24.10.2008

Zombit valtaavat Azerothin, eli kuinka himo palata WoWiin heräsi

Whoah. World of Warcraftissa on alkanut massiivinen world event, joka mitä ilmeisemminkin liittyy marraskuun 13. päivä julkaistavaan Wrath of the Lich King -laajennukseen. Tällä hetkellä Azerothissa ja Outlandsissa leviää tarttuva rutto ja eläviäkuolleita zombeja vilisee yhä laajemmalla ja laajemmalla alueella...

Nyt alkaakin tuntua siltä, että voisi olla aika hyvä hetki palata reippaan puolisen vuotta kestäneeltä pelitauolta ja katsastaa tilanne. Kaiken kaikkiaanhan world eventit ovat kenties sitä kiinnostavinta WoW-antia, ja ropekin varmaan pyörii kovempana kuin koskaan. Vaan ovatko rakas epäkuollut pappini ja veritonttu temppeliritarini (on selkeästi syynsä sille, miksi yleensä puhun WoW-termeistä niiden alkuperäisillä nimillä, enkä yritä vääntää suomennoksia) vielä vedossa, vai joko vanhuuden kolotukset painavat luita?

Lue myös:
WOW Insider: I was a teenage Zombie

2 kommenttia :

Janne J kirjoitti...

Kannattaa siellä käydä kurkkaamassa ainakin, jos ei muuta. Maisemassa on tapahtunut hienoisia muutoksia, ja uudet, tason 80 talentit on avattu käytettäväksi. Ihan hauskoja. :)

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että kuukausimaksullisessa pelissä olisi syytä olla ihan ilman eri lisäosaa jatkuvasti eteenpäin pykivä suuri juonikuvio. Nyt onneksi alkaa tapahtua.

Idhren kirjoitti...

Janne J, samoilla linjoilla sitten ollaan. Se vähän tuossa alkoi kyllästyttääkin reippaan vuoden pelailun jälkeen, kun oli pari hahmoa levelannut ja vähän raidejakin (niin paljon kuin nyt pienellä killalla pystyi, eli käytännössä 10-maneja) harrastanut, niin alkoi tuntua siltä, ettei mikään oikein etene mihinkään. SSO siinä kyllä tuli ja se oli kiintoisaa. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...