10.12.2008

Kuvan tarina

Mitä näet kuvissa? Johdannoksi tarkastelulle totean, ettei kaikki ole aina siltä miltä näyttää, eivätkä ensimmäiset mieleen tulevat ratkaisut välttämättä aina niitä oikeita. Kuvilla on siis tarina - millaisen tarinan ne kertovat sinulle?

Kerron yhden vaihtoehdon päivän lopuksi.

questionmark2-pola

questionmark1-pola

9 kommenttia :

Marsu kirjoitti...

Glögi paloi kiinni kattilaan?

Kaisa kirjoitti...

Ekana tulee mieleen, että teet siirappia, (eli keittää vettä ja sokeria). Mutta kuten sanoit, ensimmäinen ei välttämättä ole se oikea. En kuitenkaan osaa veikata juuri muuta.

Diian kirjoitti...

Keitit jotain, kun puhelin soi ja vaikket halunnutkaan tilata Cosmopolitania etkä Annaa, ei myyjä päästänyt sinua käpälistään, etkä toki halua olla töykeä kenellekään vaan päättää puhelun asiallisesti niin että kaikille jää hyvä mieli. Puhelun venyessä unohdit kuitenkin keitoksesi, mikä ärsytti sinua vielä lisää, sillä pohjaanpalanutta kattilaa saa kyllä keitellä ja rapsutella vaikka miten, jos huonosti käy.

annsku kirjoitti...

ensimmäisenä tulee mieleen että teitkin piparitaloa, sulatit sokeria liimaksi. mutta mutta tuo ylempi diian vaihtoehtokin kuulostaa hyvältä.

Shela kirjoitti...

Ensimmäinen assosiaationi oli olutlasi :D. Hieman tuijoteltuani huomasin noiden muistuttavan erehdyttävästi sellaisia kullanhuuhdontakoristelautasia, joissa on "kuin oikeaa kultahiekkaa" ympäri metallista lautasta. Kolmas arvaukseni on, että tuossa on jotakin nestettä pinttyneenä, diian tapaan siis.

Anonyymi kirjoitti...

Mullakin oli olutlasi eka assosiaatio, mutta sitten päädyin ihan itse kuvaa enemmän tarkastelutuani samaan kuin Diia, eli pohjaanpalaneeseen johonkin. :)

-T

Thelma kirjoitti...

Hmmm, tuo näyttää lampulta, joka on likainen ::D Ää, en yhtää tiedä :ss

Anonyymi kirjoitti...

ööh kattilanpohja esim?

Idhren kirjoitti...

Suorastaan mahtavia nämä kyllä, mielikuvituksellisia ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...