuisten haistelutestien jälkeen lopullisesti hurahda Diorin Miss Dior Cherie -tuoksuun, joka on ollut ehkä-listallani varmaan jo parikin vuotta. Kunhan nyt ensin saisi tämän Covetin käytettyä pois, niin voisi miettiä haluaako hurahtaa uuteen nenänärsyttäjään, vaiko pitäytyä tässä erinomaisen mieluisaksi todetussa tuoksussa. Tähän saakka tapanani on ollut harrastaa tuoksuhurahtelua, enkä ole saanut edes käytettyä edellisiä liuottimiani pois.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Millon videopostaus tulee? Vai onko se tullut jo?

Sugar Kane kirjoitti...

Vanhana rickowens-addiktina neuvon suakin tsekkaamaan HAider Ackermanin sekä tietenkin Ann Demeulemeesterin valikoimat, jos kuolattava tuntuu maailmasat loppuvan ;) Costume Nationalilla on tavannut olla kans aika hulppeita kenkuleita.

Menestyksekästä matkaa!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, teknisiä ongelmia ;<

Sugar Kane, ihan uusia nimiä mulle, pistetään korvan taakse! Kiitos!

SK kirjoitti...

Punainen kynsilakka, aaaah. Seitsemän erilaista kirkkaanpunaista lakkaa omistavana voin ehdottomasti suositella Nivean Turbo colour-lakkaa. Väri on ihan mahtava, se kestää lähes viikon ja se tärkein ominaisuus; kuivuu nopeasti eli väri tosiaan on virheetön eikä mitään ärsyttäviä pieniä painaumia siellä täällä :D

En olekaan tuota mainitsemaasi merkkiä kokeillut, täytynee lisätä ostoslistalle. Tää oli tälläinen sivuhuomautus. Tai suosittelu :D

Idhren kirjoitti...

SK, kiitos vinkistä! Essie on joku tuollainen hc-lakka, tai ainakin sellaisen käsityksen olen saanut, ja jota ammattilaisetkin ilmeisesti käyttävät, JA jota Suomessa saa lähinnä kauneushoitoloista kohtuuttomilla hinnoilla.

Anonyymi kirjoitti...

rick owensia ja ann demeulemeesteriä saa nyös helsinki 10:stä, halvimmat rickin töppöset olivat pitkälti yli toista tonnia ja demeulemeesterin perussaappaatkin n. 800 euroa, auts

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, tuo on hyvin kuvaava sana: auts :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...