5.11.2008

Obama, Obama!

Ei tässä muuta tarvitse sanoa! Heijastuspinta lähettää onnittelut lätäkön taakse uudelle mr. Presidentille, Barack Hussein Obamalle! Onnittelut myös koko Yhdysvaltain kansalle, joka on valinnut viisaasti ja sydämellä uuden johtajan maalleen. Kilpakumppani John McCainille suotakoon totta kai tunnustus tiukasta vastuksesta ja rehdistä asenteestaan tulevaisuutta ja Obamaa kohtaan häviöstään huolimatta. McCain on varmasti parempi mies kuin kampanjaa ohjaillut toimistonsa on antanut ymmärtää.

Alla mies komeilee enteilevästi vahvana ja hyvässä kunnossa Men's Healthin kansikuvapojuna. Ei epäilystäkään, etteikö tästä alkaisi muutoksen aikakausi, joka säteilee ympäri maailman.

8 kommenttia :

Rhia kirjoitti...

Onnittelut Obamalle! Pitkästä aikaa tuntuu että nyt eletään jännittäviä, historiallisia aikoja. Ei maailma voi olla läpeensä paha kun tummaihoinen mies on vihdoin valittu USA:n presidentiksi =)

Idhren kirjoitti...

Rhia, siis tiekkö, just mietin ihan samaa! :)

Rhia kirjoitti...

hmm... pelottavan samankaltaisia ajatuksia meillä =) huomasitko muuten että vastasin sun ompelukone-kyssään ...

shandi kirjoitti...

Ihan menee kylmät väreet vieläkin kun ajattelen Obamaa. Onnea Obama ja onnea Amerikka. En millään malta odottaa mitä tämä tuo tullessaan.

Bemary kirjoitti...

Itekin tunnen aiheeseen liittyen suurta iloa, vaikken ookaan poliittisesti aktiivinen ihminen. Kunhan salamurhayritykset saadaan torpedoitua, Obama tekee vielä suuria tekoja. Toivottavasti.

poster kirjoitti...

Obaman voitto on kyllä harvinaisen hyvä uutinen! :>

Muuten, itse ainakin ihmettelin sitä, miksi ihmeessä rapakon takana aloitetaan ääntenlasku reippaasti ennen kuin vaaliuurnat on suljettu kaikkialla. Typerä systeemi, jos multa kysytään (vaikka toki sille on perusteitakin, mutta...).

mk kirjoitti...

Jee jee. Se on muuten komea. Ja sen lapsetki on söpöjä.:) Pisti hymyilyttämään tuo voitto. :)

Idhren kirjoitti...

On se joo aika värisyttävä mies monessa suhteessa :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...