20.10.2008

Välimatkat vaihtelevat, ystävyys säilyy ja siirappi on hyvää

Takki - Vero moda (Hankittu kasiluokalla, hyvin on pitänyt villakangastakki kutinsa!), kaulahuivi - Cittari, laukku - second hand, farkkuleggingsit - Pieces, nyörisaappaat - Vagabond
Kiitos Mialle kuvan ottamisesta!

Joku kysyi minulta jokin aika sitten, ettäpä miltä uusi hiusmallini näyttää silloin, kun en ole edes yrittänyt suoristaa hiuksiani. No, tässäpä tulos. Sade on lisäksi tehokas kihartaja, joten efekti on varsin tehostettu. Pitikin jättää hattu kämpille juuri sen ainoan kerran, kun oikeasti alkaa sataa ja kunnolla.

Keskustassa hengailun tarkoituksena oli 1) tavata pääkaupunkiseudulle erään tapahtuman perässä tullutta kaveria 2) tavata pääkaupunkiseudulla asuvaa kaveria (jota tulee nähtyä ihan liian harvoin, vaikka useamminkin voisi), joka majoitti edellä mainitun kaverin. Yhteistä historiaa on aina ala-asteen viidennellä luokalla alkaneilta pitkän saksan tunneilta asti läpi yläasteen ja lukion, monennäköistä on tullut yhdessä opittua ja koettua (*pyyhkii sen kuuluisan tipan silmäkulmastaan*).

Onneksi välimatkoista ja aina eri aikaan sijoittuvista lomista ja aikatauluista huolimatta Internetin ihmeellinen aikakausi mahdollistaa tiiviin yhteydenpidon, eikä nörttisukupolvi kärsi kenties ihan niin kovasta ikävästä, kuin liitukaudella eläneet esi-isänsä.

6 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Eimullamuuta ku että selasin nopeesti sun viimesimmät merkinnät läpi ja kuvista päätellen sun pukeutuminen on ihan huiman tyylikästä nykyään :O Vautsiii. Aattelin vaan kertoo kun mua ainakin piristäisi kuulla. :)

Ocean kirjoitti...

Nuo saappaat on kyllä upeatmahtavat <3

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, hehe, kiitti :D

Ocean, on ne aika luuv. ^^

Krisse + Bea kirjoitti...

Mahtavat nuo saappaat! Ihanat, sopii sinulle tosi hyvin :) Ja nuo hiukset, hienot.

mk kirjoitti...

Herkkää hei :) Ole hyvä kuvasta! ^^ Itekin oot muuten upee!

Idhren kirjoitti...

Krisse + Bea, kiitti ja kiitti :)

Mk, sniff ^^ Tänks :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...