10.11.2008

Voitinpa Imagen vuosikerran

Osallistuin aikaisemmin syksyllä Imagen Irc-Gallerian kautta järjestämään kilpailuun, jossa etsittiin kansikuvaa marraskuun numeroon. Voittaja sai paitsi kuvansa kanteen, mutta myös sata kappaletta samaista lehteä jaettavaksi eteenpäin. En päässyt hengentuotoksellani kanteen, mutta olin sentään kymmenen eniten ääniä saaneen joukossa, mikä riitti lehden vuosikerran voittamiseen. Harmillista kyllä, tuo vuosikerta alkaa ilmeisesti juosta vasta ensi vuoden alusta, joten nähtävästi tulen ostamaan ensimmäistä kertaa elämässäni Imagen, mikäli haluan itselleni marraskuun numeron.

Kilpailuun heittämäni kuva oli yksi päivän asuistani, siihen mennessä khuulein veto. Selkeästi se, että kuvaa itseään lähes päivittäin nopeuttaa radikaalisti menneiden aikojen nolouskertoimen nousemista - jo muutama kuukausi kuvan ottopäivää myöhemmin kuva aiheuttaa värinöitä. Kauhulla taas odottaen sitä, kun ei taas vaihteeksi millään jaksa suoristaa hiuksia...

Muistin virkistämiseksi: farkut - Tiger of Sweden, jakku, vyö, hattu ja kasetti - second hand, kengät - Global Essentials, paita - Lindex

Kuva on ollut osa erästä elokuista päivän asu -postausta ja Modepass-ihkutusta. Sniff, tarkenispa jakussa.

Uteliaana ja nokkaani joka paikkaan tunkevana ihmisenä osallistuin myös JC:n kilpailuun, jossa etsitään "teräväkynäistä" tähtiblogaajaa. Nopeita johtopäätösiä tehden Sallan postauksen kommenttilaatikon muutamista kommenteista, kilpailua ei tule tällä hetkellä tunnettujen blogaajien osalta olemaan kovinkaan paljoa.

Harmi, sillä se tarkoittaisi auttamatta sitä, että joko puikkoihin pääsee joku muotiblogaamisen saralla täysi amatööri (höhöö, ammattilaisiahan me tässä kaikki ollaankin), tai sitten minut valitaan hommaan. Että pistäkää nyt vähän sitä kisaa päälle. Ei sillä, että minua haittaisi tulla tituleeratuksi tähtiblogaajaksi. Minä, tähti! Niin, että sitä kisaa.

10 kommenttia :

nadjastrange kirjoitti...

mun mielestä toi kilpailujuttu olis kiinnostavampi jos sen järkkäis joku muu kun jc.
kuitenki jokasessa kirjotetussa jutussa pitäis jollain tavalla olla jc:n "määräämä" sisältö.
mä sain siitä esittelytekstistä vähän semmosen kuvan, että voittajan pitäis hehkuttaa jotain farkkuja kaikki päivät :D

mut onnea sulle kisaan, sallan kommenttilaatikon perusteella ei taida kauheesti kilpailua olla tulossa :D

patentti kirjoitti...

Onneksi olkoon tosta kuvasta, huomasinkin sen jo pari viikkoa sitten. Ja ostamaan sitä Imagea jo, on se paras Suomessa tällä hetkellä ilmestyvä lehti (mikä ei ehkä ole niin suuri saavutus).

Idhren kirjoitti...

Nadja, saattaa olla, mutta esittelytekstistä ei kyllä kovin kummoista kuvaa oikein mistään saa, että jokainen voi sitten tehdä niitä villejä johtopäätöksiään :D Eniveis, jos diili nyt olis ihan paska, niin eihän sitä mikään pakko ole allekirjoittaa :P Mut tänks :D

Patentti, kiitti. Heh, oon kuullut ristiriitasia mielipiteitä Imagesta, toiset suitsuttaa, toiset parjaa, ettäpä on parhaat ajat jo takana päin. Tiedäpä sitten ;o

sugar kane kirjoitti...

Onnea menestymisestä ja palkinnosta! Image on nykyään varsin hyvä lehti.

sanaton kirjoitti...

Bongasin minäkin Idhrenin uusimmasta Imagesta. Image tulee siis postilaatikkoon, koska pidän lehden tavasta käsitellä asioita. Esimerkiksi lokakuun numerossa (?) oli juttua pelaamisesta ja johtajuudesta (esim. wow). Ja uusimmassa oli varsin ymmärtävä ja mielenkiintoinen juttu vuoden turhimmasta julkkiksesta.

SK kirjoitti...

Irc-gallerian "Image-lehti"-yhteisöstä löytynyt pätkä: "Kymmenen seuraavaksi eniten ääniä saanutta saavat Imagen vuosikerrran marraskuun numerosta alkaen."

Eli et joudukaan tekemään jotain upouutta ja ostamaan Imagea vaan lehti tulee postiluukusta sisään kyllä ;D

SK kirjoitti...

Ja tosiaan onnittelut täältäkin ^^ (on se kumma kun ei osaa yhteen kommenttiin laittaa kaikkea)

Idhren kirjoitti...

Sugar kane, siihen luottaen :P

Sanaton, ihanko totta? :P Toihan kuulostaa jo kiinnostavalta ;)

SK, marraskuun numeron vaan piti ilmestyä jo niiku... viime kuun puolella ;< Mut kiitti :D

Hansu kirjoitti...

Uh.. säikähdin ihan ku kuvassa sulla oli päällä jotain värikästä, siis punaista. Olen niin tottunut mustan puhuviin asuihisi. Kivaa vaihtelua!

Idhren kirjoitti...

Hansu, kesällä tuli käytettyä enemmän kaikennäkösiä värejä :) Syksy ja talvi on jotenkin virittänyt tummiin sävyihin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...