21.12.2008

Kuinka monta päivää Idhren on hengaillut Gina Tricot -paidassa?

Jokaisella blogaajalla on oma jumitusvaatteensa, eli vaate, johon turvaudutaan, kun ei mitään muuta keksi, tai jota on niin mukava käyttää, ettei tee yksinkertaisesti mieli pukea päälle muuta. Minun jumitusvaatteeni syntyi käytännön pakosta. Olen hengaillut anoppilassa jo luultavasti neljä päivää peräkkäin Gina Tricotin valkomustassa t-paidassa, siis silloin, kun en haahuile ympäriinsä yöpaidassa, mikä ei sekään ole lainkaan harvinaista.

stuck shirt 1
stuck shirt 2
T-paita - Gina Tricot, hame - American Apparel, leggingsit - Norlyn, buutsit - Ten Points

Nyt olen viimein saanut aikaiseksi katsoa elokuvan Pan's labyrinth, voidaan siis vetää yksi nimi yli listalta "leffat, jotka pitäisi nähdä". Espanjalaisessa elokuvassa yhdistyvät varsin onnistuneesti realistisuus ja fantasia, tosi ja satu, ilo ja suru. Tarina kertoo tytöstä, joka päätyy sadistisen armeijajohtajan ottotyttäreksi, ja joka pakenee 1940-luvun sotaisissa tunnelmissa fantasiamaailmaan, jota valvoo metsänhaltija. Idhren lämpimästi suosittelee.

12 kommenttia :

Joy kirjoitti...

Tykkäsin myös Pan's Labyrinthin unenomaisesta tunnelmasta, välillä pelotti kyllä ihan hitsisti...

Idhren kirjoitti...

Joy, aijaa, mä en ehkä pelottavuudesta tiedä, ahdistava ja tosi angstinen se paikottain oli :> Mutta unenomainen tosiaan, se on hyvä adjektiivi :P

Emmanuelle kirjoitti...

Elokuva on varmaan hyvä, mutten ole voinut katsoa sitä loppuun asti. En vaan kestäny kattoa. Olisi varmaan yöunet menny. :)

Anni kirjoitti...

Kiitti kun muistutit, tuo on munkin (päässä) listassa "leffat, jotka pitäisi nähdä".

Niin moni on käskenyt katsomaan ja kauan sitten!

Sindu kirjoitti...

Se oli aikast...mielenkiintoinen leffa, mutta ihan huvä.
Oletkos jo nähnyt Keanu reevesin vanhan leffan Pikku Buddha? Mun uusi löytöni kirjastosta, sekin oli ihan mielenkiintoinen, suosittelen!

Idhren kirjoitti...

Emmanuelle, aww, onhan se loppua kohti ja lopussa myös entistä säikympi :P Ehkä päivän valossa ja hyvässä seurassa uskaltaisi katsoa loppuun? ;)

Idhren kirjoitti...

Gahh, viestispämmi sillä aikaa kun yhtä viestiä kirjoittaa ;D

Anni, ollos hyvä! Mulle kävi itse asiassa niin, että kaverini patisteli katsomaan Labyrintti-elokuvaa, ja kaupassa näin tuon Pan's labyrinth -dvd:n. Laskin yhteen yksi plus kaksi ja kuvittelin tuota yhdeksi ja samaksi asiaksi ;> Onneksi tajusin jo ennenkuin aloin tuota katsoa, mutta olins ilti ehtinyt kiinnostua tuosta :D

Sindu, olen mielestäni nähnyt, taitaa olla juuri se, missä Keanu näyttelee itse Buddhaa muinaisessa Aasiassa? :P On tosin aika kauan tuon näkemisestä...

SC kirjoitti...

Pan's Labyrinth on ihana leffa! Olen nähnyt sen jo niin monta kertaa, että voin kaikessa rauhassa katsoa sitä dvd:ltä, jossa ei ole ollenkaan tekstityksiä. Ja espanjaahan en osaa sanan sanaa ;)

Kannattaa myös katsoa Orpokoti! Taisi olla saman ohjaajan tekemä. Siinä on kauhuleffa, joka sai aikuisen kaveripoikanikin hyppäämään elokuvateatterin tuolista metrin verran ylöspäin :D

Idhren kirjoitti...

SC, Orpokoti on myös sillä katsottavien leffojen listalla :D Heh, se on jo saavutus, jos kauhuleffa onnistuu oikeasti säikäyttämään ;)

Kk kirjoitti...

Pan's Labyrinth oli ihan kiva leffa, vaikka muutaman kerran tulikin sellaisia kohtia että valmiiksi peitin silmät! :D En mahda mitään kun oon vähän säikky..

germi kirjoitti...

Minulla tulee sinusta jotenkin hirveän.. ns. ''wannabe'' kuva. Yrität olla jotakin mitä et ole. Yrität saada väkisin lisää lukijoita, ikäänkuin parantaa itseluottamustasi sillä että saat enemmän ihailua ja tämä lukijoiden jatkuva ''piilo''hankinta ainakin minun silmiini näkyy huomattavana. Onhan blogi kivempi paikka kun saa kommentteja ja vuorovaikutusta ihmisten kanssa, mutta ei se minun mielestäni pitäisi olla pääasia miten paljon lukijoita omistaa.

En näe sinussa sitä intoa ja innostusta tätä blogia kohtaan joka monilla bloggaajilta löytyy, sinusta saa hyvin väkinäisen kuvan ja sellaisen että kirjoitat tänne vain hyötyäksesi jostakin. Saadaksesi väkinäistä julkisuutta, ihailua, saadaksesi palkkaa mainoksista, kenties joskus (jos et jo) tulevaisuudessa ilmaisia lahjoja, ilmaisia kutsuja tapahtumiin. En näe intohimoa sinussa tätä kohtaan tippaakaan. Ei, ei tämän toki tarvitsekkaan olla mikään elämän ykkösasia, tuskin se kenellekkään on.

Idhren kirjoitti...

Kk, hassua, että niin moni kokee sen noin pelottavaksi :P

Germi, ikävää, että olet saanut sellaisen kuvan. Väittämäsi asiat eivät kuitenkaan pidä kohdallani paikkaansa, en tiedä millaisen nojatuolianalyysin perusteella olet johtopäätöksiisi tullut. Lukijoita on toki kiva olla, mutta kuten olen jo ihkaensimmäisessä postauksessani todennut, blogaan omilla ehdoillani, oli lukijoita tai ei. Blogaamisesta saatavat hyödyt ovat tällä hetkellä kohdallani lisäksi niin pieniä, ettei pelkästään niiden takia varmasti kukaan vaivautuisi postailemaan päivittäin, joskus useampaankin kertaan päivässä.

Toisaalta taas motiivini ovat oikeastaan aika liittymättömiä, sisältö joko on lukijalleen arvokasta tai ei, siitä saa kukin päättää kohdallaan. Blogeja pidetään maailmassa hyvinkin erilaisista syistä, eikä ole olemassa oikeita tai vääriä syitä blogata. Kukin blogailee mistä syystä haluaa, lukijat voivat äänestää hiirenkklikkauksillaan. Sinullakin on tähän mahdollisuus.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...