20.11.2008

Ensilumi

Lunta ja Hulluilla päivillä naarmuuntuneet kengät. Kunnollisten perussaappaiden (aitonahkaisten sellaisten) puute luultavasti ajaa tulevalla Tukholman reissulla penkomaan Beyond Retron kenkävalikoimaa käytettyjen ihanuuksien toivossa.

Pitkästä aikaa olen innoissani jostakin talveen liittyvästä. Parin viime vuoden syysmasennuksesta ei ole tietoakaan (opiskeluangstitkin ovat lieventyneet, joskin vieläkin ollaan vähän pihalla) ja eilen jokin asia kylmenevässä ja pimenevässä vuodenajassa teki minut iloiseksi. Ensilumi, ja millaisena päivänä! Aurinko paistaa porotti kuin parhaanakin kesäaamuna, ulkona oli kirpeän raikas ilma ja maa oli jäässä. Ensilumi!

Eräs selittävä tekijä sille, etten ole potenut juurikaan syysangsteja, saattaa olla siinä, että kävin läpi jo heinäkuussa pienimuotoisen syysahdistuksen.

Pestasin pitkästä aikaa poikaystävän ottamaan muutaman otoksen auringon ja lumen täyteisellä kotipihalla. Ehkä tässä saa myös paremman käsityksen tuosta uudesta villapaidastani, jossa kuljen jo varmaan neljättä päivää. Huomatkaa epäsymmetrinen helma ja kaula-aukko.

Nahkatakki - H&M, hame - American Apparel, villapaita - H&M Comme des Garcons, leggingsit - Norlyn, saappaat - DinSko, vyö - Gina Tricot


Kuvissa näkyy hyvin myös uusi tukka hehkeänä ja tuhkaisena.

Postikorttikuvaaja Idhren ilmoittautuu.

P.s. Death knighttinikin on vihdoin päässyt lumisen pohjoiseen Northrendiin seikkailemaan! Arthas, vartoo vielä hetki sitä tuhoas. Luvassa vielä Asgarian taustatarina.

7 kommenttia :

Bemary kirjoitti...

Jaa sinnekin se piristävä valkeus sitten saatiin. Meille toi mokoma satoi jo Halloweenin kunniaksi, vaan ei meinaa osata päättää jääkö vai lähteekö. Meinaa sen takia vähän liukasta toisinaan olla, ku joka kolmas päivä sataa lunta ja joka kolmas vettä. :p

Taina kirjoitti...

Ihanat noi sun hiukset kyllä, sävykin on täydellinen. :) Miksei täällä ole lunta? Tänä aamuna oli ihan pari valkoista länttiä jossain, enimmäkseen märkää..

nadjastrange kirjoitti...

tosi kivan näkönen toi sun comme-paita!

Anonyymi kirjoitti...

Miltähän hiuksesi näyttäisivät ihan pikkasen pörrötettyinä 8) <3?

Idhren kirjoitti...

Bemary, huh, kuulostaa hengenvaaralliselta ;o

Taina, kiitti :) Ehkä se lumi vielä sinnekin eksyy ;)

Nadjastrange, kiitti!

Anonyymi, osapuilleen tältä -> http://heijastuspinta.blogspot.com/2008/08/kuolonkorinoissa-vinkuva-kes-ja-wrath.html ? x)

Anni kirjoitti...

lunta, lunta! tuliko kylmä?

Idhren kirjoitti...

Anni, vähän ehkä vilu, mutta aurinko paistaa porotti niin kivasti, ettei siinä ihan heti tullut paleleminen mieleen :) Nyt alkaakin jo olla sit toinen ääni kellossa, kun pakkasasteet lisääntyneet :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...