25.12.2008

Disneyn joulupiirretty: Pluto's Christmas Tree

Joulussa hauskimpia asioita ovat hauskat televeisio-ohjelmat, joita tosin tuntuu nykyisin tulevan yhä vähemmän. Disneyn vanhat piirretyt ovat minusta paljon hauskempaa ohjelmaa kuin kuluneiden jouluhoilotusten kuuntelu tai erilaisissa lausuntatilaisuuksissa esitetyt joululatteudet puhumattakaan Jari Sillanpään konsertista tai turhaakin turhemmista jouluchateista. Iloa, naurua ja riemua, niitä minä kaipaan jouluna televisiooni, enkä kymmenettä uusintanäytöstä Bridget Jonesin päiväkirjasta tai viidennettätuhannetta kertaa kuultua Enkeli taivaan lausui näin.

Tässä siis jouluiltapäivän piristys, Pluto's Christmas Tree. Sen olen nähnyt vain kerran aiemmin.

8 kommenttia :

Rubio kirjoitti...

Voi, ihana! Oon samaa mieltä, näistä tulee se oikea joulufiilis - ei mistään Tulimyrskystä jne. Kiitos tästä<3

Idhren kirjoitti...

Ole hyvä! ^^

Tässä juuri laitettiin sauna lämpiämään, tosin taidan olla ainoa sinne menijä :D

annu kirjoitti...

jarihan on hyvä(!)- kunhan ei erehdy pitämään sitä musiikkina... :D meillä on koulussa tapana kuunnella kuvistunneilla jaria joulun aikoihin (tai nyt 2 krt putkeen ollut näin, ensi vuonna en toivottavasti istu lukion penkillä) ja se on ollut aika hauskaa. jartsan artikulaatiohan on suorastaan loistava, esimerkiksi lause 'joulussa on vipinää' taipuu herran suussa varsin piristävään muotoon. jouluna rokataan, ou jea.

tv:n tarjonta on ollut aivan uskomattoman surkea. kun tulee pilkkopimeää n. kolmen neljän välillä, eikä voi uloskaan oikein enää mennä, niin ois ok avata telkkari - mutku ei sieltä tuu mitään sellaista mitä kehtais katsoa!
yksi päivä väsymyksissäni löysin itseni tuijottamasta karate kid ykköstä. voi jeesus mikä raina.
sentään sidewaysin laittoivat jouluaatolle, mut siinäpä se.. esim. love actually ois ollu ihan jees joululeffa, (ei ylikulutettu tv:ssä?)... äh, nejj nejj, ei ne enää muista, että oikeesti piiretytkin (vanhat!) on just niitä hyviä :'''(

david santos kirjoitti...

Brilliant!!!!
Have a nice day!!!!

Idhren kirjoitti...

Annu, kyse on tosiaan näkökulmasta ;) Ka, muistan jokin aika sitten katsoneeni koko Karate Kid -sarjan, ei ole hirveän kauaa kun viimeksi tuli telkkarista. Onhan se aika raina, mutta ah kaikki ne populaarikulttuuriviittaukset, joita se on poikinut ;D Mr Miyagi sitä ja Miyagi tätä... Mutta joo, jouluun saa oikeastaan varustautua omilla leffoilla ja sarjoilla, jos haluaa katsoa jotain katsomisen arvoista ;o

Vaikka jouluaattona kyllä tuli hyvä leffa, Päivä ilman sotaa ykköseltä. Tuo tosin löytyy meiltä myös dvd:nä, ei vaan ollut tullut katsottua :D No, nytpä sitten näki senkin.

Thelma kirjoitti...

Oii, tuo video oli niin ihana! =))

Anonyymi kirjoitti...

Tää ei nyt liity tähän postaukseen eikä yhtään mihinkään muuhunkaan, mutta pakko mainita kun näin susta unta. Me oltiin jossain vanhassa puutalossa jossa oli jotku bileet varmaan tai jotain, paljon porukkaa kuitenkin. Minä ja sinä istuskeltiin parvekkeella, oli kesä, ja meillä oli molemmilla sairaan rumat ysäri-napapaidat ja pyöräilysortsit. Sulla oli tyyliisi sopivat tummansiniset vaatteet ja niittivyö, mulla joku sairaan neonvihree napapaita ja keltaset sortsit. Me vaan hengattiin, en mä siitä unesta muista oikeestaan muuta. Nauroin vaan aamulla et tää on pelottavaa ku bloggaajat tulee uniin. Mutta ei se paha uni ollut. : ) Hyvät jatkot hei, pidä ittes naisena.

Idhren kirjoitti...

Thelma, on se ^^

Anoyymi, vaude, oot jo toinen lukija, joka näkee musta unta ;D Hauska uni, voiskin ens kesänä ottaa tollasen pyöräilyshortsit-napapaitayhdistelmän käyttöön ;D Jatkot sinnekin!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...