12.12.2008

Hellsinki

Helsingissä siis ollaan. Vuorokauden sisällä on tullut jo törsättyä meikkeihin kanta-asiakasetujen varjolla ja aivasteltua kisupienelle. Onneksi on Heinixit mukana. Sunnuntaina otetaan nokka kohti Tukholmaa. Sitä ennen toivottavasti vielä pääsen miittailemaan pari paikallista kaveria.

Reissuvaatevalikoimaani päätyi vielä yksi vaate, nimittäin taskutunikamekko, jota ilman on oikeastaan vaikea enää pärjätäkään. Eilen tunikaan yhdistyivät American Apparelin boaleggingsit ja kaksinkerroin köytetty niittivyö.

Saatoin Stockan pyörähdyksellä ihastua uuteen hajuveteen. Hyvästi Miss Dior Cherie, täältä tulee Coco Mademoiselle ja parfyymiversio.

blueish leggings
Mekko ja boaleggingsit - American Apparel, vyö - second hand, riipus - Kaipaus

7 kommenttia :

Diian kirjoitti...

"Coco" ei koskaan lupaa hyvä hajusterintamalla, jos minulta kysytään. Mietin koko lukioajan että mikä karmea Ballerina-keksivillitys kaikilla on menossa kun kaikki tytöt "löyhkäsivät" kuin olisivat koko ajan olleet natustamassa moista pikkuleipää taskunpohjalta. :D Joskus sitten eksyin yhden vähemmän jokapäiväisen kaverin kotiin kun tämä suihkutteli itseensä kookostuoksua ja syypää ballerina-ilmiöön löytyi.

Melkein harmittaa etten itse jostain syystä nauti kookoksen tuoksuisista asioista niin yhtään, kun kaikki muut vaikuttavat kyseisestä tuoksusta kovin pitävän. :-(

Anonyymi kirjoitti...

Viittaiskohan se Coco tässä tapauksessa Chaneliin eikä kookokseen...

Milenna kirjoitti...

:DDDDDDDDDDDDDDD
REPESIN

Idhren kirjoitti...

Joo ihan Chanelin tuoksua Coco Mademoiselle -tuoksua tässä tapauksessa haettiin :)

patentti kirjoitti...

Joo itsekin repesin tuolle ekalle :D

Olen monta vuotta harrastanut tuota Mademoisellea, kysymys on taas siinä että pitäisikö pyytää jouluksi lisää, pullo on jo aivan tyhjä :/

Idhren kirjoitti...

Ne on näitä suuria valintoja aina. Minä onnistuin muodostamaan tunnesiteen tuohon Covetiin, synttärilahjaksi kun toivoin ja manguin, ja siitä tulee niin voimakkaat mielivibat nyt aina kevääseen ja kaupungin sellaiseen mukavaan vilinään, plus että tuoksu on puolen asteen verran erikoisempi kuin monet muut valtavirtahajut :P Toisaalta tuo Chanelin CM on sekin vähän erikoisempi, tai siis, erilaisempi kuin monet ja tosiaan erinomainen tuoksuna :P Ja kestävä, ainakin parfyyminä!

Huomasin muuten, että poikkis on onnistunut brändään mulle tuoksuja -.- Aloin nuuhkia Covetia ihan uudelta näkökantilta kun poikkis huomautti sen olevan aika erottuva, ilman sitä kommenttia tuskin olisin suihkinut sitä iholle ja huomannut et hei, täähän onkin aika hyvä tälleen :D Sama ilmiö tapahtui tuon CM:n kanssa x) Lapulla ei vakuuta, jos lapulle asti tuoksu päätyykään, vaan vasta iholla se joko oikeasti iskee tai ei :P Toisaalta moni lapulla hyvä tuoksu on ollut aika eri tapaus sit omalla iholla...

Diian kirjoitti...

Ups ja höh, saa kai sitä kerran elämässään väärässä olla :D Nytpä tiedän!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...