14.12.2008

Hajuvesiä mainoksissa

Hajuvedet ovat luultavasti tuote, jonka kohdalla televisiomainonta vaikuttaa vähiten mielikuviini. Paljon sujuvammin mielikuvitukseni laittaa liikkeelle tuoksujen kuvaukset ja niihin yhdistettävät adjektiivit, kenties pullo itse. Kuitenkin mainoksia on hauska katsoa, ainakin, jos niissä on jotain kaunista, puhuttelevaa tai muuten mielenkiintoista.

Valitsin tähän postaukseen muutamia tavalla jos toisellakin mielenkiintoisia hajuvesimainoksia.

Flower by Kenzo
Tuoksua kuvataan puuterisen pehmeäksi, runolliseksi, ruusuiseksi ja vanilijaiseksi. Mainos on kuin pala viatonta, lähes ameliemaista unta - mukavaa vaihtelua tyypillisille nuoleskellaan ja himoitaan niin pirusti -pätkille.


Sarah Jessica Parker: Covet
Rohkea tuoksu, joka pehmenee kukkaisen raikkaasta suklaiseksi, mukana menossa sisilialaista sitruunaa, pelargonian lehtiä ja lopulta kuusamaa ja magnoliaa. Pätkästä löytyy Carriemaista huumoria.


Jean Paul Gaultier: Madame
Energinen tuoksu sisältää appelsiinia ja ruusua, pehmetessään sen läpi iskee myski ja setripuu. Mainoksessa esiintyy tuoksulle kasvonsa tuoksulle lainannut Agyness Deyn.


Coty: Wild Musk
Taglinella "Use it before you stalk" varustettu hajuvesi tuoksuu nimensä mukaisesti myskiltä. Mainos on vuodelta 1984.


Davidoff: Cool Water
Tämä miesten tuoksu oli pakko saada mukaan lähinnä mainoksessa esiintyvän komistuksen, Josh Hollowayn takia. Sawyer rulaa.


Chanel: No 5
Yksi maailman myydyimmistä tuoksuista pitää sisällään ylang ylangia, jasmiinia ja vanilijaa. Spektaakkelimaisen, kolmen minuutin mainoksen on ohjannut Baz Luhrman Moulin Rouge -tyyliseen henkeeen, ja siinä esiintyy Nicole Kidman Rodrigo Santoron kanssa.


Nyt saa valkata suosikkinsa!

4 kommenttia :

Lena kirjoitti...

Tuo Chanel No 5 mainos on kyllä yksi suosikkini, se on jotenkin todella suloinen. Ja toivottavasti pääset räkätaudistasi eroon, minä olin melkein koko viikon kipeänä :(

Hippu kirjoitti...

Toi SJP:n mainos on tosi hauska :--) Ei mikään tavallisen tylsä. Ja toi on aika sulonen toi Chanel No 5 :)

Emmanuelle kirjoitti...

Oi tuo kasaripätkä... :D

Oikeasti Chanel Nro 5 mainos vie voiton. Niin kaunis ja ihana. Ja todella paljon Moulin Rougen kaltainen(yllättäen). :)

Idhren kirjoitti...

Hehe, yllättävää, mä taas pidin tuota Chanel vitosen mainosta jopa hieman koomisena :P Oon ehkä liian kyyninen? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...