4.11.2008

Hobitti vaatteineen on täällä taas?

Kun on jo kahteen kertaan vedetty päälle asioita poikkiksen vaatekaapista ja näytetty hobitilta, samalla linjalla jatkaminen on helppoa. Tosin tällä kertaa valitsin tämän nimenomaisen vaatekappaleen kaupassa ja ehdotin kauniisti, josko voisin ostaa sen hänelle. Minulle. Hänen käyttöönsä. Minun lainattavakseni. Meille. Enkä kyllä varsinaisesti näytä hobitilta, kiitos suoristusraudan.

Miesten osastolta löytyi siis kätevä, merinovillainen neule, joka menee poikaystävän päällä ohuemmasta neuleesta silloin, kun ne tasan kaksi muuta omistamaansa villapaitaa ovat liian paksuja, ja minun päälläni ylisuuresta paidasta tai rohkeana vetona; liian lyhyestä neulemekosta. Jälkimmäiseksi mainitun kohdalla voi kuitenkin toimia ovelasti ja varustaa itsensä shortseilla - haha, koitapa kurkkia, eipä vilkukaan! Jotain hyvin viehättävää tällaisessa yksinkertaisessa ja epäsopusuhtaisessa, vastakohtien asussa on.

Neulepaita - H&M, shortsit - Vila, kengät - Vagabond, koru - Kaipaus

P.s. Muistakaa, että Idhren tekee videopostauksen, jossa vastaa esittämiinne kysymyksiin heti, kun Heijastuspinnalla on Blogilistalla vähintään 300 lukijaa! Kysymyksiä saa siis edelleen esittää!

Tupla-P.s. Helsingin Sanomat teki mielenkiintoisen gallupin siitä, pitäisikö Internetin valvontaa lisätä, vaikka sitten sananvapauden kustannuksella. Rautalankana omien, värikkäiden silmälasieni läpi katsottuna tulos oli se, että mitä vanhempi, sen valmiimpi lisäämään valvontaa ja jopa uhraamaan merkittävän perusoikeuden, ja mitä vähemmän tavaraa alapäässä, ilmeisesti myös sen vähemmän tavaraa korvien välissä. Neutraalimmin ilmaistuna, miehet suhtautuvat rajoituksiin kielteisemmin kuin naiset. Sori mun seksismi, mut kukkahatut on... värisyttäviä.

Tripla-P.s. Blogilista, Heijastuspinta, suosikki, täällä.

3 kommenttia :

poster kirjoitti...

Johan sä oot ruvennut tilaajia kalastelemaan :D

Ihanan pehmeältä näyttävä neule!

Idhren kirjoitti...

Poster, joo, kalastelu päällä, innostuin tosta videopostausideasta niin älyttömästi, että haluan päästä toteuttamaan sen ;D Ja siis tietenkään en voi tehdä sitä etuajassa!

coloring the void kirjoitti...

Kaikista hobittikokeiluistasi tämä on ehdottomasti paras! Neule kieltämättä näyttää oikein mukavalta. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...