22.11.2008

Perustelu uudelle kenkätarpeelle

Enpä oli uskonut valittavani siitä, että nilkkani ovat liian ohuet. Tai siis, en olisi uskonut, että se olisi ollut mahdollista. Kun huomaa, että leggingsien ja sukkahousujen kaveriksi ei kenkävalikoimasta löydy talvikäyttöön korollisia, riittävän naisellisia ja pakkastakin kestäviä jalanlämmittimiä, jotka eivät jättäisi nilkan ympärille mustaa aukkoa, tulee entistä selvemmäksi se, että pakkomielteeni Vagabondin kiilakorollisiin saapikkaisiin on täysin perusteltu. Enkö voisi saada joululahjaani kuukautta etukäteen...?

Päivän asussa toisensa kohtasivat suunnilleen kaikki tällä hetkellä värinöitä aiheuttavat asiat: vyöstä väännetty harness, revitty paita, boa-kuvioidut nahkaleggingsit ja lämmin, pitkä merinovillatakki (kyllä, mulesing on tiedossa ja omatuntoni on puhdas, säästäkää minut kiintiötärinöiltänne). Kokoonpano on siis tässä suhteessa oman mittapuuni mukaan täydellinen, joskaan ei ainoa kuolaannuttuvien asioiden yhdistelmä. Lookbookissa esimerkiksi oslolainen Marianne T. on yksi kuolattavimpien asukokonaisuuksien muusistani.

Neuletakki - Filippa K, revitty paita - H&M + DIY, nahkaleggarit - American Apparel, kengät - Global Essentials, valjaat - DIY second hand -vyöstä

Minunkin pitäisi selkeästi tehdä vaatekaappi-iventaario. Vilkuillessani avuttoman sotkuisiin hyllyihin silmiini osui kesärakkaus, jota jo kertaalleen päivitin syksyistä käyttöä varten, mutta joka sittemmin on hautautunut kaikenlaisten mustien, valkoisten ja harmaiden vaatteiden alle. Tämä väripilkku pitää saada ensi tilassa uudestaan käyttöön.

2 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Neiti kuule:D Nyt ooooon verisesti loukkaantunut. Toi on jo pahempi ku mun ääntä rinnastettiin BB-Hennaan ja Johanna Tukiaiseen:D Siis voi kristus.. Valtteri totes hiljaa: "Siis vaik se on maailman idiootein nainen, onhan se hyvin säilynyt".. Laiha lohtu:D

Idhren kirjoitti...

Anna, haha, syvimmät pahoitteluni, ymmärrän itsekin, miten hirveä moinen mielleyhtymä on x) Mut siis joo, sentään Miss Alaska.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...