6.11.2008

Palkintoa pukkaa

Ympäri blogeja kiertelevistä palkinnoista tämä on varmasti ollut sellainen, jonka saamisesta olen ollut eniten otettu. Kiitos siitä Roosalle!

Premio Dardes
"The award is given for recognition of cultural, ethical, literary, and personal values transmitted in the form of creative and original writing...that's the general idea. So, the rules are to pass this on to 15 other bloggers who deserve this-in my opinion"

Tämän palkinnon eteenpäin välittäminen onkin vaikeaa, sillä paitsi että palkinto on paitsi näin vakavamielinen, se myös edellyttäisi hurjan monen palkitsemista. Siispä jaan palkinnon eteenpäin muutamille blogeille, joiden katson omasta mielestäni täyttävän kriteerit. Muutamat näistä tosin ovat ilmeisesti palkintonsa jo saaneet, mutta väliäkö hällä.

- Paras aika vuodesta
- Tapa
- Desthea.com
- Älä osta mitään -vuosi
- Tyyliä metsästämässä
- Kingdom of Style
- Vammaisen vartalon kuvat
- VOI JEESUS SENTÄÄN!
- Oi ihana turhamaisuus!

Ehkä tässä on tarpeeksi hyviä, persoonallisella otteella varustettuja blogeja, joista huokuvat myös kirjoittajiensa arvot, ja joilla on rutkasti kulttuurillista, eettistä ja kirjallista arvoa. No, sitä kyllä löytyisi toisaalta hyvin monelta muultakin, mainitsematta jääneeltä blogilta. Jopa tuntuu vaikealta pohtia miksi palkitsisi yhden, mutta ei jotain toista. Olisi toisaalta hirmu mukavaa jakaa palkintoja ihan kaikille, mutta toisaalta taas silloin koko systeemi kokisi vielä nykyistäkin suuremman inflaation. Palkintojen myös sadellessa joka suunnasta joka suuntaan ilmiö olisi varsin spämminomainen.

0 kommenttia :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...