27.12.2008

Haaste: Yhteiskuva ei-tavallisen eläimen kanssa

Stazzy haastoi minut vanhassa blogissaan esittelemään potretin, jossa olen eläimen kanssa. Haastavan tehtävästä teki se, ettei eläin saanut olla tavanomainen koira, kissa, akvaariokala, marsu tai muukaan perikotoinen niiskuttajanuuskuttaja. Olin jo hätää kärsimässä, kunnes muistin kuvan, jonka mummu on kehystänyt ja ripustanut seinälle. Se roikkui Saarijärven kodissa minun huoneessani, ja Tampereella se roikkuu... no, "minun huoneessani".

Kuvassa olen 11-vuotiaana tiikerinpentu ja tuttipullo sylissäni. Kuva on otettu lomamatkalla thaimaalaisessa krokotiilipuistossa, jossa vastaavia karvakuonoja pidettiin esillä, jotta elämyksenhimoiset turistit voivat kuvauttaa itsensä elukoiden kanssa. Minut kuvattiin myös aikuisen tiikerin ja keskenkasvuisen leijonauroksen nöyräksi vetävässä seurassa. Tarinan moraalisaarna kuitattakoon huomautuksella siitä, miten inhottavaa on edes ajatuksen tasolla pitää pentuja nälässä, jotta ne varmasti olisivat himokkaita tuttipulloa kohtaan turistin sellaista nenän edessä pidellessä.

No, eniveis, tässä siis potretti. Alkuperäiseen kuuluvat myös jalat. Minulla oikeasti ON hiukset kuvassa, ne ovat ainakin puoleen selkään asti pitkät. Ne on letitetty niskaan takkujen välttämiseksi, kuten lapsuudessani joka ikinen päivä oli tapana tehdä. Haaveilin lyhyistä hiuksista, jotta voisin pitää niitä edes joskus auki ilman toruja takkuisista hiuksista.... Onneksi seitsemännellä luokalla sain vihdoin luvan leikkauttaa pääni.

crockodile park
Gräyh.

3 kommenttia :

Stazzy kirjoitti...

Haah! vihdoin. Ajattelin jo, että olit vallan unohtanut :D

Lilius kirjoitti...

Kovin on tiikerikaverillasi lasittuneet silmät... :D

Idhren kirjoitti...

Stazzy, eeen toki :D Tai no, melkein x)

Lilius, joo :F

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...