27.11.2008

Joulupukki kävi marraskuussa

Mulla ei ole mitään sanottavaa puolustuksekseni. Kaikki tarpeellinen tuli jo ilmi edellisen postauksen kommenttilaatikossa. Kiitos joulupukki! ^^ Näitä tullaan jatkossa näkemään paljon. On muuten niin pehmeää ja mukavantuntuista nahkaa, ettei ole tosikaan! Kiitokset vaan vielä Anna-Marialle tämän rakkauden herättämisestä ^^ Saleena muuten aion spämmiä hymiöillä. :)

Huomio, jonka olen tehnyt jo aiemminkin vaatteiden kanssa leikitellessäni: Tavallisesta, pitkähelmaisesta t-paidasta saa yllättävän paljon kiinnostavamman tunkemalla osan helmasta farkkujen taskuun - tervetuloa rento epäsymmetria. Taskujen puutteessa toispuoleisen kohotuksen voi tehdä myös hakaneulalla.

T-paita - Monki, farkut - Lee, koru - Kaipaus (Guardian Dog 2, suunnitellut Paola Suhonen), OTK-saappaat - Ten Points

Rappukäytävässä voi pimeään aikaan kuvata kahdella eri asetuksella: rapun valojen kanssa ja ilman niitä. Salama molemmissa tapauksissa käytössä. Yllä oleva kuva on kuvattu rappukäytävän valojen kanssa, alemmat ilman plus ledivalon avustamana.


30 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Vie saapikkaat suutarille venytettäväksi niin eivät kittaa niin paljon!

Idhren kirjoitti...

Täytyy viedä, jos eivät käytössa yhtään ala periksi antamaan. Tosin, pahin ongelma onkin lähinnä farkkujen kanssa ;o

Anonyymi kirjoitti...

oletko minkä pituinen? saappaat jalassa näytät nimittäin lyhyemmältä kuin joissain muissa kengissä.. no, pikkuvikoja ;)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, höpönpöpön, nuo tuo mulle pituutta lisää kilometrejä ;D 158 löytyy.

Idhren kirjoitti...

...Toisaalta, mikä vika se on, että näyttäisi lyhyeltä? Ja mikä pointti edes on tuoda tuollainen huomautus esiin? Ei se joulupukki noita pois ole viemässä, vaikka mitä vikoja koittaisitte anonyymit etsiä noista ;D

leela kirjoitti...

Hoh, mun silmissä saappaat ja kapeat farkut saa lyhyemmänkin ihmisen jalat näyttämään kilometrin mittaisilta (siksi itse 158cm varressani rakastan tiukat farkut+saappaat yhdistelmää). Tämä pätee myös Idhrenin ylläoleviin kuviin :)

Onnea uusista saappaista! On ne kyllä makeet. Kiva että TP kengistä löytyy taas jotain kivannäköisiä malleja. Ne oli mun suosikkeja pitkään Vagabondien ohella (TP:n lesti toimii mulla täydellisesti), mut sit mallistot muuttui ihan sikarumiksi. Tänä talvena bongasin sit ilolla Stokkalta että nyt on taas kivoja malleja :) Valitettavasti kaikkea kaunista ja rouheeta ei voi ostaa omaan kaappiin, niisk.

Idhren kirjoitti...

Leela, pituussamiksia :D

Itse en ole aiemmin kovin paljoa edes tutkinut TP:n valikoimaa, ei ole mikään oikein hypännyt silmille ennen näitä. Että pienoinen ylläri tää mullekin :>

Anonyymi kirjoitti...

On muuten tosi hienot saappaat! Ja ihan eri mieltä anonyymin kanssa; mun mielestä näytät pidemmältä noissa. Tai siis jotenki sun jalat näyttä pidemmiltä (niin ku ne tavallaan onki). Meikäki rakastu tänään yhtiin saappaisiin. :DD

- Tiina

Anonyymi kirjoitti...

nyt on kyllä vaan pakko sanoa, että noin hienot kengät ei vaan sovi farkkujen kanssa. :D

Anonyymi kirjoitti...

mun mielestä näyttää vähän lyhyemmältä mutta entä sitten? hyvältä näyttää silti ja saappaat on joka tapauksessa hienot:)

Idhren kirjoitti...

Tiina, tänks. Millasiins sä oot menny rakastumaan? *näpyttelee Naamakirjan osotetta* ;)

Anonyymi, no se on sun mielipide ;) Meikä tykkää yhdistellä erilaisia fiiliksiä :)

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, nimenomaan :D Kiitti ^^

qoyi kirjoitti...

Kyllä se nyt vaan on niin, että nuo kengät korostaa siun lyhyyttäsi tai lähinnä lyhyitä jalkojasi, jotka katoavat olemattomiin noiden kenkien alle. Mutta eipä lyhyydessä mitään vikaa ole:) Etpä ainakaan näytä sellaiselta hujoppijalkaiselta strutsilta, miltä jotkut tuppaavat näyttämään, kun tunkevat tuollaiset kengät jalkaansa. Oikein näpsäkät ratsastussaapas henkiset jalkineet! Tykkään:)

Ranna kirjoitti...

Minusta nuo saappaat taas ihan selkeästi pidentävät jalkoja! :o
Ja muutenkin näytät kaikissa kuvissa paljon pidemmältä kuin oikeasti olet.
(Ei sillä että lyhyeltä näyttämisessä olisi mitään vikaa - lyhyet tytöt on söpöjä!)

Idhren kirjoitti...

Qoyji, sun silmät saa sanoa mitä haluaa, mun silmät sanoo, että kilsoittain lisää pituutta ;) Niin se vaan on. Mut minimisut silti pop, tosin on hauskaa kyetä luomaan illuusioita ;)

Ranna, tuo onkin hauska ilmiö - livenä olen juuri niin minimisu kuin... olen, kuvissa huijaan useimpia ihan olan takaa ;D Koe olevani tässä suhteessa varsin monipuolinen, joten ei valittamista :D

Anonyymi kirjoitti...

Tosa onkohan se Mikonkadulla on yks kenkäkauppa, jonka ikkunassa oli _niin_ hienot saappaat, ettei mitään järkeä. Vähä samaa tyyliä ku noi sun. Mutta rakastuin vaan sillain vähän, koska saappaat ei oo oikein mun tyyliset, enkä osaa koroilla kävellä. Tai osaan, mutta jalat rupee sattumaan. :/

-T

Idhren kirjoitti...

T, voi hitsi :< Korollisissa on just se, että pitää olla just hyvä jalkaan, muuten niiden pitäminen on ihan tuskaa :< Harmillista.

Anonyymi kirjoitti...

(T = Tiina)

- T, Tiina

Idhren kirjoitti...

T, Tiina, yhdistin kyllä oikein :)

Anonyymi kirjoitti...

Okei, en ollu vaan ihan varma. Sorge. :DD

Anna-Maria kirjoitti...

Onneksi olkoon saapashankinnan johdosta! Hyvältä näyttää! Olen onnellinen, että pääsit vihdoin saapaskaipuusta ja etsintätuskistasi. Näytät kyllä noissa kuvissa pidemmältä kuin olet. :) Se on vähän kuvakulmasta kiinni, että saako nuo saappaat näyttään lyhyeltä vai pitkältä, mutta so what? Upeilta ne näyttää joka tapauksessa!

Idhren kirjoitti...

Anna-Maria, ja muutkin onnitelleet, kiitoksia ^^ Se on jännä juttu, että ihmiset kokevat periaatteessa saman asian eri tavoilla. Onhan tätä joskus koulussakin tullut ihmeteltyä, että kun luokalle näytetään jotain niitä hämäriä harhakuvia, piilokuvia, mitä ovatkaan, ja osa ei näe niissä mitään, osa näkee sitä mitä "pitäisikin" ja osa näkee jotain ihan muuta :D Että kai se on se yksilöllisyys vaan niin. Mut eniveis, pitkä tai pätkä, illuusio tai ei, makeet ovat, ja sitä ei mun mielessä mikään muuta ^^

nadjastrange kirjoitti...

söpöt noi rusettiyksityiskohdat tuolla takana! tosi hyvä ostos :)

ellen kirjoitti...

Minulla on noi IHAN samat saappaat! Nahka on tosiaan niin lutuisen pehmeää ettei sitä voinut vastustaa:)

Anonyymi kirjoitti...

hienot on! ostin itse ne aiemmin himoitsemasi vagabondin tolppavetskarikengät. odotan innolla päästä ulkoilemaan niiden kanssa ja pidentämään 152 senttistä pituuttani:).

Idhren kirjoitti...

Nadjastrange, ei ne ihan varsinaisesti oo rusetit, mut siltähän ne kyllä näyttää ;) Kyseessä on karevaan muotoon leikattu pala pois tuolta takaa, ja sitten kielekkeitä yhdistää tuollanen pala joustonauhaa :P Sori mun kömpelöt termit ;) Mut kiitti :)

Ellen, vautsi ^^ Ihan mahtavalta kyllä tuntuu se :)

Anonyymi, ui, onnittelut siitä :)

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään paidasta ja farkuista mutta ylipitkät saappaat näyttää mielestäni aina niin kömpelöiltä ja epämukavilta ja HASSUILTA! Eikä todellakaan pidennä jalkoja :D Ihmiset näyttää ihan ratsastajilta. Jihaa!

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, olemme siis selkeästi eri mieltä.

Joy kirjoitti...

Joops, kyllä ne on todella kauniit, niistä tulee varmasti sinulle uskolliset ja pitkäaikaiset ystävät, onnea teille ;)

Idhren kirjoitti...

Joy, elämme yhdessä elämämme onnellisina loppuun asti, tai ainakin niin kauan kuin saappaat käytössä kestävät :D Kiito ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...