8.11.2008

Yksi kuva kertoo enemmän

Eipä tähän mitään lisättävää. Nenä on useimmiten hyvä tunkea vähän joka paikkaan. Kuvan voi mieluusti klikata suuremmaksi.

Huomenna luvassa kuvassa näkyvän asun esittely.

Iltaohjelmassa vihdoin elokuvatuntemuksen päivittäminen ajantasalle Casino Royalen merkeissä, ja jospa tuota vaikka läppäarvon takia katsoisi myös Saw kakkosen.

2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Saanko udella millainen kamera sulla on? (: Paljonko maksoi ja onko hyvä? oon hankkimassa uutta nimittäin.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, pari vuotta olen kuvaillut Canon EOS 350D -digijärkkärillä ja sen kittilinssillä. Maksoi joulualennuksissa jonkun 600e (?), ja on todellakin ollut hyvä :> Tuota ihan nimenomaista mallia ei enää myydä, syystä että päivitykset 400D ja 450D ovat jyränneet päälle, mutta käytettynä varmaan voi löytyä, joskin nuo uudemmatkin mallit tietysti ovat täysin käyttökelpoisia :D Nikonilta vastaavaa harrastelijajärkkäriä voisi olla joku D40, D60, miten sitten menevätkään nuo luvut, en tiedä, kun en ole nikonisti :P

Ylipäätään jos kameraa hankit, niin voi aika lailla sanoa, että Canonin ja Nikonin kanssa ei voi mennä juurikaan pieleen valinta. Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö muiltakin merkeiltä löytyisi hyviä kameroita :D

Hyvä sivusto perehtyä on www.dpreview.com, sieltä löytyy aika tsiljoonan kameramallin arvosteluja, käytännössä varmaan kaikkien uusimpien mallien sellaiset.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...