13.11.2008

Voittaako Wowi vaatteet?

Phuuh, tuli haettua Koskikeskuksen Gamestop-yömyynnistä Wow-laajennus - oltiin liikkeellä tuntia ennen myynnin aukeamista keskiyöllä, ja hyvin päästiin jonossa ensimmäisten joukkoon. Olinkohan kolmas, joka kakkoskassalta sai oman boksinsa. ^^ Yö menikin sopivasti pelaillessa (ei näemmä oltu poikaystävän kanssa ainoita) ja death knightiin tutustuessa. Hauskaa kuin mikä, ja valitettavasti myös koukuttavaa. Erityisen valitetettavaa silloin, kun olisi se valmiiksi kuvattu blogipostauskin vielä kirjoittelematta. ;>

Vaan pitää kyllä kehua - tarinankerronta on ainakin uuden lempparihahmoluokkani kohdalla ihan huippua, siitä ei olisi malttanut irroittautua edes välipalaa tehdäkseen. Samanlaisia fiiliksiä on tullut joskus koettua erittäin hyvää kirjaa lukiessa. Blizzard kyllä tietää, miten tehdä vangitseva peli.

Vaan ei anneta kaiken tämän pelihypen häiritä. Päivän asuna toimivat lempileggingsit, t-paitamekko ja poikkiksen villapaita vyöllä istuvammaksi kurottuna. Ripauksena kekseliäisyyttä kuroin paitaa pituussuunnassa aavistuksen vyön alle niin, että helma on toiselta puolelta lyhyempi kuin toiselta. Epäsymmetrisyys roks.

Villapaita - H&M, t-paitamekko ja vyö - Gina Tricot, nahkaleggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Global Essentials

9 kommenttia :

Ocean kirjoitti...

Ei voi minkään, mutta rakastan sun tyyliä! :)

Idhren kirjoitti...

Ocean, kiitti hei :)

nadjastrange kirjoitti...

poikaystävä oli menossa jonottaan wowia, mut sain sen jollain tyyliin KGB:n suostuttelutaidoilla jäämään kotiin ja ostamaan pelin myöhemmin :o

Idhren kirjoitti...

Nadja, oot kyl taitava suostuttelija, se täytyy sanoa O_O :D

Bemary kirjoitti...

Mulla on samanlainen, tosin jo uudelleen lämmennyt addiktio GTA IV:n suhteen menossa. WoW:iin en uskalla koskea, kun avomiehen siitä kerran irti sain uhkailtua.

Anonyymi kirjoitti...

Upea asu!<3 Tosin kengät olisin laittanut erimoiset:) En tykkää kahdesta kiiltävästä vierekkäin (nyt legginsit ja kenkut). Ja tiedän ton tunteen,minkä hyvä peli aiheuttaa! Aaah... Ehtisinpä itsekin taas pelata<3... Ehkä viikendinä?

sugar kane kirjoitti...

Epäsymmetrisyys todellakin rules ok, nää on hienoja nää sun vyölläkuromisjutut!

Idhren kirjoitti...

Bemary, hehe, me taas tehtiin sellainen "diili", että enää ei oteta peliä niin vakavasti tai yritetä edetä niin hurjasti, että alkaa päät hajoilla ja riidat lennellä, niinkun joskus viime keväänä. ;o

Anonyymi, kiitti ^^ Ite tykkään erilaisisten matskujen yhdistelystä ihan huoletta, vaikka toisaalta, ei mulla tällä hetkellä edes olisikaan kuin perusnahkaisia kenkiä :D Tsemppiä hei et ehtisit viikonloppuna pelailla :)

Sugar kane, kiitti hei!

Idhren kirjoitti...

P.s. Aijoo, siis olishan mulla tekonahkaset saappaat ja sit ne ultrakiiltävät kumpparit, mutta nekin tosiaan kiiltelis tavalla tai toisella ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...