23.11.2008

Viisi haavettani, kuusi kuvaa

Toteutin aikeeni ja pukeuduin kesärakkauteeni. Luvassa Poladroid-spämmi.

Mekko - H&M, nahkaleggingsit - Ida Sjöstedt, kengät - Vagabond, t-paita - Lindex

Rubio haastoi minut listaamaan viisi haavettani "kun vain taivas on rajana ja ainoana sääntönä on vaatimus ajatella itsekkäästi". Itsekkyys on helppoa.

1. Omistaa suuri ja tilava vaatehuone, joka tietysti olisi täynnä kaikkea, mistä olen haaveillut: vetoketjuilla, niiteillä ja nahalla varustettuja, epäsymmetrisiä vaatteita ja lämpimiä neuleita tummanpuhuvissa väreissä. Nämä kaksi asiaa kulkevat väistämättä käsi kädessä - enhän tekisi mitään vaatehuoneella, ellei se olisi edes puolillaan ihanuuksia.

2. Elää utopiayhteiskunnassa, jossa toimeentulo ja vauraus ei ole kenellekään ongelma, ja ihmiset, minä heihin mukaanluettuna, voisivat sataprosenttisesti keskittyä tärkeämpiin ja kiinnostavampiin asioihin kuin suorituksenomaiseen rahan tahkoamsieen. Kaikkien, ja siis myös minun, elämää helpottaisi sekin, jos ympäristöasiat, ihmisoikeudet ja ihmisten välinen tasa-arvo olisivat niin hyvissä kantimissa, ettei kenenkään tarvitsisi tuhlata aikaansa näistä asioista vaahtoamiseen. Ihmisillä olisi aikaa ja mahdollisuuksia ajatella ja kehittää itseään niin fyysisesti kuin henkisestikin.

3. Domino-keksien ja vaaleiden oluiden ympärivuorokautinen kotiinkuljetus. Mikään ei ole riistävämpää kuin todeta, että ulkona on niin järkyttävä ilma, ettei edes lähikauppaan tee mieli lähteä, tai että kello on jo liikaa, jotta mieliteot voisi hakea pois. Kerran viikossa ruokakaupassa käymällä ei aina tule ajatelleeksi randomisti iskeviä pakkomielteitä.

4. Huippuyybertruuammattilaisjärkkäri yyberputkilla ja yybersalamoilla varustettuna. Erityisesti himottaisi yyberputki, jolla saisi aikaan kuvattaessa niin käsittämättömän kapean syväterävyysalueen, että silmiä kuvattaessa saisi ihmetellä eri kolosyvyyksissä möllötteleviä silmämunia. Kaupan päällisiksi voitaisiin myös laittaa se ikioma valokuvausstudio, jossa voisi hallita täydellisesti valaistusta, tai ainakin harjoitella sitä ahkerasti.

5. Ainakin sata vuotta lisää tyypilliseen elinajanodotteeseen. Haluaisin kovasti nähdä, millaiseksi maailma on muuttumassa tästä sata vuotta eteenpäin. Tähän haaveeseen voisi lisätä sata vuotta lisää myös poikaystävälle, ettei tarvtsisi yksin maailman menoa molemmat jalat ja toinen käsi haudassa päivitellä.

Haastan eteenpäin: Rhia, Stazzy, Vendeta, Rosa-Fiona ja Ladyam. Antaa palaa, itsekäs pitää olla ja villeinkään haave ei ole liian villi tai korkealentoinen!

10 kommenttia :

llaura kirjoitti...

tää oli ihana! ja etenkin tuo hauska ristiriita kohtien kaks ja kolme välillä, miten toi toka on niin maailmanrauhaa ja kaikkien hyvinvointia ajava ja sit kolmas onkin niitä ihania pinnallisia mielitekoja :D<3

Idhren kirjoitti...

llaura, hehe, sopivassa suhteessa vähän kaikkea ;D

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaaaa! Sulla on värikästä päällä! :)

Yks päivä tässä pistin merkille, että kesällä pukeuduit ihanan värikkäästi ja nyt olet siirtynyt tälle tummalle osastolle. Siitä asti olen odottanut milloin värit taas esksyvät päällesi. :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, joka syksy on tehnyt mieli aina siirtyä tummiin väreihin, mutta pari vuotta olen taistellut sitä halua vastaan ajatuksella "eihän sitä nyt kokonaan mustaan pukeutua". Nyt annoin periksi, ja kyllä tuntuu huomattavasti kivemmalta pukeutua siihen väriin miltä tuntuu, eikä yrittää väen vängällä värittää itseään ;D

Ranna kirjoitti...

Hahaa, nappasin kunnian olla 50. lukijasi - videota kehiin!

Idhren kirjoitti...

Ranna, oo-äm-gee ;D Joo, pitää alkaa väsäämään :D

poster kirjoitti...

Oi jes, saadaan se kauan himoittu videopostaus pian! Hyvä Ranna! :D

Rhia kirjoitti...

Kiitos haasteesta. Se tulee olemaankin yllättävän vaikea toteuttaa.... *pukee mietintämyssyä päähän*

Stazzy kirjoitti...

Ach, Danke schön!
Mulla onkin ollut vähän inspiraatiopula.
Vastailen varmaan vielä illan aikana.

(t. Stazzy joka ei jaksa kirjautua jumittavalla työkoneella)

Idhren kirjoitti...

...Mutta sitten hän onkin salaperäisesti kirjautuneena ihan itsestään :D

On ilo olla avuksi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...