18.12.2008

Anoppikokelaan kakkulat

Olen ihaillut näitä naarmuuntuneita, huteria ja muillakin tavoin muinaisia lukulaseja jo pitkän aikaa. Anoppikokelaalla on ollut makua. Jos olisin hankkimassa silmälaseja, ne olisivat ehdottomasti jotain tällaista. Poikaystävä on suhteellisen kauhuissaan ajatuksesta. Siskonsakaan ei oikein lämmennyt näille kakkuloille. Outoa.

glasses1
glasses2
glasses3


Ollaan anoppikokelaan kanssa muutenkin jossain määrin kuin kaksi marjaa. Hänellä on tummanpunaiset, kiharat hiukset, eli suunnilleen samanlaiset kuin minulla lukioaikana. Hänkin on halunnut opiskella tiedotusoppia. Olemme molemmat kiinnostuneita muodista ja pukeutumisesta, kehumme ja hämmästelemme toistemme hankintoja. Pidämme molemmat oluesta. Olemme äänekkäitä kotona. Olemme toisaalta myös iloisia ja hyvin avoimia ihmisiä. Anoppikokelaan mukaan riitelenkin poikaystävän kanssa samalla tavalla kuin hän nuorena poikaystävän isän kanssa. Olemme molemmat bilettäjäluonteita, joskin anoppikokelaalta karkaa mopo minua helpommin käsistä.

Millainen on sinun suhteesi anoppiisi/anoppikokelaaseen?

On muuten vieläkin ne joululahjat hankkimatta.

12 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Viimeisin anoppini oli täydellinen!<3 Harmi, että tuli ero miehen kanssa...

Idhren kirjoitti...

MouMou, se on kyllä kurja juttu :/ Sitä ei menetä vain yhtä ihmistä, vaan tavallaan monta, jos huonosti käy :/

llaura kirjoitti...

haha ihana et jollain on lykästänyt anoppienkin kanssa :D kyllä mäkin aina noiden kahden tähän astisen kokelaan kanssa oon toimeen tullu, mutta siihen se sit jääkin. etenkin nykyinen on ihan todella etäinen ja tilittää aina välillä pojalleen ettei laura pidä hänestä ollenkaan, yhyy ja mä en edelleenkään tajua mistä se on sen saanu päähänsä :D ?!

Anonyymi kirjoitti...

Eikös sitä aina sanota, että mies haluaa äitinsä kaltaisen naisen ;-)

Idhren kirjoitti...

llaura, hehe, mielenkiintoista :P Joistakin ehkä saa sellaisen viban vähän niinkuin tahtomattaan? :D

Anonyymi, ka, no niinpä tosiaan!

kilvia kirjoitti...

tulen kyllä oikein hyvin toimeen anoppikokelaani kanssa, vaikka ihan anopiksi sanonkin jo. hän on aika nuori (44?) ja tosi kaunis. kaikki perheen jäsenet on muutenkin niin kauniita ja ruskettuneita ja taiteellisia jajaja... lähden lauantaina mieheni kanssa australiaan ja hänen äitinsä ja siskonsa jo odottavat meitä siellä. tosi kiva hei ikuisena kalkkilaivan kapteenina kulkea niitten kanssa siellä jossain bikineissä! argh. :D
anoppi on myös kiva, kun se ostelee vähän väliä kirpparilta itselleen vaateitta, jotka onkin sille sitten rinnasta tiukkoja. heh, sit mä saankin ne! kätevää ;)

Rhia kirjoitti...

Nykyisen miehen vanhemmat eivät ole enää elossa enkä päässyt kumpaakaan tapaamaan kertaakaan. Edellisen poikaystävän äiti oli oikea unelma-anoppi. Meillä oli sama ammatti ja tulimme toimeen loistavasti. Olen ymmärtänyt että sellaiset tapaukset ovat harvinaisia ja kullanarvoisia. Oma äitini ei tullut anoppinsa kanssa toimeen kovin hyvin ja minä jouduin loppuaikoina ikävästi siihen väliin. Hienoa että sinä tulet toimeen anoppikokelaasi kanssa =)

winda kirjoitti...

Kun aloin tapailla poikaystävääni en hirveästi pitänyt hänen äidistään, mutta nykyään hän on minulle todella tärkeä ihminen. Varsinkin ensimmäisen lapsenlapsen putkauttaminen tähän maailmaan on nostanut pisteitäni kaikkien hänen sukulaistensa silmissä :)

S kirjoitti...

Mulla on jotenki ongelmallinen anoppisuhde. Miehen äiti on suunnilleen ainoita ihmisiä maailmassa, joka käyttää minusta puhuessaan oikeaa nimeäni, kun kaikki muut (myös vanhempani) käyttävät lempinimeäni. Muutenkin anoppi suhtautuu minuun kauhean virallisesti. :/

Niin ja sitten yksi asia, mistä en anopissa (ja appiukossa) tykkää, on se, että ne ostaa meille aina kalliita joulu- ja synttärilahjoja kysymättä, että onko meillä tarvetta sellaisille. Eräskin joulu tuli lahjaksi tulostin, vaikka meillä oli jo ihan toimiva (ja melkeinpä samanlainen) kotona valmiiksi. Sitten on kiusallista ruveta vaihtamaan niitä jne.

Mutta periaatteessa kuitenkin tykkään anopistani, varmasti huonompiakin anoppisuhteita voi olla.

Stazzy kirjoitti...

Ha! Pidät oluesta!
Epäilen, että saattaisimme tulla toimeen (olutlasin tai kahden äärellä) jos/kun Treelle eksytään.

Mun anoppikokelas on oikein mukava ihminen, ei mitään valitettavaa. Onhan se melko erilainen ihminen toki kuin mun vanhemmat, niillä on jo miltei 20 vuotta ikäeroa...

Jenna kirjoitti...

Meillä on anopin kanssa todella hyvät välit. Molemmat harrastaa jonkin sortin käsitöitä ja muutenkin juttu luistaa harvinaisen hyvin. Vaatemakukin on aika samanlainen, mutta kummasti esim. samanlaiset farkut sopii 50+ ja 23-vuotiaalle eritavalla yhdistämällä, eikä kumpikaan näytä typerältä. Moni ihmettelee miten voi olla näin hyvät välit, mutta miksipä ei voisi? Anoppi soittaa kyllä joka päivä joko pojalleen tai minulle, mutta siihenkin on jo tottunut..

Idhren kirjoitti...

Kiintoisia kuvauksia ihmisillä! ^^ Näitä on oikein mielenkiintoista lueskella, antaa tulla vaan lisää jos on jaettavaa ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...