10.11.2008

Vieläkin voi kysyä!

Hei moi.

Koska en malta odottaa, että pääsen väkertämään teille videota, ajattelin keventää tavoitetta, jonka täyttyessä teen tuon pyydetyn videopostauksen. Lupaan siis ikuistaa itseni elävään laatikkoon heti, kun Blogilistalla on 300 tilaajaa, TAI kun sivupalkissa näkyvässä, Bloggerin ikiomassa Lukijat-osiossa on 50 lukijaa. Edellisenä mainittu on varmasti huomattavasti helpompi saavuttaa kuin ensin mainittu ;). Tilanne tällä hetkellä Blogilistalla 246/300 ja Lukijat-osiossa 25/50.

Videopostauksessa lupaan myös vastata kaikkiin kysymyksiinne maan ja taivaan väliltä, ja kysyähän siis edelleen saa - kunnes tuo tavoite täyttyy. Ennen kysymyksen esittämistä kannattaa vilkaista, mitä on jo kysytty.

Blogilistalla Heijastuspinnan voi merkitä suosikikseen täältä.

Ei mulla muuta, moi!

5 kommenttia :

MouMou kirjoitti...

Jee, kohta vangitaankin sinutkin videolle!;)

Idhren kirjoitti...

MouMou, mitä pikemmin, sen parempi ;D

Anonyymi kirjoitti...

tämä sun epätoivoinen tilaajaheruttelu alkaa olla jotenkin ällöttävää.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, tässähän lähinnä muutettiin postauksen ennakkoehtoja, että saadaan se video joskus uloskin -> vähemmän heruttelua tulevaisuudessa. Äänestä toki silmilläsi ja siirry jonnekin muualle, jos liikaa oksettaa.

slux kirjoitti...

Tää selkärangattomien anonyymien epätoivoinen kitinä joka paikassa alkaa olla jotenkin ällöttävää. Varmaan säälittävin lieveilmiö ikinä siitä et annetaan mahdollisuus olla anonyymejä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...