11.12.2008

Ateistin painajainen

Jumala loi maailman. Kaikkihan sen nyt tietää. Jotkut idiootit tosin eivät usko tätä. Mutta miten he voivat kieltää luomistyön, kaikkihan ympärillämme puhuu sen puolesta! Katsokaa vaikka seuraava video, "Banana - An Atheist's Worst Nightmare". Jos jotain jäi epäselväksi, niin mukana on myös selventävä tekstitys.On täysin selvää, että Jumala on luonut maailman banaaneista näihin rektaalipäihin. It all fits (every hole)!

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ja totuushan on jopa, että nuo ruokakaupasta ostettavat viimeisen päälle jalostetut banaanit ovat aika helkkarin kaukana niistä banaaneista, mitä luonnonvaraisina kasvaa. :DD

-T

Idhren kirjoitti...

T, joo, se on se toinen asia, minkä takia koko banaanitodistus on niin vitsikäs :D Kolmas on se, että kookokset, oletettavasti nekin yhtä lailla jumalan luomia, eivät oikein sovi yhtään mihinkään eivätkä ole millään tavalla käteviä! Niitä ei voi tunkea edes rektumiin viemään pois huomiota muilta älyttömyyksiltä >_<

Delusion kirjoitti...

Videon perusteella ihmiset ovat siis Jumalia :----------O Kannattaa muuten vilkaista http://uk.youtube.com/watch?v=ntEE9Zy-qQQ ja muita saman sarjan videoita, aivan upeaa viihdettä!

s kirjoitti...

Oon kuullu tuon banaanijutun ennenki, mutta kyllä siitä yleensä uskovaiset ihan läpällä puhuu. Toisin sanottuna, uskovistakin on moneksi.

Idhren kirjoitti...

S, ei kukaan kiistä uskovien joukon monikirjoisuutta. Tosin nämä tyypit tässä ovat haudanvakavissaan banaaniargumentin kanssa, ja kyllä olen tavannut suomalaisiakin, jotka sitä täysin vakavissaan tarjoavat todisteeksi. Että kuten sanoit, uskovista on moneksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...