9.11.2008

Ohjelmaa seuraavalle viikolle

Vaate-esittely, kuten luvattua. Valoisaa ja pimeää - taas on leikitty pitkien valotusaikojen kanssa. Kyseinen mekko on hyvin todennäköisesti yksi suosikkivaatekappaleistani tällä hetkellä, voisin pukeutua siihen vaikka joka päivä vain vyötä ja kenkiä vaihdellen.

Mekko - American Apparel, niittivyö - second hand, koru - Kaipaus, leggingsit - Norlyn, saappaat - DinSko

Ensi viikolla tapahtuu. Torstaina julkaistaan nettiroolipeli World of Warcraftin laajennuspaketti Wrath of the Lich King (pitää ehkä suunnistaa Koskikeskukseen yömyyntiin tämän takia), ja samana päivänä kauppoihin myös tulee H&M:n Comme de Garcons -mallisto, josta vähän houkuttaisi käydä ainakin sovittamassa haaremihousuja... Unelmieni kiilakorot vielä mukaan ja vaikka purettu paita, niin se olis siinä.

Kaiken lisäksi edessä häämöttäisi filosofian uusintatentti, enkä ole vieläkään keksinyt miten sovittaa yhteen armoton viimeisten päivien luku-urakka ja death knightilla huitominen (fiksu ja epälaiska luonnollisesti lukisi ajoissa etukäteen). Siis totta kai mä liimaudun torstaista eteenpäin vähintään viikoksi ruuduun ääreen! Jokainen kukkaisen hatun omistava kavahtakaa, ultimaattista eskapismia luvassa!

Kaiken tämän lisäksi poikaystävää houkuttelee kovasti tasohyppelypeli Little Big Planetin hankkiminen. Ei ihme, onhan peli ylistetty maasta taivaisiin, se tarjoaa loistavat puitteet omien kenttien luomiseen ja muille jakamiseen, ja lisäksi visuaalinen ilme on suorastaan nerokas. Vielä tämän lisäksi ääniraitaakin on kehuttu.

P.s. Torstain telkkaripäivä on tuhottu - ei enää Idolseja sinä päivänä, eikä edes Dexteriä (tiesinhän muuten, mitä Lilalle tapahtuu!), ja Housea ei jaksa katsoa kuin korkeintaan joka toinen viikko ylikaavamaisen kerronnan takia. Ehkä sitä pitää alkaa katsoa viimein niitä Miami Viceja ja loput vanhat Star Trekit.

15 kommenttia :

Ocean kirjoitti...

Mekko on kyllä ihanuus ja huolisin itsellenikin kernaasti! :)

Anonyymi kirjoitti...

hei millon sie vastailet niihin kymysyksiin:]?
t.malttamaton

Idhren kirjoitti...

Ocean, kiitos :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, sitten kun on Blogilistalla 300 tilaajaa ;D

poster kirjoitti...

Joo tuota mekkoa vois hehkuttaa ikuisesti. Haluan omakseni jonkun vastaavanlaisen. <3

Neiti pilkunrakastaja vauhdissa taas: puuttuuko seuraavasta jotain?

"(tiesinhän muuten Lilalle tapahtuu!)"

:D

Idhren kirjoitti...

Poster, haha, joo, ehkä jotain puuttuu x)

Elwyn kirjoitti...

Juu, kannatan Star Trekia.. Hyllyssäni yhtä kunniapaikkaa pitää esim. Borgs-kokoelma :>

Idhren kirjoitti...

Elwyn, täältä löytyy kans Picard- ja Q-kokoelmat :D Mut siis tässä tapauksessa vanhoilla Trekeillä tarkoitan ihan ekaa Trekki-sarjaa :P

Anonyymi kirjoitti...

oon miettiny tosi kauan että oot tosi tutun oloinen ja näköinen. nyt taisin muistaa! juttelit joskus ainakin tosi kauan sitten suosikkifoorumissa. :D vai oonko erehtynyt? :D

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kyllä on tullut "aikoinaan" Suosikin foorumilla pyörittyä ja hetki jopa moderaattoria leikittyä. :D

Hansu kirjoitti...

Vallan täydellinen tuo mekko!!

Idhren kirjoitti...

Hansu, kiitti! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voin suositella LittleBigPlanetia! Todellinen hyvän tuulen peli, musa, hahmot, kentät, jee. Ja mun mielestä vaikeutuukin ihan sopivalla tahdilla. Ja kaksin aina kaunihimpi: joka kentässä paikkoja, joita ei saa yksin auki. :) Jee!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, kuulostaa erinomaiselta :D Eiköhän tuo mukaan lähde, ennenpitkää viimeistään :P

Joy kirjoitti...

Mekko näyttää todella hyvältä!! Oliko kovin kallis ja minkä niminen, saattaisinpa vastaavan itsellenikin hamuta...?!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...