17.12.2008

Kostymin mekko on vallan valloittava

Olen koko päivän piehtaroinut ja kehrännyt Tukholman bejbelleni, lämpimälle neulemekolle merkkiä Kostym. Vaikka villaprosentteja on vain parikymmentä, niin eron täysin puuvillaiseen tunikaan huomaa. Onpa hauskaa, että löysin viimein alkusyksystäkin haikailemani neulemekon. Vain taskut puuttuu, mutta reteät vetoketjuyksityiskohdat kyllä korvaavat ne tässä tapauksessa.

afteroonrays1
afteroonrays2
afteroonrays3
afteroonrays4
Mekko - Kostym, nahkaleggingsit - American Apparel

P.s. Helsingin Sanomat uutisoi, että Nikita Fouganthine, entinen Juha Valjakkala, pääsee ehdonalaiseen vankeuteen helmikuussa. Vaikka en joidenkin keskustelufoorumeilla riehuneiden tavoin kannatakaan vankien kiduttamista, murhaamista ja ikuisiksi ajoiksi lukkojen taakse vailla uudelleenarviointia jättämistä, niin tässä tapauksessa hieman pistää mietityttämään millä perustein miehen katsotaan olevan kelvollinen toimimaan osana yhteiskuntaa. Viimeisin koevapaus päättyi karkumatkaan ja liikennerötöksiin.

Tokihan nyt parikymmentä vuotta lukkojen takana olleelle ihmiselle voidaan uusi mahdollisuus antaa, uskon syvästi ihmisen kykyyn muuttua ja kehittyä, mutta vielä hiljattain laittomuuksiin syyllistyminen ei anna kaverista kovin hyvää kuvaa. Ikävämpi juttu tietysti tulevan vapauden kannalta, ei tule olemaan helppoa olla silmätikkuna. Se taas ei edistä yhteiskuntaan takaisin sopeutumista.

12 kommenttia :

heinis kirjoitti...

Upea tuo ensimmäinen kuva!!!<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei,Upea toi neulemekko. Paljon se maksoi? Olen itse suuntaamassa Tukholmaan sunnuntaina, joten voisi käydä piipahtamassa Weekdayssa.

Idhren kirjoitti...

Heinis, kiitti^^

Anonyymi, hintaa oli 80 kruunua, eli euroissa joku 73 ja jotain. Käy ihmeessä tsekkaamassa! Paikka oli tosiaan se T-Centralin Weekday ja kakkoskerros :) Tiskistä oikealle ;>

kirsikka kirjoitti...

Suomen rikoslainsäädäntö ja ennen kaikkea oikeuskäytäntö on yksi iso vitsi. Oikeastaan painavin syy, miksi voisin vakavissani harkita muuttoa ulkomaille - joskus vaan oksettaa ja hävettää ihan liikaa olla suomalainen, kun lukee uutisia. Ja oikeustieteen opiskelijana mun pitäisi jotenkin muka "ymmärtää" tämä "maallikkoja" paremmin, mutta kun en ymmärrä. Sanokaa vaan hassuksi ja vanhanaikaiseksi, mutta mun mielestä rikolliset kuuluu vankilaan.

Mutta, neulemekko on kiva :)

Idhren kirjoitti...

Kirsikka, joo kyllä siitä käsittämättömyyksiä löytyy, mutta toisaalta niin taitaa olla muuallakin... Kiitti!

poster kirjoitti...

Pilkunrakastaja täällä taas!
Juha Valjakkalan nykyinen sukunimi kirjoitetaan Fouganthine, ei Fougantine. :)

Mutta joo, aivan ihana mekko on! ♥

Idhren kirjoitti...

Siis mähän ihan saleena vaan testasin onks mun virallinen oikolukijani vielä maisemissa ;D (Miten tehdään sydän?)

Juliet kirjoitti...

Mä sitten tykkään kun sun blogissa on jotain särmää ja muutakin sisältöä kun mitä ostin. Lukija kiittää!

juliet xxx

poster kirjoitti...

Idu, sähän et oo todellinen demittäjä, jos et osaa tehdä tuollaista sydäntä! :D
(ainakin mun koneella (Toshiban läppäri) sydän syntyy painamalla Alt+Fn+L)

Mutta joo, ihan saleena testasitkin vaan niin ;) Pistetään mun hiljaiselon piikkiin tuo!

Idhren kirjoitti...

Juliet, hauska kuulla, että sisältö löytää lukijansa! :)

Poster, sniff, mun mäkissä tulos tuolla yhdistelmällä on "3". :D

Salsa kirjoitti...

Todella mahtavannäköinen yhdistelmä kiiltoa ja neulosta, just tämäntapaisesta kikkailusta mä tykkään. Ei tyylikäs ja kekseliäs pukeutuminen lopulta niin paljoa vaadi, kunhan vaan löytää oman juttunsa.

Ja kyllä, käsittämättömältä tuntuu välillä tuo Suomen oikeusjärjestelmä. Ihan oikeesti, miksei selkeästi täysin parantumattomia kriminaaleja voida pitää vankilassa/pakkolaitoksessa/jossain? Hyvä esimerkki on entisen kotipaikkani kauhu Kanaali-Koskinen (Wikipedia infoaa kiinnostuneita...).

Idhren kirjoitti...

Jotenkin olisi kiva uskoa, että kyllä siellä asiantuntijat tietävät tilanteen meitä maallikkoja paremmin, sentään tutkineet miestä ja ovat perillä tämän mielenliikkeistä. Vaan mistäpä tuota tietää. Joku tuolla foorumilla jo maalaili salaliittoteorioitakin Founganthinen kanssa kimppaantuneista tyypeistä oikeusportaassa... ;o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...