30.11.2008

Näinkin voisin farkkuja käyttää


Twin jeans and chains by Idhren

Odotellessani Tukholman reissua kuolaan ja haaveilen mielessäni jo hekumoituja Cheap Mondayn farkkuja. Olen käynyt vaatekaappiani läpi hauskojen printtipaitojen toivossa ja kytännyt Lookbookissa ja blogeissa elävän värisiä jalanpäällysteitä. Saatuani jo yliannostuksen Kingdom of Stylen Queen Michellea olen vihdoin myös vakuuttunut siitä, että mokkanahkaisetkin nilkkurit voisivat itse asiassa näyttää aika hyviltä - erityisesti eläväisen pintansa ansiosta. Askel on suuri, sillä olen nyrpistellyt mokalle niin kauan kuin muistan. Mokkapinta on aina näyttäytynyt mielessäni likaisena.

Kaappiini epäilemättä sopisi myös vaaleanpunainen versio CM:n pilleistä, mikä hieman yllätti minut itsenikin. Minä ja söpö vaaleanpunainen kauttaaltaan vaatekappaleen värinä? No, olenhan haaveillut kyllä pastellinsävyisestä, pinkistä teepparista, jonka voisi repiä allegramaiseen tapaan. Musta turkiskin kelpaisi, siis jos koskaan sellaista kirpparilta sattuisin bongaamaan. Kirpparivisiittini ovat nykyisin valitettavan harvinaisia.

Seuraava askel onkin soveltaa farkkuhaaveeni myös muihin vaatteisiin, kuin vain reteisiin rokkiteeppareihin.

Tiistaina englanninkurssimme tekee laitoksen kustantamana opintoretken Helsinkiin. Kanadan lähetystön vierailun ja eduskunnan istunnon kuuntelemisen välillä (toki myös ohjelman jälkeen, kiitos avoimen paluulipun) voisi uhkaavasti ehtiä myös vaatekaupoille... Sanokaa nyt, ettei Beamissa tai Helsinki 10:ssä tai ylipäätään koko kaupungissa vaan ole näitä farkkuja! Kuolausfaktori kasvaisi ehkä ylitsepääsemättömäksi, jos pääsisin oikeasti sovittamaan näitä. Farkkuvalmistajan kiitos Cheap Mondayt eivät paini ihan samassa hintaluokassa tavallisesti kuolaamani Dieselin ja Tiger of Swedenin kanssa.

4 kommenttia :

sugarfrosted kirjoitti...

Ei ollut kummassakaan noita viime käynnillä,mutta siitä on jo viikko eli kenties tilanne on muuttunut :D

Idhren kirjoitti...

Sugarfrosted, voi toivottavasti ei! x) Tai... :F

Stazzy kirjoitti...

Heeerranjumala ja muita ylisanoja.
Jos mun vaatekaapista löytyy joku päivä vaaleanpunaiset farkut, niin saa ottaa kiinni ja viedä hoitoon.

Mulle pitää todistaa että ne saattavat näyttää hyviltä, siihen saakka ovat lähinnä... noh.. niinjoo.

Idhren kirjoitti...

Hehe, mut nehä vois olla tosi söpöt ;) Jos törmään tuollaisiin, lupaan sovittaa :D Ehkä mäkin sit tulen järkiini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...