2.11.2008

Puretun vaatteen kauneus

Tapoja muokata vaatteita on maailmassa lähes loputon määrä. Aina kun luulee nähneensä jo kaiken, jostain putkahtaa jotakin uutta ja jännittävää esiin. Huomasin tämän surffaillessani ympäri tyyliyhteisösivustoja ja muotiblogeja, ja sainkin jo inspiraatiota itsekin tuunailla vaatteita. Mainitsin Childhood Flamesin Camillen ja tämän puretun t-paidan, jota ihailtuani tein jo vakaan päätöksen kokeilla samaa myös itse.

Selaillessani huomasin, että Camillellakin on ollut oma innoittajansa, nainen nimeltä Raquel Allegra, jonka kangasta purkamalla luodut, upean epäsymmetriset t-paidat maksavat ostajalleen satoja dollareita. Ei ihme, että vaatteet ovat saaneet aikaan inspiraatiota - ne ovat paitsi henkeäsalpaavan kauniita ja herkkiä olematta tippaakaan imeliä, mutta ne ovat myös järjettömän kalliita ja arvatenkin herkkiä vaurioille. Sikäli kun mittavaan, käsin tehtävään purkutyöhön vierähtää helposti tuntikausia, jopa useita päiviä, ei tietysti ole ihme, että hinnatkin ovat pilvissä.

Tässä muutama video, jossa Allegra esittelee kuolattavan ihania luomuksiaan. Esittelyssä ovat t-paita, tankkitoppi ja huivi. Jos tästä sitten metsästämään edullisia teeppareita eeppistä tuhotyötä varten... Josssain mielessä on varsin runollista ajatella, että tuhoamalla ja rikkomalla alkuperäisen vaatekappaleen tiettyä ja yhdenlaiseksi tarkoitettua rakennetta voi saada aikaan ihan uudenlaista kauneutta.3 kommenttia :

Suhkur kirjoitti...

Mie bongasin sen Camillen opetusvideon varmaan viikko sitte jostain ja oon käyny pariinki otteeseen ettimässä perusteeppareita täältä, mutta kun niita ei tunnu löytyvän mistään! Pitää kai soittaa isäpapalle että pistää tulemaan yhen kulahtaneen mainosteepparin omasta kaapistaan että tyttö pääsee askartelemaan:D Noista videoista taas tuo huivisysteemi houkuttelis.. Pitää varmaan nyysiä koululta ohutta trikoota..

Idhren kirjoitti...

Johan outoa, jos ei meinaa perusteeppareita löytää :S Ite kelailin, että vois napata jostain tyyliin Henkkamaukalta parit topit, kun ei oo niin väliä muodon säilymisen kanssa niin ei olis niin tarkkaa ;o Joskin GT:llä on ollut niitä jättimäisiä t-paitoja, joita multa iteltänikin löytyy yks.. hmm...

Huivi näyttää mustakin tosi ihanalta, tollasenkin vois itelleen väkertää. Gärh, oon ihan koukussa noihin tuolla tavalla värkättyihin vaatteisiin :D *nyplää omaa testikappalettaan vähän lisää*

Anonyymi kirjoitti...

Tuollaisen huivin kun itselleen saisi! Itse tekemällä ehkä halvimmin kun ei löydy 600$ ylimääräistä. Se vaan kun pitäisi aloittaa... Se on kaikkein vaikeinta.

T. Emmanuelle joka ei jaksanut kirjautua sisään... täsä ei näköjään muuten voikaan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...