30.12.2008

Filippa K:n villatakki on matkailijan aarre

Olen ollut nyt reissussa joulukuun alkupuolelta saakka. On käyty risteilyllä, hengailtu Helsingissä, vietetty pikkujoulua ja siirrytty joulunviettoon Kalevaan. Mukana reissussa palvellut valikoima neuleita, teeppareita ja leggingsejä on osoittautunut hyvin monikäyttöiseksi.

Erityisesti Filippa K:n neuletakki on ollut erittäin korvaamaton osa pukeutumista. Se on yksi niistä nerokkaista vaatekappaleistani, joka käy yhteen minkä tahansa muun omistamani vaatteen kanssa. Lisäksi se on mukavan lämmin ja leppoisa päällä, ja kuten hankkiessani sen toivoin, se on kestänyt käytössä erittäin hyvin. Itse asiassa se on yhä kuin uusi, enkä ole joutunut pesemään sitä vielä kertaakaan. Onhan tästä vieläkin matkaa siihen, että se maksaa itsensä takaisin H&M:n joka syksy uusittavissa neuletakeissa laskettuna, mutta suunta on erittäin lupaava. Filippa K:n villatakki onkin jo yksi rakkaimmista vaatteistani nahkaleggingsien ja revittyjen paitojen ohella - niin ja Cheap Mondayn täydellisten, acid wash -farkkujen. Sitä se kympin vaatekomero ja itsetutkiskelu teettää.

Tänään rentoillaan tällaisessa yhdistelmässä.

taking it realx 1
taking it realx 2
taking it realx 3
taking it realx 4
Villatakki - Filippa K, t-paita - Gina Tricot, boaleggingsit - American Apparel, riipus - Kaipaus, kynsissä Mavala: Bordeuax (Punainen kynsissäni on ehkä harvinaisin asia ikinä - en koskaan käytä punaista.)

Uusi vuosi lähestyy ja suunnitelmat selkiävät. Vuodenvaihde vietetään poikaystävän kanssa yhdessä (jeah!) mummun luona. Päivän tai pari Kalevassa hengailun jälkeen onkin hyvä palata pitkästä aikaa kotiin Hervantaan. Postiröykkiö odottaa... Samoin tuo ihanainen vaatekaappi!

4 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Mainostus alkaa vissii tehdä tehtävänsä, olen jopa haaveillut meneväni Stockalle sovittelemaan Filippa K:n tarjontaa... tiiä häntä...onko ne sitte liian peruskamaa mun makuun...

Idhren kirjoitti...

Rhia, juuri noin se mullakin lähti! Ja täsmälleen samaa mietin peruskamasta. Sitten makuni jotenkin vinksahti yksinkertaisuutta ihannoivaksi :D Tosin en ole siltikään onnistunut löytämään itselleni tuon villatakin lisäksi muuta kuin pari peruspaitaa... Jotka sitten toivottavasti kestävät iäisyyden käytössä -.-

Eniveis, perushyvät ja simppelit vaatteet ovat ainakin siitä käteviä, että kaikessa yksinkertaisuudessaan sopivat sitten monenlaisen asun kaveriksi.

Joy kirjoitti...

Voi, kunpa minäkin jonakin päivänä pääsisinkin maistamaan laatua... Toistaiseksi uusin joka syksy henkkis villikset :(
Ihan tuo t-paitakin muuten, ja taitaa olla minun hintaluokaanikin sopiva ;)

Idhren kirjoitti...

Joy, säästösukka käyttöön ja sijoitus tulevaisuuteen aluille? ;> Joo, viskoositeeppari maksoi 9,90 :D Sen eliniästä ei sitten tietoa olekaan, pari GT:n paitaani ovat säilyneet erinomaisina ja toiset pari menneet huonoiksi tässä puolen vuoden sisällä. Toivottavasti tämä kuuluu siihen parempaan puoliskoon :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...