29.11.2008

Huippaako, huippaako, hei, ota vaatteet pois ennen ko pyörryt

Lauantaipäivä kului Idhrenillä hieman sekavissa fiiliksissä. Ei, se ei ollut tortillaillan aiheuttamaa ähkyä tai krapulaa, se oli menkut yhdistettynä vatsakipuihin yhdistettynä kahvin aiheuttamaan pahoinvointiin, mikä yleensä on seurausta tyhjään mahaan nautitusta aamuskumpasta. Jotkut ei vaan koskaan opi.

Tästä kaikesta kun iltapäivän loppupuolella vihdoin selvisi, piti vielä viilettää Stockmannille hakemaan poikaystävän Pleikka kolmosta huollosta. Voin sanoa, että oli huomattavan vaikeaa vastustaa kiusauksia minua pitempien suklaapakettiröykkiöiden keskellä. Välillä on vähän vaikeaa olla minä.

Mukana menossa kaapin kätköistä löytynyt printtipaita, farkkuleggarit ja wannabe-maiharit. Upeat otk-saappaani olisivat näyttäneet ihan killereiltä tämän asun kanssa, mutta koska Vagabondien pohjien urat ovat huomattavasti syvemmät, ne valikoituivat luonnonvalinnan kaltaisesti paremmin ulkona vallitseviin olosuhteisiin soveltuvina päivän kengiksi. Epämääräinen, osittain pehmeä ja osittain kova ja liukas, huonosti hiekoitettu maaperä olisi kyllä kaivannut mummopiikkareita.

Oli mulla ulkona kyllä myös pipa, hanskat ja kaulahuivi.

motorists
T-paita - Zara, nahkatakki - H&M, farkkuleggingsit - Pieces, kengät - Vagabond
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...