29.10.2008

Valjaat rokkaa

Melkein tipahdin pyllylleni tajuttuani, että uudesta vyölöydöstäni saa myös himoitsemani kaltaisen valjasvirityksen. Ristiin edestä ja ristiin takaa, niitit huiman rokkifiiliksen lataa! Olin jo lapsena riimittelijäsielu. Kuu, jossa on suu, paistaa taivaalla luu, vai onko se sittenkin jokin muu... Herra Huu? Olisipa minulla lisää pitkiä, rokkaavia vöitä.

Vyö - second hand, mekko ja boa-kuvioidut nahkaleggarit - American Apparel, t-paita - Lindex, nyörisaappaat - Vagabond


Parempi kuva leggareiden boa-kuvioinnista. Löv.


Lintsasin ekalta luennolta. Se on oikeastaan aika tavallista. Samperi soikoon. Luterilainen työmoraali istuu minussa yhtä heikosti kuin luterilaisuus. Alankin lokeroida itseni hedonistiksi. Sentään en enää ole choconisti, eli suklaanarkkari. Miksi kutsutaan ihmistä, jolla on pakkomielle vaatteisiin?

22 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

shop-a-holic

Ocean kirjoitti...

Upeat noi boaleggarit, ovat vaan minun budjetilleni aikamoisen kalliit, vaikka tiedän, laadukkaatkin varmasti ovat :)

Anonyymi kirjoitti...

Vanha idea tuo vyöhommeli ja korostaa myös hölmöllä tapaa rintoja. Tykätköön kuka tykkää, mutta ei jotenkin nappaa tuollainen:/

May kirjoitti...

Sinun päälläsi tuo kyllä näyttää hyvältä, oli vanha idea tai ei.

Idhren kirjoitti...

Anonyymi, mutta eikö tuo viittaa enemmän shoppailuun ja ostamiseen, kuin itse vaatteisiin? ;)

Ocean, tänks :)

Anonyymi, kuka sitä uudeksi ideaksi väittikään, onhan tuossa herranen aika ihan linkkejä sinne päin, mikä moiseen innoitti :D Ja ällös huoli, kyllä täällä tykätään ;)

May, kiitti ^^.

Hanna kirjoitti...

Hmm. Olen miettinyt noita Boa-byysia, mun jalat kun alkaa ehkä näyttää timmeiltä juoksijan kintuilta toivottavasti tossa kevään mittaan. Täytynee vielä miettiä hieman, ne on kyllä tosi upeet sun päällä.

Hanna

Idhren kirjoitti...

Hanna, olisivat varmasti tosi upeat myös sun päällä :) Tuollaisten etu on vähän sama kuin paksujen sukkahousujen, ne antaa aavistuksen ryhtiä jalkojen muodolle, ja musta väri tietysti jonkin verran hoikentaa kiillosta puhumattakaan :) Ehkä sen takia mäkin käytän noita tollasia niin usein x)

Vendeta kirjoitti...

Tää on ihan törkeetä, että kaikilla muilla nahkaleggarit näyttää niin törkeän hyviltä. Sitten pistää omat jalkaan ja oksennusrefleksi tulee kyllä käyttöön >:( Onhan ne nyt pari kertaa kinttuja peittäneet, mutta aina iskee ahdistus, kun näkee valokuvia omista kilometrireisistä (siis olisipa pituussuuntaan, mutta ei kun leveys...)kiiltävän kankaan sisässä. Onks tohon upeelta näyttämiseen joku kikka, vai pitääkö mun oikeasti luovuttaa ja alkaa nälkäkuuri ja lopettaa ponnistusvoimatreenit :(?!

Idhren kirjoitti...

Vendeta, kuvissa kikka on vaan löytää se omia jalkoja imartelevin kuvakulma, joka mun tapauksessa sattuu olemaan kohtuu edestä ja mielellään nilkka suorana (=korkoa kengässä tai sitten varpaalla seisonta), ja valo sillä tavalla, että pinta kiiltää ;D Pätee noin muutenkin kameran edessä poseeraukseen - tietyt kuvakulmat luovat illuusiota paksukaisesta ja tietyt ohukaisesta, tuossa just yks päivä nauroin, miten yhdessä kuvassa näytin parikyt kiloa paksummalta kuin olen ja toisessa kuvassa taas näytin pelottavan anorektiselta. Kumpikaan ei vastannut ihan totuutta, tai siis sitä mitä itse peilistä näen ;o Se voi olla niin pienestä kii :D

Elsa kirjoitti...

Voi, noi valjaat ois ihanat. Miks mun rinnat on jotain öö-kuppia ja näyttäisin idiootilta. Byääh. (Tosi positiivisia nämä mun kommentit järjestäen)

Idhren kirjoitti...

Elsa, voishan sitä viritellä jotain vaihtoehtosia tapoja valjastaa itseään, jos vaikka vetäiskin tuosta olkapäiltä laskeutuvat nauhat tuohon tissien alta kulkevaan nauhaan tissien sivuilta, eikä niiden välistä ristiin :P Kyse on vaan siitä miten saa hoidettua kiinnityksen :>

Desthea kirjoitti...

Kekseliäs viritys! Noista ulkomaisista blogeista saa kyllä välillä ihan mielettömiä inspiraatioita, niillä on kivoja ideoita ja uskallusta kokeilla erikoisiakin juttuja (ja kumma taito saada nekin näyttämään hyvältä).. ;)

Idhren kirjoitti...

Desthea, kiitos :) On hauskaa huomata, että saa omista kledjuista väännettyä jotain, mitä on ihaillut jonkun muun toteuttamana :P

Sugar kirjoitti...

Hienosti onnistunut toi kupeiden vyöttäminen, sopii sulle!

Uino kirjoitti...

että kuolaan kyllä noitten legginssien perään! Täydelliset, ja vielä toi kuvio! Maksoko paljonkin ?

Idhren kirjoitti...

Sugar, kiitti!

Uino, kuvio lämmittää mieltä mullakin :) Hintaa oli päälle neljäkymppiä, ettei mitään nyt ihan halpaa...

Anonyymi kirjoitti...

ahhhahhhahhhahhhaaa!

Idhren kirjoitti...

...Ja näin jonkun elämä pidentyi ;)

Tommy kirjoitti...

Ainakin muotivaatteisiin tuhlaavia kutsutaan nimellä fashionista. Tosin nyt eri puolia maailmaa koettelevan taantuman takia jotkut haluavat itseään kutsuttavan nimellä recessionista, joka siis tulee termistä recession chic eli "taantumakauden tyylikkyys".

Kun muilla menee huonosti, niin ei ilmeisesti viitsitä itsekään törsätä liian paljon rahaa vaatteisiin... Tai no, näin ainakin halutaan muille uskotella.

Kiitos, kun sain kerrankin auttaa muotibloggaajaa muotiin liittyvissä asioissa... ;) Tosin Taloussanomien avustuksella.

Idhren kirjoitti...

Tommy, oolrait, mielenkiintoista. Itse olen aina yhdistänyt fashionistan jonkinlaiseen trendsetteriin, mutta voihan asia tosiaan olla näinkin :) Kiitos avusta ;)

Tommy kirjoitti...

No, Taloussanomiin ei ehkä kannata kovinkaan paljon luottaa muotiasioissa, saatan siis olla täysin väärässä... Enhän oikeasti tiedä näistä asioista mitään.

Idhren kirjoitti...

Nojaa, ehkä siellä kuitenkin osaa toimittajat tehdä taustatyönsä ;) Oma fiilarinihan siis täysin mutuilua :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...