26.11.2008

Minäkin haluan Cheap Mondayn farkut


Obamarama and ice wash by Idhren


En olisi uskonut, että kajahdan vielä tällä tavalla, mutta opimme tästä, että koskaan ei pidä sanoa "ei koskaan". Toiseksi uusin mieltymykseni OTK-buutsien jälkeen on Cheap Mondayn Tight Ice Wash -farkut, jollaiset on nähty ainakin Stylebytesin Agathen ja sittemmin myös Rosa-Fionan päällä. Yhdistäisin farkut johonkin reteään teeppariin ja korollisiin saapikkaisiin. Värit alkavat nekin taas vaikuttaa houkuttavilta - jos syysangsti podettiin heinäkuussa, on vain ihan normaalia, että kevät herää mielessä jo marraskuussa.

Joka tapauksessa, tulevalta Tukholman reissulta voisikin yrittää bongailla tämänmoisia farkkuja. Ne selkeästi täyttäisivät kriteerini riittävän erikoisista yksilöistä, muutenhan olen jo päättänyt, että ainakaan tavallisia farkkuja ei ostella ennen edellisten hajoamista.

13 kommenttia :

Anna-Maria kirjoitti...

Mulla on nuo farkut. Ostin ne muistaakseni kokoa 26 tai 27/32, koska ne venyy ihan tuhottomasti. Nyt niissä vaan on sellainen ongelma, että kun kävelen/liikun oikein urakalla, niin vetskari lähtee valumaan alas. Eli ovat siis kokoa liian pienet, vaikka päälle menevätkin ihan sutjakasti. Kannattaa olla varovainen, tuo stretch huijaa! Viime kerralla Tukholmassa ollessani koitin noita samoja farkkuja, mutta olivat muuttaneet tuota denimiä kovemmaksi ja kuosi ei ollut enää ihan niin acid wash. En saanut edes 29:jä päälle! WTF? :D

Idhren kirjoitti...

Anna-Maria, kätevää hei, olinkin tuossa miettinyt, että minkähänlaisesti koot menee tuolla merkillä, koskaan kun en ole edes sovittanut CM:ää :D Mut pitää pitää tuo mielessä, jos tulevat vastaan.

Thelma kirjoitti...

Voi vitsi, mustakin just nuo farkut olis siistit! Mutta ei nekään mulle sopisi, kun ne on niin vaaleat :/

cherries and coconuts kirjoitti...

ostin myös kyseiset edelliseltä stokiksen reissulta. ne on niin kivat kun ovat tuon väriset. vähän eloa yksivärisiin tunikoihin. munkin omissa tosin valuu vetoketju koko ajan auki. eikä ole ainoa cm.t jotka niin tekevät. en ookkaan tullut miettineeksi sitä johtuis siitä että on liian tiukat. myyjät aina sanoo että osta ne mitkä vaan kiskomalla menee päälle. weekdayllä on muuten huippu valikoima cm.n housuja kaiken muun ihanuuden lisäksi. :)

Idhren kirjoitti...

Thelma, voi hitsi :< Tiedän tunteen, kun jostakin tykkäisi, mutta kun sitten ei päällä näytäkään yhtä kivalta.

Cherries and coconuts, sepä se, jotenkin harvinaisen eläväiset farkut ;D Hmm, mielenkiintoinen tuo vetskarijuttu nyt sitten kyllä. Mullekin on myyjät stretchiä sisältävistä farkuista sanoneet, että otithan varmasti niin tiukat kuin päälle mahtuu.. :F Pitää katella. Toisaalta voisin hyvin kuvitella, että jos taipumusta moiseen on, niin varsinkin tämmösellä hehtaarin lanteet omaavalla voisi tuo ongelma olla herkästikin :D Weekdayta ajattelinkin, että voisi pyrkiä tsekkaan, pitää alkaaki suunnitella aikataulua ja logistiikkaa, aamusta iltapäivään kun ei kuitenkaan ihan joka paikkaan kaupungissa kuitenkaan ehdi... :<

ms.fist kirjoitti...

Oi että toi asukokonaisuus on to die for. Nörttirillit osana jokapäiväistä pukeutumista toimii hyvinhyvin.

Niinkuin edellä jo mainittiinkin, Cheap Mondayn farkut venyvät ihan hurjasti. Cheap Monday yhdistettynä sanaan strech on automaattinen housujen kavennus melkein kuukausittain. Joten kannattaa ottaa se huomioon CM:n farkkuja ostaessa. Itehän en Cheap Mondayta vaihtaisi.

ms.fist kirjoitti...

Oman kommentin komppaus, onko sulla mitään hajua mistään suomalaisista mestoista, joista noita nörttirillejä saisi ilman vahvuuksia? Linssittömänä kulkeminen ei ole ihan niin cool.

Idhren kirjoitti...

ms.fist, pitäis ehkä kans hankkia itelle, olis kyllä aika hauskat :D. Punanaamiosta noita ainakin yhteen aikaan sai, tosin en kyllä tiedä oliko niissä linssejä vai ei, kun en ole livenä nähnyt. Ja hei! American Apparelilla on jotain pokia kans, joissa on lasi ilman vahvuuksia. Näyttivät tosin olevan vähä arvokkaita, mutta ne toisaalta ei olekaan ns. naamiointivälineitä :D

patentti kirjoitti...

CM:t kyllä tosiaan venyvät ja myös valuvat.. Ehkä otin kuitenkin liian ison koon? :D Olen myös ihaillut tota mallia mutta ostolakon takia en ole edes viitsinyt kurkistaa että löytyisikö Helsinki 10:stä. Toivottavasti ei, muuten ne lähtee viikon päästä matkaan ^

Anna-Maria kirjoitti...

Tuo venyminen riippuu muuten ihan mallista, mut vetskariongelma on varmaan just silloin kun on liian pienet päällä. Auttaiskohan vaan kova kulutus? Täytyy siis tyyliin nukkua ne jalassa. :D

Koot vaihtelee sitten malleittain sekä denimin laadum myötä ihan hurjasti. Eli kannattaa ottaa koppiin mennessä oma koko plus ainakin yksi isompi ja pienempi koko mukaan. Usein joudun sovittamaan tyyliin viidet eri kokoiset farkut ennenkuin löytyy oikea. Mulla on noita CM:ä 26-29 kokoisina eli vaihtelua on. Parhaat ikinä, jotka eivät ole venyneet vaan toimineet pikemminkin "pyllykorsettina" on ollut sellainen puolikorkea malli, jossa ihan pillit lahkeet ja denim oli sellaista raw denimiä stretchillä. Taskut oli myös aika lähellä toisiaan. En kyllä harmikseni löytänyt sitä mallia enää Tukholmasta. :( Niissä oli logona sellainen nahkainen musta pääkallo, ei siis tuo valkoinen kuten yleensä.

Mut tee hissiliikettä ja marssia siellä kopissa ja katso lähteekö vetskari valumaan hurjemmassakin liikkeessä ja muutenkin että miltä tuntuu päällä. Jos etutaskut pullottaa, ovat pökät varmasti liian pienet. Sieltä muuten saa ainakin yksistä mustista pillifarkuista pituutta 30, mikä on aivan mahtava esim. nilkkureiden kanssa!

Suosittelen, että katsastat Slussenin Götgatanin Weekdayn ja sen vierestä Monkin. Weekdaytä vastapäätä on Bruno-galleria, josta löytyy mm. American Apparel. :)

Idhren kirjoitti...

patentti, pitäisikö toivoa parasta vai pahinta? ;D

Anna-Maria, hyvä huomio, pitääpä varautua sitten henkisesti sovitusruljanssiin ja farkkukankaan tarkastelemiseen. Heha, alan riehumaan sovitusfarkut päälläni liikkeessä "valuuko vetskari, valuuko vetskari!" :D Lahjepituus 30 olis kyllä ihan unelma muutenkin tämmöselle pätkälle, 32 menee, mutta kyllä ne lahkeet nilkkoihin vähäsen kerääntyy...

Hei ja kiitos tsiljoonasti vinkistä, tuonnehan mä menenkin! ^^ *naputtelee osoteriville Google Mapsin osoitteen*

Ihan mahtavaa, että sikisi näin paljon juttua CM:n farkuista, tuossa mietinkin, että olisiko pitänyt postauksessa vielä erikseen kysyä ihmisten kokemuksia merkin farkuista, mutta tässähän näitä on hyvin tullutkin :)

Anonyymi kirjoitti...

Kommenttini menee vähän keskustelun ulkopuolelle, mutta olet muuttunut kyllä todella paljon melko lyhyessä ajassa! Tietynlainen sama suunta on koko ajan ollut, mutta pukeutumiseesi on tullut rutkasti rohkeutta ja rouheutta. Johtuisiko kenties blogin antamasta itsevarmuudesta vai mistä? Olet myös todella hyvä kirjoittaja. Pukeutumisratkaisusi ovat omaperäisiä ja todella hienoja, vaikka välillä vaikutat ottavat vaikutteita muilta vähän liiankin tarkasti. Onneksi tätä ei tapahdu liian usein!

Kiitos hyvästä blogista, täällä ei anonyymeillä ole edes varaa valittaa postaustahdistakaan:-)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, tiedätkö, mulla on ihan sama kokemus ollut tuosta jonkinlaisesta muutoksesta :D Selittäisin sitä näin, että blogaamalla tulee koko ajan tehneeksi tietynlaista itsetutkiskelua ja jäsenneltyä sitä mistä pitää ja mistä ei. Kun lisäksi seuraa tiiviisti muiden blogeja ympäri maailmaa, saa valtavasti ideoita ja ajatuksia käsiteltäviksi ja työstettäviksi. Olen ainakin huomannut sen, että olen löytänyt selkeämmin omat juttuni blogaamisen kautta. Itsevarmuutta oli jo ennestään, se piti vain soveltaa pukeutumisen saralle, nimittäin siinä kohtaa vielä vuosi sitten tilanne oli ihan toinen ;> En pidä pahana sitä, että ottaa hyvinkin tarkasti muilta vaikutteita, jos jostain tykkää, niin sitten tykkää ;>

Kiitos palautteestasi, mielenkiintoista huomata miten ulkopuolelta touhujani seuraavat kokevat asioita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...