8.11.2008

WESC ja rispaantunut pipo

Pipo - WESC, bolero - Vila, mekko - American Apparel

Ostin pari vuotta sitten kipeään talvimyssyn tarpeeseen WESCin pipon. Mikä tahansa pipo olisi tietysti käytännön puolesta kelvannut, mutta pitäähän pipon olla myös hieno. Harhauduttuani One Wayhin metsästykseni lomassa törmäsin kivan näköiseen perusmyssyyn, joka taisi vielä olla jonkinlaisessa alennuksessa. Kuviteltuani hinnan kertovan jotain laadusta kiikutin mustan ja paksun, raitaneuloksisen WESCin pipan kassalle. Uusi päähineeni alkoi kärsiä käytöstä samalla viikolla kun otin sen käyttööni.

Myöhemmin olen oppinut läksyni, mutta toisaalta, onpa pipo sojottavista lankapäistä huolimatta lämmittänyt moitteettomasti kylmälle herkkää pääparkaani jo kaksi täyttä talvea, enkä ole muita päähineitä talvikeleillä käyttänytkään. Lankapäitä voi aina virkkuukoukulla pujotella pipon sisäpuolelle ja löystyneet silmukat kiristää, ja merkkipipon kohdalla poropeukalo onkin näpertelyyn valmiimpi kuin keskimäärin.

Silti sitä itsekseen tuhahtelee lankoja metsästellessä omalle herkkäuskoisuudelleen ja sille, etten tullut edes tarkastaneeksi, oliko kyseessä sattumoisin maanantaikappale. Kantapään kautta sitä tyhmäkin oppii. Vaan koska käytössä pipo on kuitenkin palvellut ja tuottanut iloa, eivät rahat ihan kaivoon menneet.

Milloin olet itse huomannut tehneesi virheostoksen, ja onko tuo virhe osoittautunut millään tavalla hyödylliseksi?

Sukkahousut - Falke, buutsit - Vagabond

5 kommenttia :

Nana Q. kirjoitti...

Muutama vuosi sitten kolme paria halpiskenkiäni otti ja hajosi noin kahden viikon sisällä. Silloin kirosin, mutta sen jälkeen olen ostanut vain laatupopoja. Ja kiittänyt onnetarta tästä opetuksesta. Rahaa säästyy ja jalat viihtyvät.

Idhren kirjoitti...

Nana Q, jotain on siis opittu ;) Se on positiivista.

Nana Q. kirjoitti...

No kyllä. Perinteinen kantapään kautta -menetelmä on vähän liiankin tehokas tapa viisastua.

Lina ja Catti kirjoitti...

hienot kengät!!
muutenkin hieno blogi :)

Idhren kirjoitti...

Nana Q, allekirjoitan täysin.

Lina ja Catti, kiitti :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...